BIST 9.722
DOLAR 32,51
EURO 34,93
ALTIN 2.426,61

Darbe girişimininde FETÖ bağlantısına dair çok önemli delile ulaşıldı

15 Temmuz’da Akıncı Üssü’nün yakınında cep telefonu bulunan sivil imam Hakan Çiçek’in, darbe girişimi gecesi Viber yazılımıyla Esat Türkyolu üzerinden FETÖ elebaşısı Gülen ile görüştüğü belirlendi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 18 Adet Yorum
Misafir

Bu fetoşların dili uzadı. Her yerden başlarını uzatıyorlar. FETÖ lideri haber aldım Erdoğan seçimi kaybedecek diye bunlara ümit veriyor herhalde.

Misafir

Allah ıslah etsin seni.

rdhftgjukyu

darbe oluyor, bunlar ayet hadis paylaşmış. ve bu delil ha! enteresan!

Misafir

Hay aklına birileri akıl eklesin emi..Sen basına hemen mi verildiğini sanıyorsun bu dellileri?...Çantacı Baransu taktikleri sadece kumpasçı taktiğidir..Önce uyduruk delilleri servis edip sonra da istedikleri kişiyi içeri tıkmak gibi taktikler artık yoktur..

Misafir

Iki sene mi surmus bu delilleri cozmek. Enteresan

Yavuz Selim

Namazı orucu bozun, zina yapın zevk almayın, içki için sarhoş olmayın, kumar oynayın hep kazanın,her türlü hırsızlığı yapın ama yakalanmayin, size karşı gelen müslüman kanını dökün, devlete çökün diyen papaz Efendi'nin peşinden gidin sonra bizde müslümaniz deyin... Din elinizde oyuncak olmuş... Fetoşun yavsaklari

hamzahamza

Devlet bu hainlere kesinlikle acımamalı.Böyle ortaya somut deliller koymalı ki insanların aklında şüphe kalmasın.

Misafir

DARBEDEN SONRA ONLARLA HALA BİRLİKTE OLANLAR VARYA ONLAR NE OLACAK. PEKİ 2001 YILINDAN ÖNCE 30 YIL BUNLARA KAPI AÇAN İÇERDEKİ HAİNLER NE OLACAK.HERŞEY 2001 YILINDA BİZ İKTİDARA GELMİŞ GİBİ GÖZÜKSEKTE 2011 YILINA KADAR BU ÜLKEDE SÖZÜ GEÇEN ONLARDA.SİYASETTE VE SAVAŞTA BİR HİLE SANATIDIR.

Misafir

Bunları şimdi değil,darbeden önce hatta 15 yıl içinde duyacaktınız,görecektiniz ve bilecektiniz! Çok ama çok büyük günahınız ve de suçunuz var!Milleti hain darbelere maruz bıraktığınız için,görevi çok büyük ihmal ve sorumsuzluğunuz sebebiyle yargılanmalısınız!

Misafir

Çok istedikleri bir şey mi bulunan delil. Kim vermiş peki?

Misafir

YAV HE HE ....... YOLA DEVAMMM.

Misafir

Ak ve kara gün yüzüne çıktı şimdi kalkıpta fetonun yaptığı hainliği bu yorumun ile maskelemeye çalışma YEMEZLER... Kim olduğunuzu biliyoruz meraklanmayasın.

Misafir

beyni kiralık olanların anlayamayacağı bir olay...18.06.2012:gürsel tekin:'Gülen'e davet meydan okumadır. Anlamını, Başbakana sorun o size tercüme eder'--emre uslu:Erdoğan'da gel cemaate sahip çık, faturası ağır oluyor diyor; hem de on binlerce Cemaat'e gönül veren insanın gözünün içine baka baka.

Misafir

hangisi dogru hangisi yanlis hala muamma. gercekler er yada gec ortaya cikacak. yukaridaki yazilanlardan net bi sey ortaya cikmiyor. manipüle etmek icin yapilan yayin

ihsan

hala şüpenizmi vardı pes şimdi chp nin baiğlantısını çözün

Misafir

Secime bir gun kalami ortaya cikti masallah.bu halk artik yemz. Fetonun hangi parti ile baglantisi oldugunu ve devam ertigini bu millet gordu

Misafir

Kim bela etti feto yu bu ulkenin basina???Kim salya sumuk agladi geri don diye???

Misafir

Pili bitti bunların sona yaklaştınız fetoşlar Allah beter eylesin sizi öylede olacak inşAllah.

  • 1