BIST 9.080
DOLAR 32,35
EURO 35,13
ALTIN 2.302,01

Davutoğlu'ndan CHP'ye çok sert sözler

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Kanal 7'de gazetecilerin sorularını cevapladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 70 Adet Yorum
Bobo

Kınanacak bir şey görmüyorum burada. Ama keyif sizin efendim. Kılıçdaroğluna ADD'den birisi ağıza alınmayacak küfürler etmişti ve ben bunu kınamıştım, yine kınarım. Ama Kılıçdaroğlu'na fındık beyinli demek bence bir hakaret değil, yani küfür değil, ya da beyinsiz gibi küfre yakın değil, sadece halk arasında beceriksiz ve bilgisiz insanlara söylenen bir deyim.

S. Soner

Davutoğlu;nun maskesini indiriyoruz...........Malezya üniversiteleri siyasal İslamın ön bahçesi. Bilimsellik örtüsü altına gizlenmiş olan uygulama alanı. Cumhuriyet rejimine karşı savaş veren kadroların akademik unvan kapma, sonra Türkiye’de yükselme yeri.

S.Soner

.!........... Davutoğlu;nun maskesini indiriyoruz.... Mahathir Bin Mohammad sık sık Türkiye’ye gelirdi!......... Amaç genç beyinleri yıkayıp devşirmek, üniversitelerinde onlara doktora yaptırmak, doçent, profesör unvanı verip Türkiye üniversitelerini bu İslamcı misyoner kadrolarla doldurmaktı...............Malezya’nın parası boldu. Burs dağıtıyor, gelenlere çok güzel olanaklar sağlıyordu. * * * * Onların üniversitelerine bizden de birileri gidip eğitim gördü. Hepsi de başarıyla (!) devşirildi ve hemen hepsi doçent ve profesör yapıldı. Malezya kökenli Yusuf Ziya Özcan Tayyip’in YÖK Başkanı, Ömer Dinçer Maarif Nazırı, Davutoğlu Ahmet Paşa Hariciye Nazırı oldu..............

ATMA BELİZ!

"konuşma özürlü bir zat"a son belediye başkanlığı seçimlerinde oy verdin(?)ha

yörükoğlu

sisiye, saddama yardım ettide tayip gibi yüzmilyonlarca dolar, turlarla silah mı gönderdi. başka ülkelerin içişlerine karışmayalım demek kötü mü? tayyip libyaya, suriyeye, mısıra, hamasa çantalar dolusu para gönderdim diye övünüyor. yakalanan tırlar bunlar suç uluslararası suç. bugün sen başka ülkenin içişlerine karışırsan yarın başkaları da sana karışır. 2. dünya savaşında ülkesini svaşın dışında tutabilmiş bir parti ve inönüye laf etmek sizin haddiniz mi??

d.davut

hani sıfır sorundu ? ortadoğuyu kan gölüne çevinlerin başın bu adam var. hala başkalarını suç atıyor. utanmadan. işte dış politika marifetiniz bu!!. iyi bir halt yediğini mi sanıyor acaba. dünyada yapa yalınız kaldık hala konuşuyor. hani nerede dünay liderliği. BM de aldığın oy bile sizi utandırmıyorsa. bu adama ne denir. küçük adamların gölgesi büyük görünüyorsa orada akşam oluyor demektir. yakında karanlık basacak. bu utanmazlarda yargılanacak

Kınıyorum

@Bobo olamazsınız siz! Zira geçen gün bir yorumcuya hakaret etti diye "Kılıçdaroğlu'nun şahsını tartışmıyoruz" diyerek Doğru yaptınız..Bugün ise "fındık beyin" ile yanlış(?) Sn Davudoğlu polemikle; altından kalkamadığı,ezildiği gündemden kurtulmak peşinde.

