BIST 9.080
DOLAR 32,47
EURO 35,18
ALTIN 2.326,11

Darp edilen gaziler için moral gecesi

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfınca, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Kampüsü'nde Ankara'da darp edilen gaziler İbrahim Kızılkaş ve Muzaffer Oktay için moral gecesi düzenlendi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
Misafir

@misafir... saçmalama kardeşim. Eğer kimse bedel ödemezse bu bir daha bir daha olur. Inşallah kalem kıracak hakimin adaleti keskindir ve güzel bir ders verir bu uzuvları tam olan magandalara ki bu devlet için uzuvlarını kaybetmiş insanlara saldıran bir daha çıkmasın. ALLAH belasını versin o 3 gencmis. Genç diyip temizleme çalışmaları sevimli gösterme. Iyi o zaman kardeşim eğer çocuğa tecavüz eden genç ise yıpranmasınlar cezaevinde hayatları karar masın eğer hırsızlık yapıp bir haya yaptılarsa yıpranmasınlar cezaevinde. Eli kolu olmayan adama hayvanlar gibi vurdular karısını tekmelecesine savurup 3 yaşında çocuğu osmanlı tokati gibi tokatlamalar gazilerimizin ağzı burnu kan yüzü gözü sis bel ağrısından yürüyemiyor biri yazılar olsun o 3 gence gazilik makamını tanımayan kurt pkk lı bile olsan birinin eli kolu yokken vuran o 3 şerefsizin Allah belasını

Yorumcu

Ayrıca tüyü bitmemiş yetimin hakkını gaziler mi yedi ki ne alakası var. 2 olayın biribiri ile hiç alakası yok. İnşaallah aynı şeyi sana yaparlar misafir katılımcı o zamanda bu kadar rahat yorum yaparsın.

Yorumcu

Misafir yorumcuya bir sorum olacak. Aynı şekilde seni eşinin çocuğunun yanında sudan bir sebepten dolayı darp etseler sende gazi olmuş olsan ve Gazi olduğunu duyunca şiddet daha da artmış olsa bunu sana yapanlar için aynı şeyleri söyleyebilecekmisin. Binlerce kez yazıklar olsun. Zalime acımak zulme ortak olmaktır. Yazıklar olsun.

Misafir

senin çocuguna yapılsaydı yine bu kelimeleri kullanırmıydın

Misafir

3 tane genci ceza evine yollayan zihniyet mutlularmı bir hata yapan gençler terörist ilan edildi bu gençler türk gençleri değilmi Atatürk'ün saygı duyduğu gençler her insan hata yapa bilir tüyü bitmemiş yetim hakkı yiyenlere saygı gösterildi bu gençler gençliğini ceza evinde kaybolup gidecek yazıktır bu gençler içerde tutulmaları yanlıştır bu benim şahsi görüşüdür

  • 1