BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.509,47

DBP'den Cizre'deki olaylarla ilgili açıklama

DEMOKRATİK Bölgeler Partisi (DBP) Eş Genel Başkanı Kamuran Yüksek, Cizre'deki silahlı çatışmaya ilişkin açıklama yaptı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
Ali Sari

Bu yobazlar kürt te olsa susturmak gerekir. (YDG-H) bu konuda kendi üzerine düsen sorumlulugu laiki ile yapiyor. Bunlar ISID kadar tehlikeli ve katiller. Yobaz ve fasizmin irki yoktur...

TK ÜR

Kürtlere Sesleniyorum - T.C. olamasaydi coktan birbirinzi yok etmisdiniz. Sadece Töre cinayetlerinde okadar Insan hayatini kaybetmisdir. Kürtler Türkiyesiz yapamaz, ve bunu cogu Kürtlerde biliyor ve korkmayanlarda söyleye biliyor.

salihemin

ınsan oldurerek mı çozumlıyeceksınız.....ey pkk lılar...

xmarangozx

devlet oradaki oteriterligini kaybetmiş bundan sonrası gücü gücü yetene orman kanunu uygulanıyor akp istedigi hedefledigi bütün oluşumları hazırladı ve sonunda ülkeyi getirdigi nokta yaşasın akp liler.

recep

Elinizden gelen desteği verdiniz zaten. Merak etme. Burada hizbulşeytanları Suriye'de ise işid'i desteklediniz ama yine de Kürtlerin direnişini kıramadınız. İşte bu yüzden ne yapacağınızı şaşırdınız.

ASSİVAS

Müslüman kürt kardeşlerime çok şey düşüyor bu ateist allahsız hain katil bölücü pkk lıları sindirmeleri çoooook önemli, devlet de pkk ya karşı her türlü oluşuma desteğini vermesi gerekiyor.

  • 1