BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,88
ALTIN 2.434,12

DEAŞ çoluk çocuk demeden katletti: 52 ölü 100 yaralı

Terör örgütü DEAŞ, Suriye'de yeni bir katliam yaptı. Katliam, Suriye'nin Hama eyaletine bağlı Salamiyeh şehrine 17 kilometre uzaklıkta bulunan Akareb al Safiyeh köyünde yaşandı: 52 ölü 100 yaralı...

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 12 Adet Yorum
Misafir

Ulanterbiyesiz işidikuran silahveren getiren abd ve avrupa.sayınerdoğanolmassaydı sen vesülalen şimdi abd nin ,almanın vediğeremperyalistlerin kucağında zıplıyacaktın sizin namusunuzu koruyan türkaskerivepolisidir.trafikışıklarında arap kürt ezidi kadınları çocuklarını neyapıyorlar görüyorsun.senincanın onlargibiolmakistiyorsa ıraka suriyeye sülalece gidebilirsin.seyahat özgürlüğüvar.hoşunada gidebilir.

Hakkı ARAR

İslam alimlerine sormalı. Bu IŞİD'in katliamlarında/zulümlerinde AKP'nin ve AKP'lilerin sorumluluğu var mıdır?

Hakkı ARAR

DEAŞ/IŞİD'e yardım ve yataklık yapan siyasiler de elbette bir gün yargılanacaklar. Adaletten kaçış yok. Türk adaletinden kaçsalar bile Allah'ın Mahkeme i Kübrası'ndan kaçış yoktur.

Hakkı ARAR

DEAŞ iğrençtir. DEAŞ'ı kimler destekliyorlarsa iğrençtir. Onları destekleyenleri destekleyenlerde de şeref yoktur.

Misafir

DEAŞ saldırmıyor asıl saldıran katleden bu vahameti meydana sergileyen Amerika,Almanya,İsrail,İngiltere,Rusya denilen acımasız namussuz bebek katilleridir.

defolun gidin

bundan sonraki seçimde oyum suriyelileri bu ülkeden gönderecek partiye.. hangi parti olduğu önemli değil.. kendi ülkesine faydası olmayan asalakları bu ülkede istemiyorum. sokaklar artık suriyeli çetelerle doldu..

Misafir

Siz daha 3-5 sene bekleyin bakin o gozumuzun bebegi Suriyeliler yarin Turkiyenin her kosesinde sebekeler,mafyalar,Ceteler kurmaya baslasin o zaman asil goreceksiniz musluman kardesimiz diye basimiza masumca actiklari musibeti..Avrupada ayni hatayi siyahlari alarak yapti simdi gettolardan,siyah cetelerden,mafyalardan gecilmiyor..Suriyeli kendi vatanina ihanet etmis seninkine hayli hayli eder.

Misafir

Türkiye’de bulunan 18-45 yaş arası Suriyeli erkekler askere alınsın. Suriye için IŞİD'le savaşsın... Bunlar kaçarak canlarını kurtarmaya çalışmışlar, dolayısıyla vatanlarını sahipsiz bırakmışlardır. Bu, vatana ihanettir..

Misafir

ölenlerin çoğu çocuk Türkiyeye gelenlerin çoğu çocuk,boğulanların çoğu çocuk ve ne yazıkki yaşları savaşın başlamasıyla aynı,yavv gardaşım bi durun artık çocuk yapmayı,öldüren öldürüyorda yapanın hiçmi suçu yok???

mehmet

Deaş yakında hangi şehre saldıracaksa onun hazırlığını yapıyor. Suriye'yi yeterince boşaltamamış anlaşılan. İnsanları kaçırıp YPG ile danışıklı dövüş yapıp oraları YPG ye bırakıyor. İşin ilginç yanı ESED, Ypg ye saldırmıyor. Suriyelilere bizde Avrupa tarafından kapıyı kapattık açamıyoruz, o da ayrı bir muamma,

kefenli

@Misafir o terör örgütlerine ABD piyonu diyerek Reis'i onların lideriyle konuşuyormuş gibi gösteremezsin. Daha yeni Başkanımız Trump ile görüştü, yaz bitmeden bunların hepi bitecek Ayasofya'da cuma namazı kılıp kutlayacağız inşAllah!

Misafir

DEAŞ=PKK,PYD,YPG HEPSİ BATI ABD PİYONUDUR. YAZIKLAR OLSUN. ŞU MÜSLÜMAN COĞRAFYASINDA OLUP BİTENLERE BAKIN. ONUN BUNUN OYUNCAĞI OLDU.

  • 1