BIST 9.645
DOLAR 32,54
EURO 34,88
ALTIN 2.433,08

Dayısıyla ağabeyinin tecavüzüne uğradı, 14 yaşında anne oldu

ŞANLIURFA'nın Siverek İlçesinde, rahatsızlanınca ailesi tarafından hastaneye götürülen 14 yaşındaki A.B.'nin, doğum sancısı yaşadığı belirlendi. Doğumhaneye alınan A.B., kız çocuğu dünyaya getirdi. Çocuk anne ifadesinde, ağabeyi ile görme engelli dayısının tecavüzüne uğradığını söyledi. Gözaltına alınan dayı ve ağabey ise A.B. ile kendilerini zorlamasıyla ilişkiye girdiklerini doğrulayıp, dünyaya gelen çocukla ilgili birbirlerini suçladı. Çocuk anne A.B. devlet korumasına alınırken, dayısı ile ağabeyi ise tutuklandı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
Misafir

kabahat hükümette yani cumhurda çok ilgisizler bu konulara hayvan tecavüzlerine çocuk tecavüzlerine ilgilenmiyorlar aslında suça yandaşlık yaptıkları yani suçludan yanalar çıkaramadılar şöyle jet hızıyla yasayıki korksunlar nerdeeee

Emrah

Ne demek lan,Türk ve sunnilerde bu olay yaşanmıyor?sapıklığın, ahlaksızlığın milleti mi olur?swn önce Dinini öğren bi?Sünni nedemek diye! Kürt olan kişiler sunnidir!Sünni nin bir anlamıni öğren? İnsanları ayristirmanin,fitne tohumları saçmanin anlamı yok!

Misafir

ne durumlara düştük yazık çok yazık bide dinimiz islam haşa bide hiristiyan olduklarını düşün

Misafir

Dogu da böyle şeyler çok hatta dogum yapıp gomuyorlar bıle

ilker

allah belanizi versin

misafir

allahtan Türk ve sünni ailelerde bu tip olaylar pek yaşanmıyor

  • 1