BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Dağlıca saldırısında korkunç detay!

Dağlıca'da PKK'lılar, operasyona giden iki zırhlı araç geçerken tuzakladığı 400 kilo C-4'ü uzaktan kumanda ile patlattı. Hainler yağmurlu ve puslu havadan yararlandı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 13 Adet Yorum
MUSLUMAN LAZ

Ölmek istemiyorsan Kurdistan'i isgal etmeyecek ve defolup gideceksin, bu kadar net...

Akpkk

Hz tayyip reis başkanlık için kaç şehit lazim toptan soyle

hz osman

sorumlusu hdpye oy verenlere terörist diyenlerdir. adam gibi meclise gelmiş insanlara terörist bunlar derseniz kötüyü çağırırsınız

Gerçek görüş

TC Vatanını canından fazla korumuyacaksan Kan tahlili yaptır.

Akpkk

Durmak yok şehide devam yeterki reis başkan olsun

konuk

bir tayyip hırsına neler oluyor.

HÜSEYİN ÖZKAN

DAĞLARIN HEPSİNE KİMYASAL BOMBA SALLIYACAKSIN. TOPU GEBERSİN.

vatandaş

hiç mi istihbarat almadı bu hükümet? sizin becerisizliğiniz yüzünden daha kaç evladımız şehit olacak. pkklıları önceden öldüreceksiniz, onlar insan değil ve hakları yok.

islam

hdp ye oy verenlerin de ocağına ateş düşşün inşallah.hepsinin çocuklarıda bombalarla roketatarlarla ölsün inşallah... evleri başlarına yıkılsın inşallah.

arzu demir..

sende hikaye anlatanlardansın...ölen canlar geri gelmiyor ama...hep 20 li yaşlarda olsan ne yazar...bütün bunlar akp ihtirası yüzünden oldu..

Selim

Dağlıca çukur bir yerde ve emniyetsiz bir yerde, emniyetli bir yere taşınsın, yakınındaki pkk üs bölgeleri devamlı vurulsun ve sonra kara harekatı yapılsın.

ferhat çetin

ama onların bılmedıgı bışey var bız hep 20 yaşındayız

melek

şehitlerimizin mekanı cennet olsun..dağları dövüyorsunuzda pkklıların öldüklerini nerden biliyorsunuz sanki hiç eksimiyorlar gibi ALLAH C.C topunu yoketsin kalleşleri.

  • 1