BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.507,80

Cumhuriyet'e operasyon FETÖ'nün marifeti mi?

İlker Başbuğ'u "terörist" diye içeri atan zihniyet, Hikmet Çetinkaya'yı FETÖ'ye destekle suçluyor. İlhan Selçuk'a yapılan muamelenin bir benzeri Aydın Engin'e yapılıyor.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 19 Adet Yorum
Misafir

yoh artik onu da feto yapmis, guldurme adami Hadi Feto mu kaldi ama sizi cok takdir ediyorum. her seye kulp bulma isi zor be

Misafir

Bu darbe tiyatrosununun suyunu çıkardılar. Lıder kadrosu bellı olmayan, amaçları belli olmayan darbe olmaz. Delil yok bir şey yok. Bu darbe oyunuyla kahraman olan RTE gelecekte binlerce insana yaptığı zulum ile anılacak. Nasıl darbeyse generaller düğündeydi. Ama insanlar korkudan he he diyor şimdilik

Vatandaş

Ne oldu niye yayınlayamıyorsunuz iletimi? Efendi! Algı operasyonu yapmaya kalkışmayın bu Aziz Millete. Cumhuriyet ile Terörist Fetullah'ın Zaman Gazetesinin manşetleri aynı değil miydi? Aynı manşetlerle çıkmadılar mı yayına? Kimi neyi savunuyorsunuz? Cumhuriyet'in değiştiğini kendi yazarları dahi söylerken, siz kime ne anlatıyorsunuz?!!!

Harun

Cumhuriyet'e yapılan operasyon isabetlidir ve halkımızın emin olun kahir ekseriyeti bu yapılan operasyonu desteklemektedir. Fetullah Terör Örgütünün yayın organı ile aynı manşette buluşmak yerine, gazetecilik görevini ifa etselerdi, devletimizin sırlarını yayınlamak yerine gazeteci gibi hareket etselerdi bunlar yaşanmazdı. Cumhuriyet'in kendi yazarı dahi yaşananları eleştirirken, sizin Cumhuriyet'e destek çıkmanıza gerçekten şaşırdım. İlginç. Soru işareti!

Misafir

Erdoğan iç savaş istiyor!_____________________ siyasi muhalefet değil Silahlı muhalefet istiyor!...............

kemal den

HAARP YAPAY DEPREM TEHLİKESİ VAR. Zilzal süresi boşuna seçilmedi.

öncevatan

Ne yani hadi bey şimdi bu şer gazetesi masummu onumu söylüyorsun pkk ile işbirliği yapan,mit tırları ile ülkeyi jurnalleyen hükümete ve cumhurbaşkanına yalan ve iftira atan müsvetteden özür dileyelim o zaman.

Vatandaş

Hadi bey, Cumhuriyet okuyucusu değilim, ideolojilerinin karşısındayım. Ama çok hayati bir konuya parmak basmışsınız teşekkürler...İnşallah dikkate alınır.

Misafir

TAYYIBIN DEDIGI GIBI AT IZI IT IZINE KARISTI ARKADASLAR 18 KISI INTIHAR ETMIS DARBECI ADAM INTIHAR ETMEZ O INTIHAR EDENLER EMINIM SUCSUZ INSANLAR DÜN BALYOZ DAVASINDA SONER YALCINA NEDIM SENERE YAPILANLAR BUGÜN BASKALARINA YAPILIYOR VEEE BUNDAN CEMAAT FAYDALANIYOR YARIN ISIN ICINDEN CIKAMAYINCA KORKARIM HERKESI SERBEST BIRAKACAKLAR

Misafir

TÜRKİYE NİN HER KURUM DA FETÖCÜLER VAR DA PEKİ YÜKSEK SEÇİM KURULUN DA YOK MU ? 15 YIL BOYUNCA SEÇİM SONUÇLARI DOĞRU AÇIKLANDI MI ? NASIL OLUR DA FETÖ BU KURUMU BOŞ BIRAKIR BU SORULARIN CEVABINI MİLLETE VERİN CUMHURİYETİ FETÖYLE SUÇLAMADAN ÖNCE.

misafir

oh oh yandan yandan be HADİ Hadi be HADİ yandan yandan

Alper

isinize gelmeyen hersey fetönün isi.. uh yani herkesi tutladinz halen ergenekonun halen fetönün isi

Olan ne?

Cumhuriyet,Fetö ile Ak Parti beraberliğini ve Ak Partinin kendi içindeki fetöcülere dokunmadığını haber yapmaya başlayınca birileri (aslında sadece bir kişi) rahatsız oldu ve talimat verdi.Gözdağı planı gerçekleşti şimdi de havuz medyası aracılığı ile (yanş sizler) yumuşatma seansına geçildi.

Misafir

Türkiye Cumhuriyeti Devletine AKP deli gömleği giyindirmiştir kırk akıllıdan attığı taşı kuyudan çıkarmalarını istiyorlar. Milletin sabrını zorlamayın siz Eyyy diye başladığınıza nokta koyar Yeter artık demeye başlarız.

Misafir

Türkiye Cumhuriyeti Devletine AKP deli gömleği giyindirmiştir kırk akıllıdan attığı taşı kuyudan çıkarmalarını istiyorlar. Milletin sabrını zorlamayın siz Eyyy diye başladığınıza nokta koyar Yeter artık demeye başlarız.

hadi ordan Hadi...

''FETÖ'nün o dönemdeki her alçaklığına, hepimiz balıklama atlamışız.'' Ne odu hayırdır?Vicdan muhakemesi mi yapıyorsunuz?Siz de mi kandırıldınız?Dezenformasyonun kralını yapmakta üzerinize yok.Erdoğan ne dediyse onu yazdınız hala da yazmaya devam ediyorsunuz.Erdoğan bugün,dün söylediğinin tersine birşey söylerse siz de 180 derece dönüp yine onu savunuyorsunuz abi kardeş.Bırakın numara yapmayı.

Misafir

Ne o sanki haberiniz yokmuydu fetö işi olduğundan?''Baskını yiyince böyle manşet atı'' gibi lerinden kinayeli haberler yaptınız dün.Kandırılamayanlar bunun fetö işi olduğunu biliyor.Ama kandırılanlar nedense biraz geç farkediyor.Ya da başka bir Ali Cengiz oyunu var.Cumhuriyete gözdağı verip ''bizi eleştirmeyin akıllı olun'' mesajı vermek gibi.

Türk-İslam 1071

Hadi bey ne haklısınız ne haksız. Tek çare devletin içindeki fetö ve pkk yı en iyi şekilde temizlemek.

Misafir

fetönün işimi? akpli bakan ve milletvekillerinin fetö ile resimleri cumhuriyet gazetesi tarafından gün yüzüne çıkmaya başlayınca akp dur demek zorunda kaldı

  • 1