BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,94
ALTIN 2.437,24

Davutoğlu'nun danışmanından başkanlık tüyosu

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun başdanışmanı Etyen Mahçupyan, yolsuzluk iddiaları, Yüce Divan oylaması, Başkanlık Sistemi tartışmaları ve medyaya baskı gibi konularda AK Parti içindeki siyasi tartışmaları değerlendirdi:

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 12 Adet Yorum
Asil Millet

PKK silah bıraktım desin oyum yemin ediyorum başka partiye.

İSLAMBEY

Akp olmasaydı pkka bitmişti, akp geldi bitmiş pkkayı yeniden diriltti. Akp en büyük yanlışı eve dönüş yasası yaygarasıyla, önceki hükümetler zamanında yakalanıp içeriye atılan azılı teröristlere af çıkarması olmuştur. Af eddilen 4500 terörist bir kişi hariç hepsi tekrar dağa çıktı, bitik örgüt tekrar dirildi. Yani gerçekleri bilmiyorsan oku araştır, sonra gel yorum yaz...Yoksa sus ...

Asil Millet

PKK var olduğu sürece oyum AKP"YE

cansu

Başkanlık Sistemi Erdoğan'ın koltuğunu garantiler sistemidir. Uygulanması mümkün değil.

dalevereci baskan

12 yil baskanlik yapti yapmak isdedigine kim yok dedi. baskanlik sistemi getirmesinin arkasinda diktatörlük acik konu$sun

Bedirha

vitrindeki Adam cok ayip ediyorsun bu cihatcilardan bu selefilerden bu piskinlerden ne medet umuyorsun seni vitrine koymus seninle Alay ediyorlar senin soyuna her gun hakaret ediyorlar ama o vitrinde cok cirkin goruntu verdiginin farkindamisin bilmiyorum.

ya, 7/24 siyasi propaganda

kötü bir konuda(örn. inthar,deprem ,kötülük vb.) aynı gün; defalarca haber, yorum yaparsanız, bu algı yönetimiyle izleyene kafayı yedirirsiniz..

ahanda bi alıntı

"...Erdoğan “başkanlık sistemi olsa” deyip sıralıyor: -Bütün prangalar çözülür, sistem tıkır tıkır işlerdi. -Dünyada saygınlığımız artar, uluslararası kurumlardaki yerimiz yükselirdi. -Ekonomi şaha kalkar, kalkınma hızı yükselirdi. Bunları dinlerken insanın, başkanlık sistemini ekmeğin arasına koyup tadına vara vara yiyesi geliyor. Sormazlar mı; 13 yıldır iktidarda siz vardınız, neyi yapmak istediniz de engelleyen oldu? Tam tersine yaptıklarınızı engellemek değil, sadece denetlemek isteyen kurumlara bile karşı çıktınız; ya ortadan kaldırdınız ya da tümüyle sembolik hale getirdiniz. Erdoğan, yaptığını bildiği için; getireceği sisteme kendince şu adı vermiş: Denetimli başkanlık! Denetimli serbestlik gibi bir şey! Başbakanlığında denetimi reddetmiş Erdoğan, başkanlıkta denetim isteyecek!.."

hakan yaka

sende o zaman zannımca verme oyunu!!!

MİLLİYETÇİ

Türkiyenin istikbali için başkanlık sistemi şart ilerde doğabilcek koalisyon istemiyoruz.kim gelirse gelsin tek başına gelsin.

BÖYLE

Baskanlik sistemine pkk islah edilirse karsi degilim.

Nevin Atmaca

Başkanlık sistemini beğenmiyorum. Yüce divana gidip aklanmadıkları içinde bu sebeblerden dolayı artık oy vermeyi düşünmüyorum. Adalet, kuvvetler ayrılığı, demokrasi, eşitlik, katılımcılık, çok seslilik, demokratik hak arama özgürlüğü benim ilkelerimdendir. Bu parti bunlardan da kanaatimce uzaktır.

  • 1