BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,98
ALTIN 2.434,97

Davutoğlu'ndan son dakika tutuklu çocuk açıklaması

Başbakan Ahmet Davutoğlu son dakika Erdoğan'a hakaretten tutuklanan çocukla ilgili açıklama yaptı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 83 Adet Yorum
ALGICILAR

Be hey aşkın KİMSE, ben Türkoloji tahsil ettim, Arapça, Farsça gramer ve Osmanlıca öğrendim. Peki bugünkü Türkçe'yi mi unuttum. Geçin beyler bu gündem değiştirme konularını. Biraz OSMANLICA öğrenince öyle hemen mezar taşları ve eski eserlerin okunup anlanabileceğini mi zannediyorsunuz. Buna ancak bu işleri bilmeyen cahiller inanır. İsteyenin öğrenmesinin, bu konuda kendini geliştirmesinin bir zararı da yok, kültürü artar. Bir atasözümüz var "Bir deli bir kuyuya taş atar, kırk akıllı çıkaramaz." Uydu mu?

osman

Ne diyelim çocuktan korkar olmuşsunuz dirayetli liderlerimiz...

Yüce divan şart

Peki çocuk mahkemeleri neden var dersiniz ayrıca makam için bi şey demiyor.Şahıslara söylemiş ki henüz aklanmadılar.Aklansalar kisenin diyecek bişeyciği kalmaz.

SABIR

Önce o makam saygıyı hakedecek. Yapmak istediğiniz şey milleti sindirmek ama gördüğünüz gibi siz baskıyla sindirmeye çalıştıkça baş kaldırı artar. Biraz hoşgörü, biraz da ne söylenmek isteniyor anlamak lazım değil mi. Yani memlekette herşey çok iyi, karşı görüşte olanlar vatan haini mi? Korkum o ki doğuda ve güneydoğuda PKKlı teröristlere ses çıkarmayan polislerinizi batıda masum (doğudakilerle kıyasladığımızda) vatandaşların üzerine gaddarca salmak bir gün bu ülkenin kan gölüne dönmesine sebep olacak. Çünkü halkın artık iteklenmeye, tomalara, gazlara sabredecek gücü kalmadı. Aman dikkat, oyuna gelmeyin.

bilge kağan

makama saygı gösterilmesi gerekir... çok doğru. fakat bir cumhurbaşkanı dilediği kişilere dilediği gibi küfür/hakaret edebilir mi? akapeliler cevap versin bakayım.

HAKKI

vatansever çocukta sever gençte sevebilmeli ne hakaret etmiş ki egen lik döneminde bir genç hatasız kul olmaz büyükler bağışlayıcı ve afedici dir kendileri sabah akşam kendi bu ülkede olmadığı halde hakaret tin iftiranın bini bin para bu genç içeride kalınca ne kazanacak devlet çıktığında bu insan örnek potansiyel suçlu toplumu germenin ne anlamı var avrupa gibi çık halka ne anlatacaksan anlat yazık günah değil mi dünyanın parasını harcayıp halkı sokağa dökmekle mi sizi dinleyecekler çıkın ne diyecekseniz tv ler de söyleyin günah yazık bu insanlara resmen eziyet DEVLETİNİ SEVER

İSLAMBEY

SAYGI VE SEVGİ ZORLA OLMAZ, OLAMAZ...............BEN DE O ŞAHSI BİTİM KADAR SEVMİYORUM... BENDE BIRAKTIĞI HİÇ BİR OLUMLU İNTİBA YOK..............

raydan çıktık

Yakında ilkokullar eylem yapacak,din deysi istemiyoyuz diye

hakeden

İki türlüde anlarız bunu.

