BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,94
ALTIN 2.440,41

Davutoğlu'ndan Ak Parti isyanı! Haysiyetsiz bazı insanlar...

Eski Başbakan ve AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, parti içindeki trollere isyan etti. Davutoğlu; ''Kimliğini saklayan, kişiliğini saklayan, haysiyetsiz bir takım insanlar, sosyal medyanın perdesi arkasına saklanıp, bu davaya ömrünü, gecesini, gündüzünü terini katmış olan insanlara itibar suikastı yapmaya kalktılar'' dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 28 Adet Yorum
Misafir

İlk iki döneminde sempati,çok büyük bir umut ve samimiyetle bu günkü iktidara oy verdim...İlk seçim kazanıldıktan sonra,ağabeyi milletvekili seçilen bir arkadaşımı arayıp tebrik etmiş ve sonra şunları eklemiştim."İlk seçimde aday olanlar;eski ünlü politikacılardan,zengin para babalarından,aşiretlerden,ünlü sporcu,artist,şarkıcı gibi medyatik kişilerden olabilir...Ama zaman içinde bunlar partiden tek tek temizlenmeli!" Ne yazık ki rüşvet alanları,ihale yolsuzluğu yapanları,şehir imar planını kendi arsalarına göre planlayanlar ve sonrasında yeni yapılan şehir hastanesinin yanı başındaki arsalarının üzerine binalar dikip müteahhitlik yapıp ev pazarlayanları bile ayıklayamadılar,bunları en ağır bir şekilde ifşa etmediler,ihraç etmediler,ve hapisle cezalandırmadılar...Yapsalardı milletin baş tacı olurlardı oysa!Allah adaleti sever ve kulundan da onu ister!

MertCE

Bazı haysiyetli insanlar da vardır ki, yeni bir koltuk derdine düşerek kovulduğu kapının etrafında dolaşmaktan medet ummazlar.

mevhibe inal

Mahir Kaynak, "Kendi idealleriniz için çalıştığınızı sanırken, başkalarının projelerinin piyonu olmayın der.

ARINÇ

GELDİKLERİ GİBİ TEKER TEKER GİDECEKLER...DÜNYA FANİ....

Misafir

Hadi oradan densiz................................

Hakkı B.

Sayın Abdullah GÜL'ün önünü kesmek için aceleyle Anayasaya aykırı olarak AKP genel başkanı atandığında itirazı yoktu ama görevden alınınca ağlamaklı olmuştu. Oysa insanlar geldikleri gibi gitmeye hazır olmalıydı.

Misafir

Ne Erdoğanın oğlu Nede herhangi bir Milletvekilin oğlu nede zenginin oğlu Cehpede falan savaşmaz Bu Ülke Uğruna canını falanda feda etmez Erdoğanda dahil hiçbir millet veklilin oğlu askere eğitim almaya dahi gitmedi Şimdi Benimde umrumda değil artık askere falan gitmek sıkıyorsa alsınlar beni askere gitmeyeceğim kardeşim Onların oğulları Refah içinde yüzerken Ben ne diye onlar için kendimi yorayım Öldürteyim. Kimse kusura bakmasın. Olan garibanın oğluna oluyor ama iş işten geçiyor artık sıkıyorsa gelsinlerde attırsınlar o imzayı bana.

nigdeli

su anda en buyuk vurgun belediyeleede yasaniyor. nigde. al birini vur otekine

kundemacı

Sayın Serok, parti içerisinde haysiyetsiz troller varmış. Sen haysiyetlisin öyle mi? Seni bu millet başbakan yaptı, görevini yürütürken, bir kişi seni kovdu, ağzını açmadan milletin sana verdiği makamı bırakıp kaçtın. Şimdi de haysiyetten bahsediyorsun. Haysiyet senin bahsedeceğin bir kavram değildir.

Yoldaş a

Yoldaş refah partisi ölmedi suikasta uğradı ak parti refah partisi üzerinden mağdur edebiyatıyla iktidara geldi amma gerçek iktidarlarında gerçek yüzleri ortaya çıktı gayrı millet takdir ediyor mağdurlar mı zalimler mi. OK. FELSEFE YAPMA ŞOV YAPMA GERÇEĞİ KONUŞ !!!!

emir

Nasıl bir şekilde Başbakanlıktan ayrıldığını hatırlarsan sanırım,bu kadar amigoluk yapmazdın.Hala Reis'i o kadar destekliyorsun ya,helal olsun sana.Tabi,emirle gelen emirle gider.Sanırım bunu iyi idrak ettin.Dua edin,memlekette muhalefet diye bir şey kalmadı.İnan ki,adam gibi bir muhalefet olsun,sokağa çıkacak yüzünüz ve cesaretiniz olmazdı.