esas

AHMET TORUNUN SENDEN DAHA ONURLU DURUŞ GÖSTERİYORDUR SEN TAYYİPLE OBAMANİN ODACILIĞINI YAPTIĞIN KADAR UMARIM TORUNUN DAHA ONURLU DURACAKTIR SANA AHMET GEL DEDİKLERİNDE KOŞMAN TORUNUNU OKADAR ÜZÜYORKİ DEDEM ÜZÜLMESİN DİYE SANA BİRŞEY SÖYLEMİYOR TAYYİP GELMEDEN ÖNÜNÜ İLİKLEYİP HAZIROLD DURAN BİR BAŞBAKAN OLARAK TARİHE GEÇECEKSİN SEN SAYIN KILIÇDAROĞLUNA LAF SÖYLEYECEK DURUMDA DEĞİLSİN

Bobo

İşte şimdi kayaya değil granite çarptın! 1.CHP Milli şef ve Hitler NSDAP ilişkileri derim sana 2.PKKya özerklik vaat eden onları meclise taşıyan en aktüel hali ile SADECE Kobane için tezkere isteyen, Esadı her seferinde destekleyen savunan,resim çektiren, Darbeci SİSİ ve vaktiyle Saddam'a bile desrek veren kimdi? 3.Kamplarda ÖSO arayan dedemmiyi? Hurşit Güneş ne yapıyordu? 4. Atatürkün devrimlerini eleştiriyorum, Erdoğanı da eleştiriyorum, ben özgür bir insanım! Size soracak değilim! Beynim kiralık değil, ben asiyim, kimse satın alamaz, ideoloji körlüğü olanlara göre bir Atatürk/Erdoğan komple iyi ya da komple kötü olabilir!

duduklu makarna

Arkadasim sen ne sacmaliyorsun!O soyledikleri akp bizzat yapiyor sen kimi kandirmaya calisiyorsun.Sen burada yillarca akp reklamciligi yapan Ataturk karsiti makarnacisin bunu bilmeyen yok.

haram zıkkım

ancak öyle kanal 7 ye çıkar çünkü çanakçı lazım çanakçı.. yemez çünkü doğru cevap veremezler. götürdükleri az buz değil korkarlar cevap veremezler. çocuk torun muhabbeti yaparlar ama torunlarına haram bırakırlar haram

Beliz Gök

Adam Kılıçdaroğlu konusunda yerden göğe kadar haklı. Dersim isyanına dersim katliamı diyebilen ve CHP ye genel başkan olmuş nerden geldiği nasıl genel başkan yapıldığı meçhul liderlik vasıflarının hepsinden yoksun konuşma özürlü bir zat. CHP'ye nn son belediye başkanlığı seçimlerinde oy verdim. Bu adam partinin başında olduğu sürece bir daha oy verirsem ellerim kırılsın.

Kamil

Nazli ikicak seni gorunce gercekren moralim bozuluyor mumkunse gorunme

Bobo

Bu CHP değilmiydi bir ara Türkiyedeki Suriyeli mülteci kamplarına baskınlar düzenleyip ÖSO savaşçısı arayan Esadsever militanlar? Şimdi ise Kobane'den gelenler arasında PYD/PKK'lı da arıyorlar mı? Neredeee!!! Onlar 'iyi çocuklar'! CHP'nin bu tavrı insanlık dışı. Adamlar resmen diktatör seviciliği yapıyor hiç saklamadan hem de! CHP ve cemaat yüzünden Türkiye uluslararası kamuoyunda İŞİD'çi ve El Kaide'ye destek veren bir ülke zannediliyor. Bunların yalanlarını Alman basını birebir alıyor ve kullanıyor. Rasist Almanlar da zaten bahaneye bakıyor.

KERİM ABDÜLL

ESAD A SAVAŞI SİZ BAŞLATTINIZ, ÖSO OLUŞTURDUNUZ, SİLAH YARDIMI YAPTINIZ, IŞİD ÖRGÜTÜNÜ KURDUNUZ, BUDA YETMEZ GİBİ MÜSLÜMAN KARDEŞLERİ KATARDAN ÜLKEMİZE GETİRDİNİZ, ÜLKE OLDU TERÖR YUVASI.

ÖTÜKENLİKURT

AYİNESİ İŞTİR KİŞİNİN LAFA BAKILMAZ / GÖRÜNÜR RÜTBE İ AKLI KİŞİNİN ESERİNDE!!! Ziya Paşa ne güzel söylemiş!!!Yahu ülke onun hatalı politikaları sonucu batağa saplanmış, sen Andersenden Masallar anlatıyorsun!!!

