BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,57

Davutoğlu'nun danışmanıydı şaşırtan seçim tercihi!

AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu'nun başbakan olduğu dönemde danışmanlığını yapan gazeteci Etyen Mahçupyan oyunun rengini açıkladı. Mahçupyan AK Parti'ye oy vermeyeceğini söyleyen Mahçupyan'ın cumhurbaşkanlığı için ise Muharrem İnce'yi tercih etmesi dikkat çekti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 36 Adet Yorum
MSFR

HAY SENİ ORTANDAN BÖLÜNESİN DARMDAGIN OLASIN MİSAFİR

Hayri

Muharrem kimden % 33 alıyor merak ediyorum

Misafir

Hizmetiniz kime yeni mi actın gözünü nerdeydin bugüne kadar hani bir söz varya kaynat katranı olur mu şeker devamı var işte o sun

O.F.U

Vay anam vay ne kadar da seviliyomuşuz mahcupyanım benim oyunun rengini de sırf bizi düşündüğü için açıklıyor ellaam neymiş muhafazakarlar kendilerine zarar veriyorlarmış.. Sayın Etyen bey meraklanma biz kimlere yada neye yarar yada zarar verdiğimizin bilincindeyiz.. Bu ara merak ettim saadetin vekilleri CHP kontenjanındanmı yoksa kendi kontenjanından mı girecek.. Muhtemelen CHP den olacak çünkü saadetin grup oluşturabilecek kadar bile miiletvekili alacak oy potansiyeli varmı ülkede hiiç zannetmiyorum...!!!

Misafir

Bölüneceği kalmış sanki.

Misafir

Osmanlı yı yıkanlar da sen gibi düşünüyorlardı lakin, Koca devlet yıkıldı, sonrası hiç hesap etmedikleri şekilde gelişti. ve ülke dış mihraklar tarafından yönetilmeye başladı. ve hatta bununla ilgili birçok darbecilerin pişmanlık sözleri ve şiirleri vardır. Onun için sonuna kadar DEVAMMMMMMMMMM

Misafir

buna şaşırdım dersem yalan olur. ne bekleyecektik ki

Hkn48

Banane senden Oyum Recep Tayyip Erdoğana Durmak yok yola devam

Misafir

Siz anlamamışsınız hala , bizim davamız Türkiye değil bizim davamız reis Erdoğan, çünkü o giderse Türkiye bölünür

Misafir

mükemmel açıklamış olayı tabi anlayabilene

ahmet kemal

kardeşim bu kadar iki yüzlü olup hakaret etmeyin. mahçupyan eskiden ak partiyi desteklerken çok iyi adamdı.. o zaman ermeni değilmiydi. ak partiyi eleştiemeye başlayınca mı ermeni oldu. oyumu tayyibe vereceğim dese göklere çıkarırsınız.. siyasetin iğrençliğine bulaşmayın..

ali ahçı

bunlar zaten kaypak insanlar rüzgara göre hareker ederler farklı birşey beklenmez bunlardan

FİKRET BODUROĞLU

SENİNLE İLGİLENMİYORUZ.OY UNUNDA HİÇBİR ÖNEMİ YOK.İSTER VER İSTEMEZSEN VERME .ÜLKENİN BUGÜN BULUNDUĞU DURUMDAN SİZ DE SORUMLUSUNUZ.

Misafir

Allah akıl fikir versin Bürokrasideki yöneticilerin yüzde kaçı Ak Partiye oy verir hiç araştırdılar mı acaba.Yüzde doksanı Ak Partiye muhalif bir kadro söz konusu çok yazık. Memlekete, millete hayırlı bir seçim olsun inşallah.

bir basit vatandaş

Her Yönetim 10 yılda yozlaşır, bozulur, değiştirilmesi gerekir. AKP ve Çokbilmiş Cumhurbaşkanı 16 yılda Yozlaştılar, Çürüdüler, Kokuştular. Bu metal yorgunluğu filan değil, metal çürümesidir. Bu metal artık kaynak tutmaz, hurdaya atılır. Yeter artık, yeter. TAMAM.

MİSAFİR

AMERİKAN 5 LİSİNE DİKKAT EDİN CHPKKİYİSADET E OYUNUZU KAPTIRMAYIN DİREK TERÖRE PKK YA VE FETÖYE GİDER HABERİNİZ OLSUN ABD BUNLARI KUYRUĞUNDAN BAĞLAMIŞ BEŞİ BİRYERDE BUNLAR ALLAH KORUSUN ERDOĞANI DEVİRSELER HEMEN ERTESİ GÜN APOYU DEMİRTAŞI DIŞARI SALACAKLAR DOĞUYA PKK BATIYA FETÖ TERÖRİSTLERİNİ DOLDURACAKLAR BAŞLARINDADA AĞA BABALARI AMERİKA TAM SURİYEYE DÖNDÜRECEKLER ÜLKEMİZİ AMERİKA VE TERÖRİSTLER HERGÜN BAŞINIZA DEMOKRASİ BOMBALARI YAĞDIRACAKLAR BÜYÜK İSRAİL KURULANA KADAR BU ZULÜM DEVAM EDECEK ZATEN BÜYÜK İSRAİL KURULUNCA HEPİNİZ ÖLDÜRÜLECEKSİNİZ ,EY MİLLET ALLAHINI SEVEN UYANSIN BU OYUNA GELMESİN TÜRKİYENİN ERDOĞANDAN CUMHURDAN BAŞKA ŞANSI YOK.SAKIN ABD TERÖR ÖRGÜTLERİ TÜRKİYEYE GELEMEYEN FETÖCÜLER GERİDEN AYDINLAR SAHTE ÇAĞDAŞLAR SİZİ KANDIRMASINLAR DİNSİZ İMANSIZ ZALİM TERÖRİST KAFALILARDAN BU ÜLKEYE FAYDA GELMEZ

Mehmed

Gülün Davutoğlu' nun danışmanına bak kendilerinin kim olduğunu gör diye boşuna dememişler.

D E M O K R A T

PKK VER İNCEYE VER AYNIDIR SAYIN MANUKYAN EFENDİ..

Erol Baron

Kendilerinin iyi Müslüman olduğunu söylerler, bir alevi vatandaşı öcü gibi gösterirler ama, Etyen Mahcupyan gibi bir Hristiyan'ı kendilerine danışmak yapmakta bir mahzur görmezler bu sahte Müslümanlar.

Misafir

ABD Erdoğanı desteklediği için mi Erdoğan diyor? Haberi böyle anladıysan git o kafayı değiştir.

Misafir

Dogru yolu bulmus adam helal olsun.

Misafir

Dogruyu soylemekte fayda var.Eskiden ak partiye oy veren bir kürt olarak ak partinin mhp ye yanaşmasından ve aşırı ırkcı mafyacılarla iş yapmaya başlamasından oturu ak partiyr oy vermiyecegim.ama kime oy versem diye dusunuyorum karar veremiyorum.Saadet partisine oy verecegim su anda oyum sadece ona gidecek gibi duruyor

ahmet demircan

Hiç de şaşırtmadı. Zaten bilinen bir durumdu.

hamdi guneş

Zaten a k p ye oy verse şaşarım bunların cibilliyeti belli osmanlıyı ruslara fransızlara satmadımı

ABD Erdoğan diyor

ABD den jp Morgan (Yahudilerin şirketi) Erdoğan diyor. Kusura bakmayın ABD nin yanında yer alamam