BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,98
ALTIN 2.423,52

Davanı satar mısın?

Birlik ve beraberliğin nasıl olduğunu, nasıl olması gerektiğini görmek ve öğrenmek istiyorsanız dönün, Fetullahçı Terör Örgütü'ne bakın...

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 91 Adet Yorum
vatan mıllet

eyt konusu secımlerde cok sıkıntılı olacak süleyman bey. evet sonuna kadar lıderımızın arkasındayız kuskusuz cıkarsız ve men faatsız vatan sevgısı dava askı katiyen bu beklentıler ıcınde deyılız fakat toplum bu konuyu cok soru nhalıne getırdı umarım lıderımız bu konu hakkında bır ortak nokta bulur saygılar.

Laz Ali

Süleyman Beyin söylediklerine kısmen katılıyorum. Ak parti çok büyük başarılara imza atmıştır.Özellikle en temel insan hakları konusunda . Ancak Hatalara sıra gelince… (La yüs’ el olan sadece Yüce Allah olduğuna göre): Liyakati değil yandaşlığı ölçü alarak yapılan tüm atamalar zulümdür. Fetö ile mücadeleyi hala kripto fetöcülerin yapması zulümdür. Ne istediler de vermedik ,at izi it izine karıştı, ibadet –ticaret-ihanet deyip ,kripto gerçeği gün gibi ortada iken, iltisak adı altında asla hukuki olmayan kriterlerle binlerce masumu hayat hakkı tanımayıp cezalandırmak zulümdür.Gizli olanı da açığa vurulanı da hakkı ile bilen Allah ne güzel vekildir.

Misafir

evet bende akp den başka bir partiye oy vermemiştim ama busefer oyle deyil İSTANBUL SERVİS ESNAFİNİ REZİL ETTİ NASİL OY VEREYİM AKLİMİZ LA DALGA GECTİ NASİL OY VEREYİM EVLAT BABADAN BİRŞEY İSTER BABADA ONU ALİR BİZ SERVİSCİLER BİRŞEY İSDEDİK BAŞİMİZA GELMEYEN KALMADİ KORSANLA ADETA ÖDÜL VERDİLER İŞİNİ RESMİYOLDAN YAPANLARA CAZA VERDİLER ONDAN YOK DİYORUM

Aybala

yüreğine sağlık hemşehrim aynı fikirdeyim...

Misafir

He he dava...1)Gökçek başkanlıktayken yol ve dava arkadaşı...2)Tekmeyi atıp kovarken tu kaka...(kovulma sebebini millet hala bilmiyor)3)Başka bir partiden ona başkanlık teklifi gelince -büyük ihtimalle seçimi kaybetme kesinleşeceği için- "vayyy benim yol ve dava arkadaşımmmm...Nasıl bir yol ve dava arkadaşlığıysa?Değişken bir vefa örneği!

Misafir

ÖYLE DERSİN DE FETÖCÜLER HEPSİ EMEKLİ OLDU..TIKIR TIKIR HER AY MAAŞ ALIP GENE HAYINLIK YAPACAKLAR..HEM FETÖ TERÖRÜSTÜ HEM DE DEVLETTEN MAAŞLI ÖNCE BUNU BİR HALLEDİN

öncevatan

Süper yazı eline sağlık,dava diyoruz vatan diyoruz elden gidecek diyoruz adam çıkmış eyt,zam,dolar diyor şaklamısınız siz.

Misafir

EYT yi çıkaran erdogan mı ki sonuçlandırsın? eski siyasilerin oy için yaptıgı şeyi milletin sırtına mı yüklesin? sizde vicdan yok mu?

mustafa yavuz

Süleyman bey; bizlere gelince menfaat oluyor siyasi partinin yöneticilerine ve yakınlarına menfaat olmuyor hizmet oluyor. gençlik kolları başkanı il müdürlerine hakaret ediyor. gücü eline geçiren diğerini ezmeye çalışıyor. benim şikayetim bu.

nusret

Dava neydi unuttum 16 yıl ceki dava yı asla satmam ama bugünkü dava yine o davamı emin değilim

Oguzhan Dabanli

recep tayip erdogana niye kizginiz... birlerce akp li gibi gorunen ama rant pesinde kosanlarin ipini cekmedi. yapilan buyuk yatirimlarin icinde cok fazla kazik olmasi.kopruler,sehir hastaneleri gibi... yani kusura bakmayin akp yi akp bitiriyor. cunku kimse bana vatan millet demesin hepsi kendi dunyaligin pesinde. evet oy atsam akp atarim ama bu muhalefet olmamasindan oturu yoksa yaptiklari icraatler evet guzel seylerde var ama eskisi gibi degil cep doldurma yarisina dondu...

