BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Davutoğlu koltuğu devretip sufleyi verdi

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle koltuğunu Pelinsu Topraksoy'a devretti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 30 Adet Yorum
halk

halka geldimi hep boş keseden vaat kaynak yok zart zurt

yurdagül şahinkaya

yazıklar olsun. Başbakan üstelik profesör, yani bilim adamı he. tüm bilimadamları kınamalı bence. ülkemizi yönetene bakar mısınız. çocuğa nükleerin reklamını yaptırıyor, milletin anasına küfreden adilerin koruyucuları! iğrenç bir durum. mide bulandıranların yönettiği bir ülkedeyiz! çocukların ellerine yazı verilmiş, laflar ezberletilmeye çalışılmış. zavallı ya bunlar! millet bunlara oy verirken bir kez düşünmeyi becerebilse keşke!

Barış

UTANÇ VERİCİ BİR OLAY.YAKIŞMADI...

boşbakan

boş gezenin boş kalfası...

adam

Küçük bir çocuğu siyasi emelleri için istismar eden bir kişi...Başbakan!

aynaya makyajsızmı baktınız

aynayamı bakıp konuştunuz evet öyledir

kara koyuna bak kara koyuna

zihniyetiniz kurusun hep beyninizin negatif yönü çalışıyor hep iftira hep çamur çamur sizler hastasınız yapılan barajları yolları hava alanlarını sgk nu duble yolları,helikopteri,tankı,hastaneleri binlercesi bunları göremeyecek kadar kör bunların anlatıldığını göremeyecek kadar sağır olmuşsunuz,hizmet edenler asla gitmez aç tavuk lar sizi KK demecesiyle tıpış tıpış yani koyunlar için söylenen söz siz hemide kara koyunsunuz

size davul zurna az

zihniyetiniz kurusun hep beyninizin negatif yönü çalışıyor hep iftira hep çamur çamur sizler hastasınız yapılan barajları yolları hava alanlarını sgk nu duble yolları,helikopteri,tankı,hastaneleri binlercesi bunları göremeyecek kadar kör bunların anlatıldığını göremeyecek kadar sağır olmuşsunuz

aranızda konuşun

kara koyunlara bak kk size tıpış demekle koyunluğunuzu tescilledi,yafu bunlar nasıl koyun konuşuyorlar fakat kendilerinden başkası anmamaz

mert özer

Davutoğlu Başbakanlığı, kulağına fısıldanan sözlerle icra ettiği için, kendisine yapılan uygulamayı minik başbakana da yapmış. Davutoğlu'nun, başbakanlığın bu şekilde yürütülen bir makam olmadığını öğrenmesi gerekiyor.

ak aslında karadır

sen dünya liderimize lafmı atıyon. Ayıp ayıp...

cetinkaya

adam gibi adam ahmet davutoglu

MİM MİM

O TÜR SUFLERİ ANCAK KILIÇDAROĞLU'YLA DEMİRTAŞ ALIR.

işte olay işte çaresizlik

Yazıklar olsun.El kadar çocuğu siyasete alet ediyorlar.Çocuk öyle söyleyince oy gelmez ama sen bunu yapınca bir çok insan acıyarak acı acı gülüyor.Keşke kendi çocuklarınızdan birini çıkarsaydınız o koltuğa.Önceden ezberletir söyleyeceklerini güzel bir bayram propagandası yapardınız.

Kadı Efendi

Bağırıp çağırmayan yalan konuşmayan gereksiz yere gürültü çıkarmayan efendiliği ile ön plana çıkan Sayın Başbakanım!.yolun açık olsun.

Kadı Efendi

Bağırıp çağırmayan yalan konuşmayan gereksiz yere gürültü çıkarmayan efendiliği ile ön plana çıkan Sayın Başbakanım!.yolun açık olsun.

fatih

hani 23 nisanda kılıçdaroglu oturacaktı koltuğa ?

SEMA GÖK

AY ÇOK KOMİK.

tugra

AKP gidecek yok olacak

Sonnur

Bacım Davutoğlu da az önce oturdu o koltuğa. Oda 23 nisan hatırına. O kötü adam izin vermiyor ona.

DENİZLİ20

İLKNUR SENDE ZEKA OLSAYDI BU YORUMU YAZMAZDIN.SENİN BEYNİN ÇALIŞMIYOR.ÇOCUKLARI BİLE SİYASETTE KULLANANLARI ELEŞTİRECEĞİNE,İKİ YAŞINDAKİ ÇOCUKLAR GİBİ YAZDIKLARINA BAK.

Gamze

Dini istismar ettiniz şehit cenazelerini istismar ettiniz şimdi çocukları mı istismar ediyorsunuz

Engin

Bilgisi fazla geldiği için çocuğun kulağına söyleyeceği şeyleri fısıldıyor

Emekli Müdür

Efendiliğiyle ağırbaşlılığıyla bilgisiyle Prf.Dr.Ahmet Davutoğlu,Türk halkının aile reisi fotoğrafını yansıtmaktadır.

mert

Koltuğunu devretmeyen Vali Şahin'den öğrencilere yanlış bilgi..İstanbul Valisi Vasip Biliyorsunuz İstanbul’un iki ayrı noktasında şehir hastaneleri var” diyerek öğrencilere yanlış bilgi verdi.