BIST 9.722
DOLAR 32,53
EURO 34,79
ALTIN 2.433,11

Dehşet saçtı: Hamile eşini ve kayınvalidesini öldürdü!

MALATYA'nın Battalgazi ilçesinde bir şahıs, boşanma aşamasındaki hamile eşi ve kayınvalidesini pompalı tüfekle vurarak öldürdü. Kaçan zanlı, kısa sürede yakalanırken olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
Misafir

MİSAFİR RÜMUZLU VATANDAŞ SAPITAN HAKKI VE HAKİKATI TERK EDEN SENSİN SOSYAL VE EKONOMİK BUNALIM YAŞAYAN HERKES CİNAYET Mİ İŞLİYOR?????

Aklın sesi

İnsan yetiştiremiyoruz.Yetiştirdiklerimiz sadece canavar.Boş beyinli insan insan değildir.İnsan beyni Bilim,Fen ve Teknoloji dışında kalan akla zarar düşüncelerle doldurulursa sonuç ortada.Akıllanalım.

alara

en fazla 4-5 yıl yatıp çıkar cezalar böyle olduktan sonra suçlar elbette artar, ömür boyu hapse mahkum edin bakalım kim canının istediğini umarsızca öldürüyor

Misafir

Ne ahir zamanı mübarek, Yok böyle bir anlayış ve kader. Sen sapmışsın, hakkı ve hakikatı terk etmişsin saptığına mazeret arıyorsun. Sorun sosyal ve ekonomik bunalımın sonuçları olmasın.

BLACK EAGLE

AHİR ZAMAN BAŞKA SÖZE GEREK VAR MI??????????

Misafir

Bu kadar pompali herkesin eline nasil bu kadar kolay geciyor

Misafir

hamile kadın ve boşanma, kocanın hamile karısını vurması, birbirine ters herşey birarada!

İslamtürk Arısoy

lütfen insanların acısını kendi siyasi görüşünüzü desteklemek için kullanmayın. anlayacağınız dilde söyleyeyim insanların acısı üzerinden siyaset yapmayın. ölen veya öldüreni tanıyor musunuz belki de hiç bir ekonomik sıkıntıları yok ama siz hemen ekonomik kriz var insanlar birbirini öldürüyor diyorsunuz. bu ayıptır. bilmeden insanların acısını kendi görüşleri için kullanmaktır etik değildir.

Hakki

Arkadaşlar eşitlik adı altında insanı değilde sadece bir cinse çok hak tanıyıp diğer karşı cinsi aşağı çekerseniz ruhi bunalımlar baş gösterecektir ki temel sebebi budur.Bosanmalarda bayanlara tanınan hakları bir incelerseniz erkeklerin bu psikolojik bunalimlari görürsünüz ha ben bunu söylerken bu tür olayları tasvip etmiyorum ama olacakların sebeplerini söylüyorum.

Misafir

La Havle Vela Kuvvete İlla Billa yallah!... Bu ne yaaaaaaaaa?. Türkiye sadece ekonomik kriz değil........ Depresyon ve bunalım geçiriyor!...

reis

ülke çıldırdı, kardeşim neler oluyor yaw. fildişi kulelerden ahkam kesenler milletin feryadını duyun. yada çekilin gidin bu ülkeye yeni bir heyacan ve ahenk lazım..

  • 1