BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.497,16

Cumhurbaşkanlığı'ndan yeni dolar açıklaması

Cumhurbaşkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Bu algı operasyonu ülkemizin karşı karşıya kaldığı ekonomik savaşın bir parçasıdır. Cumhurbaşkanımızın yaptığı açıklamanın hiçbir yerinde mevduat hesaplarına el konulması gibi bir durum söz konusu değildir" denildi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
Turgay

He he verin gazı bakın silah ambargosu da başlamak üzere imiş meğerse silahlarımızı ABD'den ithal ediyormuşuz hani yerli ve milli idik veriyordunuz gazı biz de yiyorduk işin gerçeği silahların %60 ını ithal ediyormuşuz hem de ABD'den .O yüzden bir tweet'le tl tepe taklak oluyor bir de tam ambargo uygularsalar eski günleri mumla ararız.

Budun

Devlet ve millet bir olursak 81 Milyon tek yurek olursak !! Elbette savasi kazaniriz

misafir

sizin gibi satılmış hain türkiye düşmanları olduğu müddetçe bu oyun sürer sahte aydınlar geriden çağdaşlar din iman vatan namus öğrenmedikten sonra bu oyunlar hep devam eder terör kafalılar destekçileri ve emperyal köpekler var oldukça bu oyunlar devam eder ,önce zalim bir diktatör lazım ülkedeki satılmış hainleri sallandıracak ve geri kalanları vatandaşlıktan atacak,insan evladı namuslu imanlı adaletli merhametli erdoğanla bu iş zor.alçak çok alçak

hamdullah şükür

geçin bunları..b ve c planında bal gibi mevduatlara el konmayı kastetti..çocuklara masal mı anlatıyorsunuz?

Misafir

Asil piyasa acildigindaki yukselisi gor. Ulke yaniyor agalar yerel secimlerdeki propaganda belirlemek icin kampa giriyor. Batsin o koltuklariniz.

  • 1