Misafir

REHAH ÖLÜNCE AKP DOĞDU İSE AKP ÖLÜNCEDE İYİ PARTİ DOĞACAK DEMEKKİ

Misafir

BAKIYORUM HERKES AKPDEN ŞİKAYETÇİ AKPLİSİDE AKPLİ OLMAYANIDA ..DEMEKKİ DERİN ÇUKURA DÜŞMÜŞ AKP..HAZIR ÇUKURA DÜŞÜNCEDE BAHÇELİ ÜSTÜNE ÖLÜ TOPRAĞINIDA ATIVERDİ OLDUDA BİTTİ ...ZATEN BU DURUMDA 40 BULAMAYACAK AKP Yİ BAHÇELİ 51 BULURSUN AL HADİ BAŞKANLIĞI DİYE YEM ATTI AKP DE YUTTU YEMİ...HADİ BAĞLIM BULUNDA GÖRELİM 51 İ...HAAA BU ARADA SİYASETTEKİ FETÖ TEMİZLENMEYİNCE ŞİMDİLERDE GÜÇLENİP SÖZ ETMEYE BİLE BAŞLAMIŞLAR AKP YE KÜÇÜK BİR UYARI ..

Misafir

eski ak partiden eser kalmadi, simdiki parti kesinlikle ak parti degildir, herhalde erdogan esir alinmis

mehmet

abdülhamid hani etrafindaki kisiler bitirdi, erdoganin dikkat etmesi lazim, milli görüs geleneginide gelmiyenler cok tehlikeli, etrafinda o kadar ergenekoncu varki nasil bunlara bu kadar yer veriyor sasiyorum

Muhalif

Ak parti de fetöcü dolu .Bu ülkede valileri kim atar .cebir şiddet taciz hırsızlık dosyamı niye bildirdin diyenler ,kurum başkanlarını kim atar diye soru soran müfettiş gönderenler.Emniyet müdürlerini kim atar diyenler.Can güvenliği nedeniyle gördüğüm işkence , gördüğüm cebir ve şiddetten dolayı emniyete başvururusun emniyet ellerinde valileiğe başvururusun valilik ellerinde. emniyetinden Valiliğin devlet yönetiminin konyadan yönetildiği bir yer .Davutoğlunu oraya kim dikti.Paralel hükümet var.Paralel hükümetle anlaşan kim acaba.Kurtlar vadisi Karaman - Konya da film çeke dursun.Amerikan casusuları ile.Kurtlar vadisi gerçek.

Misafir

Bu trolleri siz yaratırız kalkıp suçlamanız manidardır

Misafir

OĞULLARINIZI CEPHEDE EN ÖN SAFLARDA GÖRMEK İSTİYORUZ... İzledikleri Gayri millî, yanlış ve Mezhepsel dış siyaset ile ülkemizi felaketin ve Ateşin içine atanlar Fakir Fukaranın Gariban evlatlarının kanı üzerinden Nutuk atıp Hamaset yapacaklarına, Yüce Türk Milletine öncülük yapmaları için cepheye en ön saflarda savaşmaları için kendilerinin, Destekçilerinin ve yakınlarının oğullarını göndersinler... Yüce Türk Halkı ÜLKEMİZİ BU NOKTAYA GETİRENLERİN, DESTEKÇİLERİNİN ve YAKINLARININ OĞULLARINI Cephede EN ÖN SAFLARDA görmek istiyor...

adil emanet

Ülkeyi savaşın içine iten bu adam hala konuşuyor.derinliği olmayan stratejist artık sus.Senin ülkeye verdiğin sadece bu.

YOLDAŞ

AKPARTİ ÖLDÜ DİYEN MİSAFİR REFAH PARTİSİDE ÖLMÜŞTÜ AK PARTİ REFAH PARTİSİNİN KÜLLERİNDEN DOĞMUŞTU SİZİN DEMENİZLE BİR PARTİ MALESEF ÖLMÜYOR AK PARTİ ESKİSİNDEN DAHA GÜÇLÜ YOLUNA GİDİYOR SİZİN GİBİ KEDİLER ULAŞAMADIĞI ÇİGERE KORUK DER AÇ TAVUKSUNUZ KENDİNİZİ DARI AMBARINDA SANIYONUZ

mergen

bunlar yani trollerin bazıları dostmu düşmanmı türkmü degilmi ne olduklarıda belli degil.

Misafir

Ak Parti artık öldü trol mu dersiniz Tayyip mi dersiniz bohçalı mı dersiniz ne derseniz deyin bırak bu yamalı beyanları davutoğlu AK PARTİ ARTIK ÖLDÜ ÖLDÜ

Misafir

Al terini de git burdan

Misafir

akp de trol çok arayın bulun

AL

TROLLERE İYİ GİYDİRMİŞ DE YANDAŞ TROLLER ANLAR MI?