BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Darbe gecesi vurulan TEM Daire Başkanı infazı anlattı!

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında darbecilerin başından vurarak yaraladığı dönemin TEM Daire Başkanı Turgut Aslan, Jandarma Genel Komutanlığı Karargahı'ndaki eylemlere ilişkin davaya müşteki sıfatıyla gönderdiği yazılı beyanında infaz anına ilişkin bilgi verdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
Aklın zaferi

FETÖ olayını bu kadar abartırsanız biri yada birileri çıkar gerçeği söyler ise ortalık toz duman olur.Yeter kesin artık şu FETO oyununu.

Misafir

Dünyada örnekleri var.

MİSAFİR

ALLAH BELALARINI VERDİ KURTULUŞLARI YOK KORKUYLA YAŞAYANLAR İHANETTENDE VAZ GEÇMEYENLER BUNLARA KÖPEKLİK EDENLER HEMEN ALLAHA TÖVBE EDİP İSLAMA DÖNSÜN .YOKSA ALLAHU TEALA ONLAR KARINCA YUVASINADA GİRSE HAİNLERİ ORDAN ÇIKARTIP CEZASINI VERECEK,TÜRKİYEYE İHANET EDEN SAĞCI SOLCU FUTBOLCU OYUNCU YAZAR ÇİZER TÜM HAİNLER CEZASINI BULUR,BU ALLAHIN YÜCE ADALETİDİR

ŞEREFSİZ ALÇAK HAİNLER...

BU FETÖCÜLERE ACIYAN VE KOLLAYANLARI ALLAH BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN.ARTIKLARI VE BULAŞIKLARI HALEN DEVLET KADROLARINDA OLDUĞUNU,TEMİZLENMESİ İÇİN YETERLİ GAYRET VE ÇABANIN GÖSTERİLMEDİĞİNİ GÖRÜYORUZ.

Hasan

Şimdi anlatın bakalım bu adama darbe oyunmuş senaryoymuş. 250 şehit 3.000 gazisi olan bir senaryo nasıl oluyor sa artık.

  • 1