ufuk

Süleyman bey o iş sizin dediğiniz gibi olmuyor, ben 15 temmuzda bulunduğum şehirde başıma ne geleceğini bilmeden 4 çocuğumu bırakıp sokağa ilk çıkanlardanım. Bunun için devletten bi şey beklemedik, aldığımız 2 kuruş para onuda taşeron doğru dürüst vermiyor. Ama belediyelere bakıyorsun herkes keyfinde şimdi seçim zamanı bütün yamyamlar bi köşe kapma derdinde. Bu seçim kimseye oy yok. Benim görüşüm belediye seçimleri komple kalksın bütün belediyelere kayyum atansın.Yeni gelen başkan seçimden önce kime söz verdiyse ona para yağdıracak maalesef. Adalet bunun neresinde.

mustafa ulufer

süleyman bey ilk defa bir yazınız beni hayal kırıklığına uğrattı.örneklemeleriniz çok yanlış ben olsam böyle yazmazdım.saygılar

sfftdll

Ben köşe yazarı olsam böyle yazmazdım.

bendeniz

ne mutlu gürcüyüm diyene. mutlu şekilde gürcüyüm diyen gürcü mü oldu şimdi. çok saçma bir ifade milliyet kabul ile değil kanla anne baba ile çocuğa taşınır.

Misafir

SATILMAZ!____________________ 173 üniversite topluluğu adına basın açıklaması yapan Boğaziçi Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Kulübü Başkanı Baran Gezici, “Andımız’ın ilköğretim okullarında yeniden okutulması yönünde kararı bekliyoruz” dedi.

Misafir

46 YASINDA SSK EMEKLİSİ OLAN ERDOĞAN’IN MAAŞINA YÜZDE 26 ZAM GELDİ; 74 BİN LİRA OLDU...

Misafir

CHP veya koalisyon hükümeti gelirse başa paşa paşa yaşarsınız, bu kadar nankör olmayın açlıktan ölmezsiniz dik durmayı deneyin.

Misafir

50 yaşında da emekli olunmaz ki birader. Gelecek nesillerin geleceğini yol etmektir bu.

Hüseyin Bilgin

EYT konusundaki Cumhurbaşkanımızın açıklamasını ibretle izledim, realiteden ne kadarda uzak, belliki bu konuda hiç bir araştırma yapılmamış. neredeyse EYT liler vatan haini ilan edildi. söyleyecek çok şey var ama neyse ....

Hüseyin Bilgin

Doğru dersin Süleyman bey ancak biz davayı korumaya çalışırken muhalefetin gıda fiyatları üzerinden Ak partinin şeçmen çoğunluğunu oluşturan dar gelirliye ceza keserken iktidar millet vekilleri ne yapıyor. koskoca dava sadece bir kişiyemi kaldı.

ramçoloji

her atlamışım. sayın özışık son hataya bak mevcut başkanları ve adaylarını teşkilatlara soracakmış. o teşkilatları gitmesi istenen illallah edilen başkanların oluşturduğunu, bu temayülden yine onların yada onların istediği kişilerin çıkacağını, sorulanların sorun olduğunu bilmeyecek kadar etrafının izole edildiğinin farkında bile değil, kandırılıyor yine. size bu yazınız için çok kızgınım. konuşabilen nadir kişikersen biriydin sende etrafını saranlar tarafına geçme ne olur.

ramçoloji

parti içi vesayetçiler gibi yazmışsın. evet yüzlerce doğruları var , ama bu yine yüzlerce bariz hataları yokmuş gibi veya iyilerin yanında normalmiş gibi göstermeni gerekmez. ak parti seçmeni davasını satmadı satmaz. o seçmdnden ne istedilerde vermedi. amaaa birileri sanki kaçmak ister gibi hatalarda ısrarcı olup milleti bıltırma kaçırma oy vermeme yoluna giderse .. bu millet gereğini yapar. ayrıca bu yazı önceli yazılarınıza tezat kaçıyor. bu seçmen bununda farkında ..

Misafir

kredi kartını ödeyemeyen insanların cep tel.nun fiyatı ne kadar?

metin günay

yazı 10 numara olmuş... hislerimize tercüman olduğunuz için teşekkür ederim sayın özışık...