BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

DBP Eş Genel Başkanı: Herkes kaçak elektrik kullansın

Demokratik Bölgeler Partisi Eş Genel Başkanı Kamuran Yüksek, doğu ve güneydoğu halkını kaçak elektrik tüketmeye çağırdı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 69 Adet Yorum
Elektrikçi

Elektriğin lafı mı olur... Üzerine oturacağın elektrikli sandalyenin elektriği bedava olacak. SÖZ.

Misafir

Devletin uzerinda parazit gibi geciniyorsunuz.size hakkimizi helal etniyoruz allah sizi bildigi gibi yapsin

semih gündüz

Devamlı hizmet istiyorsunuz yeşil karttan bedava maaş istiyorsunuz ülkede toplanan vergilerin ne kadarı o bölgeden toplanıyor acaba böyle bir mantık olabilir mi? birde haklı diyenler var deli olacagım

kobe

Doğru dürüst olmayan insanlar diğer insanları da doğru olmayan işlere teşvik ederler. Doğru, dürüst, namuslu insanların hiç diğer insanları sahtekarca işlere teşvik ettiği görülmüş mü? Bunun zaten içerisinde sahtekarlık varmış farklı bahaneyle kılıfla dışarı vurmuş.

darius

Sen bilmiyor musun erken öten horozu?

demi

bak zibidi bende buradan açık söylüyorum duysun herkes musul kerkük kıbrıs ve 12 adayıda bizler türk milleti adına eninde sonunda alacagız bunuda bilsin herkes ve türk milletine ihanet eden düşmanlık yapan mehmetçikleri katleden ve katledenlere yardım ve yataklık yapan herkesi bire kadar cezalandıracagız duysun herkes.

hilal

doğru demiş.

Atma Recep

Sallama osman.Diyarbakırdayım fatura odeme tarihi 1 gün gecti diye elektrik kesilecek diye siteye geldiler.Kapıcı beni arayınca 5 dk bekletip int üzerinde faturayı odeyince gitti.Kaçak mış Kaçağın çoğunu vatandaşmı yoksa sanayilermi kamu kurumlarımı kullanuyor önce ona bak.

gülsen kaya

kolundaki obama dövmesini gösterip bi de biji obama diye konuşmanı bitirseydin tam delikanlı *** dicektim

bayram

ben güney doguda yaşıyorum kaçak kulan mı yorum tıkır tıkır faturaları ödüyoruz

SOYSUZA BAK

LAN NEREDEN SENİN ENERJİN SENİN TOPRAĞIN OLUYOR ORASI BENİMDE TOPRAĞIM SEN KİMSİN BE ELEKTRİK ORALARIN TAPUSUNU NEZAMAN ALDINDA HABERİMİZ OLMADI ÇAKAL

batıkan

Site olarak karar aldık elektrik saatlerini dijital saatler ile değiştirdik. Site tek saatten herkese müstakil saat haline geçti.Sağlık sorunlarımdan dolayı abone olamadım elektriğim hemen kesildi.Doğuda olsaydı hayatta kesilmezdi.doğunun çoğu kaçak kullanıyor.Olay kuşadasında geçmiştir.

..........

"Buradan açık söylüyorum, basın da yayınlasın ; enerji tüm ülkenindir. tüyü bitmeyen yetimin de hakkı vardır annem hiç bir mal varlıği olmadan ırgatlık yapıp 5 yetime bakıp o elektrik parasını da ödemiştir. kaçak kullananlara haram zıkkım olsun.

Sömürgecilere karşı

Doğru söylüyor. TC şimdiye kadar Kürtlerin her şeyini sömürdü, petrol, su ve diğer kaynakları. Elektrik parası ödenmemeli, hiçbir kurumu tanınmamalı. Kürtler 21.yüzyılda sömürgeciler tarafından değil, kendileri tarafından yönetilecektir.

Hakan Özdemir

Bu adamı ve benzerlerini Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığından çıkartıp hemen sınır dışı etmeli.

ülksever

ne güzel alamanya demi yüzsüz.utanmaz arlanmaz

ÜĞÜR MARDIN

HAKIKATEN BAKIYORÜM BU MEMLEKETE NE KADER VATANSEVESER VATANI SAVUNÜR KEN NE KADER ZARAR VERDIĞINI BENCE BILIYORLER AMMA HER NEDENSE HERKES BILHASA BURDA YORÜM YAZANLER KIME CALIŞİYORLER INANIN BU GÜNE KADER BEN ANLAMADI HADI YORÜMCULER BENZIN DÜKMEYE DAVAM BU NEYAHO

Gerçekler acıdır

Sizin hangi bölgenizde baraj var? he yavrum oksijen tüketmekle toprak sahibi olunmuyor. O barajların olduğu illerde de HDP babayı almıştı. Sen neden bahsediyorsun?

mehmet fikrigüzel

hahah bizim suyumuz dedi ya la

ne diyo la bu değişük?

oldu canım kipss

ayrılıkçı Türk

özerklik değil ayrılık istiyoruz.yaşasın ayrılıkçı Türkler!

gezici olmayan

Bunların derdi gaz dökün yakın bizi... herkes kurtulsun.... bunları özerk yapsan yine birbirlerini keserlerde biz yine sığınmacı kabul eder vaziyete düşeriz, yazık insan olanda azıcık izan olur

Gariban

Türkiyedeki elektirik üretimi 2014 verileri elektiriğin %47 si doğalgaz+lng,%28 i kömür,%18 i su,%3 rüzgar,%2 fueloil vs,%1 jeotermal,%1bioenerji+diğer doğalgazın payı zaman zaman değişsede tablo bu hidroelektirik santrallerden elektriğin %18 i üstelik tüm Türkiye genelinin barajlkarından elde edilen %18 sanıldığı gibi %80 ni barajlardan değil üstelik o barajlar tüm Türk milletinin ortak malı doğu güneydoğuda her etnik kökenden vatandaşımız var Türk+Kürt+Arap bu vatan tüm vatandaşlarımızın doğu güneydoğuyu pkk lı canilere bırakmayacağız

HORASANLI

Beyler, bayanlar, TUZAĞA DÜŞMEYİN; BU ADAM KÜRT DEĞİL... Yorumlarınızda ısrarla talep edin, menşein ne diye sorun? Kürt'üm diyemez. Söylediklerinin de hiç birisi ne Kürt'e ne Türk'e hayır içeren bir şey değil. Sorun kimsin, nesin diye?

biryorum

Yahu adamın gözlerine baksanıza ne fer var ne cevher bildiğin sarhoş gözü gibi .. zorvalamasıda bundan ne dediğini kendi de bilmiyor.oksijen içeride iyi deveran olmuyor herhal :D