Yüzyılda bir gelen adam

Yüzyılda bir gelen adam olan Erdoğana 16 yaşındaki hakaret edemez. Hapse atılması aslında korunmasını bile sağlayabilir. Çünkü yüzyılda bir gelen liderleri için kefen giyecek insanlar tarafından cezası verilmeye kalkılabilir. olan unutulduktan sonra serbest bırakırlar diye düşünüyorum. Birde kitlelere malolmuş insanlara hakaret sıradan birine hakaretten farklıdır. Peşinden gidenlerde hakaretleri üzerlerine alınırlar. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorundadır. Öğretmenler bunun eğitimini iyi vermelidir. Değerler eğitimi çok önemlidir.

tarafsız olalım mı

Atatürke İnönüye devrimlere ediliyor ama,hırsızlara paraları faiziyle ödeniyor.biz ödüyoruz ayrıca,

çocuğu bırakın

Makam için birsey denmemiş zaten.şahıslara indirgemiş,yani makamı korumuş bir yerde,kimolursa olsun da olmaz daha çocuk sayılıyor ve ayrı uygulaması var.

kimse

Gokturk alfabesinden Osmanlıca'ya geçiş bir günde olmadı. Kimse bir gün içerisinde okur yazarlığıni kaybetmedi. Osmanlılar in kullandığı modifiye edilmiş arapca harflerden Latince harflere bir gün de geçildi. Eski kaynaklar hiç çevrilmeden. Ne kadar okur yazar varsa hepsi birden bire cahil kaldı. Kaydetdiğimiz neler varsa birden bire hepsinden mahrum kaldık. Acaba bunların hepsi bize kurulan bir tuzak mıydı?

B. Cem

Yanlı ve Besleme Medya Ahmet Paşa’nın Malezya geçmişini Doçentlik unvanını Malezya şeriat eğitimi verilen bir İslam Üniversitesi’nde aldığına hiç değinilmiyor!..

alehte

Mahkeme alehinize karar verince darmadagın edip bar bar bagırıyosunuz o zamanda yargıya saygı gösterilse inanırız neyse herkese yarıyosa diyecek bişey yok

Vatandaş

Çarpıtmayın olayı, kimsenin eleştiriden tutuklandığı yok. sabah akşam millet televizyonlarda gazetelerde eleştiriyor. Sen küfür edersen hakaret edersen cezasını görürsün. Artık normal karşılıyorum bu CHP zihniyetinin dedeleri de küfür ederdi hakaret ederdi, çocuklarıda aynı şeyi yapıyor. İftiracı küfürbaz bir zihniyet sonuçta

?ben?

dün kapıdan çıkarken anasınıfı na giden birinin erdoğana hakaret ettiğin duydum acaba polise ihbar etsem onuda alırlarmı.

WikiLeaks BELGELERİNDE FETULLAH ÖRGÜTÜ

Her yol ABD DE son buluyor.RUSYAYA KARŞI EL KAİDEYİ TÜRKİYEYE KARŞI FETULLAH ÖRGÜTÜNÜ ABD DESTEKLEDİ. TARAF GAZETESİ YAZDI: ABD FETULLAHİ NİYE KORUYOR; Mart 2011. Julian assange’la anlaşma yaparak “WikiLeaks Türkiye Belgeleri”ni yayınlamaya başlayan şu anda da FETULLAHE çalışan TARAF GAZETESİNDEN::CIA ajanları ile FETULLAH'ın bu "güven" ilişkisinin, elbette geçerli nedenleri vardır. Bunun en bilinen nedeni, FETULLAH'İN AMERİKAN İSLAMCILIĞININ SAVUNUCUSU VE YAYICISI OLMASIDIR. Ki, 2003 yılında ülkemize gelen, CİA dan Graham Fuller FETULLAH’ı savunuyordu. FETULLAHIN islamcılığını tarif edecek kelime, "AMERİKAN İSLAMCILIĞI" İDİ. FETULLAH İSLAMCILIĞI, AMERİKA İÇİN ÇOK GEREKLİ VE YARARLI BİR İSLAMCILIKTI. O SÜREÇTE TÜRKİYE'DE ARANIR DURUMDA OLAN FETULLAH'İN AMERİKA TARAFINDAN İADE EDİLMEMESİNİN NEDENİ DE BUYDU. ABD Pakistanda El Kaideyi Türkiyedede FETULLAHı destekledi.

