BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Cumhurbaşkanlığı'ndan son dakika Gökçek açıklaması

Cumhurbaşkanlığı'ndan Melih Gökçek'in istifasının istenmesiyle ilgili son dakika açıklaması geldi! Açıklamada Balıkesir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur da vardı. Gökçek ve Uğur'un istifaları istendi mi işte flaş açıklama.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 18 Adet Yorum
Misafir

Devlet geleneğine hiç uymadı bu görüşme ,gizli saklı şüpheli bir durum çıktı,mahir bey açıklamalarınız dahada şüphe uyandırdı ankara için hayırlısı olsun diyelim

jpohgyh

2 saat boyunca biri başkanın karşısında böyle el pençe durduysa bırakın sevinsin gariban edeceksen böyle biat ettiğini resimlerle göster demişler ya yeni seçimlerde de aday olursa bağımsız falan aynen bu resmi kullanacaktır...:D))))

Turgay

Tabi tabi kedidir kedi.

Misafir

pazarlık yapmayın suçları ne onları açıklayın kimsenin yaptığı yanına kalmasın

yeter la

Hay yemişim gökçeğini memlekette başka sorun kalamadı ya.Ne gökçekmiş arkadaş.

Misafir

ya gecenin bir yarısı cumhurbaşkanı bir belediye başkanı ile ne konuşur.. yemeyin bizi pazarlık yapıyorlar..

a.l.

önce akp medyası gökçek'i çizmiş gibi..

İSTANBULL

NE GÜNLERE KALDIK YA YALANIN BİNİ BİN PARA DERLER YA AYNEN ÖYLE.

Misafir

Simdi derdimiz gokcek mi?Ulkenin bunca sorunu varken,daha dun 4 tane Sehit verdik,kimse hesabini soruyor mu?Dunyada en kolay siyaset yapilacak ulke Turkiye dir.

MİSAFİR

BİZDE GÜZEL BİR SÖZ VARDIR AMA NE YAZIKKİ BURADA OLMUYOR İŞTE ..ASLINDA SAYIN RTE VE GÖKÇEK DENEN ZAT O VATAN HAİNİ FETÖ DENEN ZATLA --AYNI GÖRÜŞTE DEĞİLLERMİYDİKİDE --İSTİFA İSTENSİN ???İŞTE BU BİRAZ ZOR ..

bir basit vatandaş

AKP de kazan kaynıyor, herkes bir birinin kuyusunu kazıyor. AKP gırtlağına kadar yolsuzluk batağına saplandı, çürüdü, kokuştu. Bu metal yorgunluğu filan değil, metal çürümesi. Bu metal artık kaynak tutmaz.

a.l.

gündem katnamaları... mtv % 25 e çakılacak gibi... akaryakıt zammını hiç çaktırmıyorlar... kırtasiye zammı da ayn öyle... hayatın içinde görüyoruz.. engelli ve emekliler gibi az verdiğinize oy kaptırmayız...

a.l.

teog ve yg lys ne oldu? ekonomi çökerken yine gündem kaynatma var. ülke algı yanılgı ile kaynatılmasa..

a.l.

bu site balıkesir belediyesini kurtarıyor mu? flaş geçti.. hem de gökçek ten önce..

Misafir

seçimle gelenler ,emirle gitmiyor galiba; erdoğan.

gücü yetmedi

erdoğanın gücü gökçeğe asla yetmez .ama zorla alaşağı ederlerse de gökçek bütün fetö bilgilerini kamuoyuna anlatacaktır ve erdoğan ve akepe nin gizli kirli işleri günyüzüne çıkacak. bu yüzden gökçek direnmiş olabilir. birde gökçek zorla alınırsa kendiside dahil tüm hükümeti ve gemileri yakacak.gökçek ayakkabı takırtısına papuç bırakmaz.. gökçeğin zaten geçmişte kurduğu bir parti vardı. partiyi kurarsa akepede bitmiştir. büyükşehir gelirlerini zorla kimseye haraç verecek kadar saf değil gökçek. yimesinide bilir , çalışmasınıda.

Misafir

İddialar hayal mahsulü... ama yalanlarda hayal mahsulü

Bahadır

Ülkedeki haber kirliliği bakarmısınız..

  • 1