Bobo

Çok makul şeyler söylüyor. Kılıçdaroğlu hakkında tartışmak bile abes! Fındık kadar beyniyle ağzına geleni söylüyor ve bu adam için bir de pozitif şeyleyen insanlar var yahu!

ÖTÜKENLİKURT

"Biz sorduk mu gelenlere hangi dindensiniz hangi milliyettesiniz?" EVET TÜRKMENE SORDUNUZ!!! Çünkü siz ARAP DOSTU - KÜRT DOSTU - TÜRK DÜŞMANISINIZ!!! Ne yazık ki, o makamlarda koyun Türklerin oyuyla saltanat sürüyorsunuz!!! Bu Türk soyu hala ETRAK I Bİ İDRAK! ABD Dışişleri Bakanı KERRY, ne dedi; "BİZ ZAMANINDA SİZE TÜRKMENLER İÇİN İNSANİ YARDIM AMAÇLI KAMP KURALIM DEDİĞİMİZDE İLGİSİZ KALDINIZ, ŞİMDİ KAMPI KURSANIZ BİLE O BÖLGEDE KAMPA ALINACAK TÜRKMEN KALMADI!!! TÜRK DÜŞMANI DUYGULAR, SENİN BÜYÜK SORUNUN / TÜRK'ÜN ÖFKE SELİNDEN, BENCE İYİ KORUNUN / BEBELERİ SEVERİM, CANIMDIR ONLAR BENİM / BELKİ SENDEN ZEKİDİR, O AFACAN TORUNUN! YÜCE ALLAH TÜRK'E İHANET EDENLERİ ASLA BAĞIŞLAMAZ, ER GEÇ CEZASINI VERİR!

burka çayan

Asgari ücret 890 lira açlık sınırı 1.190 lira yandaş.

KERİM ABDÜLL

SAYIN BAŞBAKANIM BU ÜLKE BU DURUMA NASIL GELDİ, BAZI İYİ ŞEYLER YAPTINIZ DİYE ÜLKEYİ BOZUK PARA GİBİ HARCAMA YETKİSİ Mİ VERİYOR?

___ERAY___

Yusufcum demokrasi diye bir sey var.Eger senin dediginle yola cikarsak;Senin badem biyiklilarin,hayatinda bir kitap okumamislar,Cumhuriyet in temeline bir tugla koymadigi gibi yikmaya calisanlar da;gelmis gecmis en buyuk devlet adami,deha,essiz komutan Mustafa Kemal Ataturk u elestirebiliyor...Eee senin teorine gore Ataturk u elestirmek icin 100%1 kadar enaz ufkun olmali!Simdi soruyorum Yusufcum,hangi emek,hangi bilgi ve donaniminizla ulkenin kurucusunu elestiriyor hatta kufurler edebiliyorsunuz???

Samsun

Başına TC koymak seni vatanperver yapmıyor...! bu bir maske düpedüz ihanet edenlerdensin...

Murat

Senin adamlığın bu ise biz almayalım "TC Rasim"

YusufÇ

Ahmet DAVUTOĞLU Türkiye'nin sayılı bilim adamlarından biri. Uluslararası Siyaset alanında otorite. Böyle birini eleştirmek için en az yarısı kadar ilim tahsil etmek gerek. CHP ve MHP toplansa bir DAVUTOĞLU etmez. Ha burda yorum yazan haşhaşiler bile kendi yazdıklarına inanmıyor. Abileri ne derse onu yapıyor uşaklar.

___ERAY___

Paran var mi Araplara bakacak,besleyecek kadar?Bak bak bak... amma da vicdanliymis polis 14 yasindaki cocugu oldururken koro halinde sevinc cigliklari atiyordunuz tayyib le beraber.Kendi insanini oldur Arab a merhamet goster.Sizin ki merhamet ne insanlik buz gibi MEZHEPCI siniz.Corum da,Maras ta,Sivas ta inssan yakar,hamile kadinin karnini deser sonra da vay efendim Esat zulum ediyormus kendi meseleleri...PKK yi yillarca misafirperverlik ettiklerin besledi yillarca sen kendini kandir.