BIST 9.525
DOLAR 32,52
EURO 34,74
ALTIN 2.490,79

Cumhurbaşkanlığı'ndan ekonomik darbe açıklaması

Cumhurbaşkanlığı'ndan Türkiye'nin içinden geçtiği ekonomik darbeyle ilgili son dakika açıklaması geldi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 12 Adet Yorum
Emin Can

İnşallah şu an tek isteğimiz bu,ekonomimizin raya oturması ve gün ve gün refaha kavuşmamızdır..yeni ittifaklar,pazarlar ve üretim şart rehavete kapılmadan!!

Misafir

Basit olduğun için böyle düşünebiliyorsun. Beynine takılı cip'lerin ucunda bulunan Tom Amcan öyle düşünmeni istiyor. Şimdi Dolar düştü nasıl üzülüyorsundur. değil mi? İşsizlik oranları dün açıklandı. % 10'nun altına düştü. İşsizliğin %40 olduğu, Faizleri %140 olduğu dönemleri nasıl da özlüyorsundur. Artık bu ülkeyi bu ölkenin çocukları yönetecek.

reco

Keşke 15 temmuz darbesini de araştırmayı kabul etseydiniz.Ama nedense aştırma önergesini jet hızıyla reddettiniz.

bir basit vatandaş

Çok sallama. Neden Kasım seçimlerini erkene aldınız? Kasıma kadar ekonomimizin ayakta kalamayacağını yıl başından itibaren biliyordunuz zaten, sürpriz olmadı. Trump yaptırımları ekonomik sıkıntımızın üzerine ilave geldi. Ekonomimizin hasta olduğu zaten biliniyor, 16 senedir Ülkeyi tek başına yönetiyor, bu hallere düşürüldük. Ekonomimizin hastalığı nasıl iyileştirilecek hala belli değil.

Misafir

TGRT’de Gündem Özel programında Prof. Dr. Göksel Aşan çok önemli bin uyarıda bulundu ve dedi ki: “Bayram günlerine dikkat! Dokuz gün uzun bir süre ve sermaye piyasası tatilde oluyor. Ama yurt dışında tatil yok. Bu sürede yurt dışı hareketlenmelere zamanında müdahale edecek bankacı ve bürokratlar teyakkuzda, yani nöbette olmak zorundadır. Devlet tatil yapmamalı kısaca.” Paylaşalım.

ihsan

çok şükür allah yardımcımız elbette bu kadar mazlumun duası var

.YIRTTK..MI..???

ONDAN BUNDAN PARA ALARAK OLMAMALI,EKONOMİ HER AN KIRILGAN,YARDDIMLA MI AYAKTA DURACAĞIZ,NOOLDU ÜSLER,NOOLDU BOİNG ALIMLARI.DEVAM,MAL YASAKLAMAYLA ZOR,ZATEN AENGİNLERİN TÜKETİMLERİ,

ne name

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı ne ya? durup dururken akrabalara is verelim diye bakanlik aciliyo.

Sivasli

Millet olarak Unutmayacaksak Icimizdeki Hainleri en kisa zamanda Temizleyerek Türk Milletine gösterin

MİSAFİR

İNŞALLAH ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN BÜTÜN DULALARIMIZ SİZİNLE

taner

ya bi gidin ekonomik darbeymiş. 2 yıldır bas bağrıyor ekonomistler ekonomik kriz geliyor diye. bi gidin ya. yemeyin bizi.

Misafir

akşam konuşma yapacak bakan akıllı konuşursa ne ala yok geçen haftaki gibi yapısal reformlarda neymiş gibi konuşma yaparsa ...neyse ALLAH TÜRK yurduna yardımcı olsun..

  • 1