Birisi

Bu çocuğa bunu aşılayarak onu konuşturan ve gazı verenlerden hesap sorulmalı. Çocuklar bu yaşlarda deli dolu oluyor. Babalar, anneler bile çocuklarını zapt edemiyor. Onun için bu çocuğa bunu illaki söylettirenler vardır. Bu hakaretin hesabı onlardan sorulmalı.

PKK ile FETULLAHÇILAR TÜRKİYE TERÖRİST ÜLKE DİYE

İSRAİL ile Beraber TÜRKİYEYİ TERÖRİST ÜLKE İLAN ETTİLER. FETULLAH ve örgütü ve Partileri CHP MHP HDP PKK Ortaklı TÜRKİYE İFTİRALARI: BU YALANLAR ZAMAN GAZETESİNDEN ŞAHİN ALPAY VE MAHİR ZEYLANOV TARAFINDAN İLERİ SÜRÜLDÜ. Aydın Doğan Medyası ve CHP Medyası da bu iddialara sahip çıktı: TIR'ların El-Kaide'ye silah yardımı götürdüğü iddia edilmiş ve FETULLAHçılar ve Aydın Doğanın Medyası Türkçe İngilizce yayınlarla bunu tüm dünyaya böyle yansıtmaya çalışmıştı. DSP Genel Başkanı Masum Türker Tırlarda Para, yiyecek kıyafet olduğunu daha sonra söyledi. BUNLARI KAYNAK GÖSTEREN İSRAİL'DE ASKERİ İSTİHBARATTAN SORUMLU TÜMGENERAL AVİV KOÇAEVİ, TÜRKİYE'DE ÜÇ ADET EL KAİDE ÜSSÜNÜN OLDUĞUNU SAVUNDU.

Fakirullah

Bir zamanlar Özel Yetkili Mahkemeler vardı şu an o mahkemeler her gün hayırla yad edilmiyor. Şimdi Sulh Ceza Hakimlikleri kuruldu bakalım yıllar sonra bu mahkemeler için ne söylenecek?

FETULLAHTAN DARBE KAZIĞI

HAÇLI DEVLETLERİNDEN AB, ABD VE İSRAİL DESTEKLİ FETULLAH ÖRGÜTÜNÜN SSK yı soyan CHP lilerle yaptığı Hükümete Yolsuzluk DARBESİNDE Faiz artışı Dolar artışı ve diğer yönleriyle toplamda HALKA MALİYETİ 96.3 KATRİLYON TL Oldu.ABD ve İsrail destekli FETULLAH ÖRGÜTÜ, AKP nin değil Türk Halkının hem Cebini hem de BARSAKLARINI BOŞALTTI.Halkın Canını yaktı. Üstüne de hırsız dediği AKP yi bırakıp SSK yı 5 MİLYAR Dolar SOYAN Kılıçtaroğlu Hırsızının İSLAM DÜŞMANI olan CHP partisini destekledi. FETULLAH ÖRGÜTÜNE Hakkımız HARAM ZIKKIM olsun.

ABD li FETULLAH KİBİRDEN PATLAYACAK !!

FETULLAH TAYYİP ERDOĞANA NELER DİYOR: Hüseyin Gülerce Anlattı. Şimdi bakınız FETULLAH halkın oyuyla ilk turda seçilmiş Sayın Cumhurbaşkanına "TİRAN" diyor.FİRAVUN, YEZİD, NEMRUT ve MÜNAFİK göndermelerini neredeyse her hafta yapıyor. Şimdi hizmetteki arkadaşlara soruyorum, TÜRKİYE'NİN CUMHURBAŞKANINA BUNLARI SÖYLEMEK, HİZMETİN ÜSLUBU OLABİLİR Mİ? Dedi.

Ayşenur

Hırsıza hırsız, katile katil denir...

Küçük Ali

17 yaşındaki Erdal Eren'i asılmasıyla, 16 yaşında bir lise talebesini hapsetmenin arasındaki fark; İdam cezasının kalkmış olması!