BIST 9.722
DOLAR 32,53
EURO 34,89
ALTIN 2.422,28

Cumhurbaşkanlığı'ndan Kılıçdaroğlu'na Esad yanıtı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun hükümete yaptığı Esad'la görüşme çağrısına Cumhurbaşkanlığı'ndan yanıt geldi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
Turgut Şentürk

Nutuk atmayı, Hamaseti bırakın da YÜCE TÜRK HALKINDAN ÖZÜR DİLEYİN ve KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZİN AİLELERİNDEN HELALLİK ALIN... ÇÜNKÜ...: İzlediğiniz Yanlış ve Mezhepsel dış siyaset ile Ülkemizi bu Bataklığa ve Felakete sürükleyen AKP İktidarıdır...

Bahtiyar

"Aynı yolu beraber yürüdüğümüzü sandığımız insanlar, aslında bize sadece gidecekleri yere kadar eşlik ediyor.."

Mert toker

Çarkçı kemal ülkesinin insanlarına varil bombası atan ile görüş diyor.

Misafir

"Aynı yolu beraber yürüdüğümüzü sandığımız insanlar, aslında bize sadece gidecekleri yere kadar eşlik ediyor.."

Misafir

2)bu hedeflerimize klasik,nükleer,elektroşok,nükleer serpintisi olmayan nükleer,biyolojik,portatif ve portotif olmayan her türlü silahlarla;siha ve iha gibi araç gereçlerle,her türlü uzaklıktan atılabilecek füzelerle,tank- top ve zırhlı araçlarla saldırılara başlamanızı rica ediyorum.müttefik olduklarımıza da ilgili silah,araç ve gereçleri temin etmenizi,hedeflerimizi içten ve dıştan vurmanızı,nihai sonuç alına kadar saldırılara devam etmenizi rica ediyorum ve hepinizi selamlıyorum.başarılar,salgılar.

Misafir

1)bütün arkadaşlarımıza,dostlarımıza,müttefiklerimize duyurumdur:türkiye ve onun müttefiklerine karşı kim olurlarsa olsunlar,topyekün imhaları için seferberlik ilan ediyorum.türkiye nin ,onlarla mütefik olan devletlerinin ve müttefik gruplarının meleketleri içinde ve dışındaki hedeflere askeri,siyasi,kitlesel,ekonomik(enerji hedefleri dahil),psikolojik,toplumsal,sanayi,gıda-su-sulama,depo,antrepo,askeri ve özel fabrika-atelye-imalathane,her türlü enerji santralleri,ulaşım,liman-marina-koy-gar-istasyon-oto gar,gemi yapım-bakım-onarım yerleri,şehir-ilçe-köy-mezra ve bunların mahalle yerleşimleri,tarım alanları hedeflerimizdir.

at

aman medyaya düşmeden veya medyanız çevirmesiyle görüşün... chp nin dediğine yanaşılır mı? nuh denir peygamber denmez gibi.. kaç tanesini çaktırmadan akp kullandı da kendi malı veya fikri gibi lanse etti acaba... örnek: en son seçimde asgari ücrete zammı chp den alıp yaptınız. lehine veya rantınıza olanı kullanmaya devam.. seçimden önce asgari ücret artışı istemeyen akp sonradan yapıverdi..

  • 1