BIST 9.713
DOLAR 32,52
EURO 34,80
ALTIN 2.426,90

Darbeye karşı tek başına iktidarın kıymeti

Ülke olarak değil, millet olarak çok ama çok önemli olası bir depremi şükür ki atlattık.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
Misafir

bizim doguya güvencimiz yok bu kaziklari bilmeyenler bilmesin dursun. batiyada 60 yil umulan kendini yediren kafayida kaldirip atmali orta dogu kötü sulandi orasi orda kötü insanlar cikmis.

Misafir

Kopuz bizim sihirli müzigimiz. Kahramanligimiz bununla özümüzde bu var bizim kahramanlik destanimiz buna bagli. gerilerde kalmis ama bunu birakmayalim. Birakinca solar gücsüz oluruz. Kim ne derse desin kendi kücüklüklerinden cekememezliklerinden bizde kimsenin zerre kadar hakki olmaz. atatürk saglamlastirmis reisimizde vatan sevdalisi aski yeter. türkler devrim yapti herkesi geride birakti yükseldi. Türkler kadim millet ama kopuzu birakmadikca. kopuzda her sey var bunu yasatip ilerletmeliyiz.

BAŞKANLIK

Benimsemediğin, yanlış yaptığını düşündüğün bir iktidar başa gelirse görürsün kıymeti

SORUMLULARDA SUÇLU

HİÇ BİR ŞEYİ ATLATMIŞ FALAN DEĞİLİZ,BU TEMİZLİK VE AYIKLAMA İŞİ TEK BAŞINA İKTİDARI AŞAR,ZATEN İÇİÇELER,KİMİN NE OLDUĞU BİLE BELLİ DEĞİL,AKP KADROLARI İLE OLMAZ EŞYANIN TABİATINA AYKIRI,İÇLERİNDE FETOCU ÇOK FAZLA ŞİMDİ UYKUYA ÇEKİLECEKLER.İTTİFAKLA OLUR ANCAK,GENİŞ BİR KOALİSYON GİBİ.

cıa terör örgütü.

tek başına bir fetö örgütü cıa nın hiç işine yaramıyormuş fetö nün asıl görevi pkk ya yardımcı olacak ortamı hazırlamak mış pkk olmasa cıa nın fetö ye hiç ihtiyacı yokmuş.okuyunca bunlar çıkıyor.

cıa terör örgütü.

cıa nın bakış açısıyla baktığımızda fetö nün pkk için var edildiğini ülkeyi bölmekle görevlendirildiği ve plan başarılı olur ülkeyi bölebilir ise ler fetö t.c. ye kalan kısmı yönetecekti anlamı çıkıyor yoksa tam ilk defa pkk yı bitirebilecek seviyeye doğru giderken cıa acele ile fetö yü kurban etti.görevi buydu.

  • 1