BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,92
ALTIN 2.432,29

Cumhurbaşkanlığı Sergi Salonu'nun ilk konuğu muhtarlar olacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yapımını yakından takip ettiği Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Sergi Salonu’nun inşaatında sona gelindi. "Büyük Salon" bugün, 2 bin kişilik muhtarlar iftarı ile açılacak.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 18 Adet Yorum
kundemacı

Bu yemek paralarını kim veriyor? Oranın sahibi kendi cebinden karşılıyorsa o zaman bizi ilgilendirmez. Yok, bizim verdiğimiz vergilerden veya bizim yararlanmamız gereken gelirlerden karşılanıyorsa haram zıkkım olsun. İnşallah burunlarından fitil, fitil gelir.

Misafir

süper kürt kardeşlerimizde akpye oy vermiyor tamam demiş. binalibeyde artık akpye tamam demiş oooooolllllleeeeeeeeeeeyyyyyy

Erol Baron

Kara gözlüklü RTE'nin resmini görmeye bile tahammül edemiyorum.

Misafir

önceden nerden karşılanıyordu sezeri bilir misin?

Misafir

Bu masraflar nereden karsilaniyor?Iftarlar sahurlar....

Misafir

Yakın bir zamanda muhtarlarda siyasi partili olacak anlaşılan...

Erol Baron

Milletin cebinden ziyafet veren ve muhtarlardan açıkça oy isteyen biri olarak tarihte yerini alacak kara gözlüklü RTE.

Yıldırım mitinge katılanlara sordu: TAMAM mı?.......... Cevap 'TAMAM'

TMMOB E.

Atatürk Orman Çiftliği'ndeki Tayyip'in Sarayları.... Sorgusuz... Sualsiz... Kontrolsüz... "Geç içeri" diyor. Kaynak Yeniçağ: AOÇ'yi kim tokatladı?.. -

Misafir

Cumhuriyet Halk Partisi Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce Şanlıurfa'da konuştu. İnce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı TV ekranlarında tartışmaya davet ederek "Erdoğan bak arkamdan konuşma. İstediğin zaman istediğin kanalda prompterını, danışmanlarını al bana ekonomi öğret hadi gel. Sizce gelebilir mi? Ben gelmesini istiyorum. Muharren İnce gel diyecek kanallarda sen gelmeyeceksin. Sana kim inanır?" dedi.

Misafir

aynen doğru demektesin hatta son dönemdeki demiryolunuda almanlar yaptı tıpkı şimdiki 3. köprüyü 3. havaalanını başkalarının yaptığı gibi..vee sadece adanada osmanlı yapımı saat kulesi vardır oda son dönemde ...

Hayret

Başbakan Yıldırım, 24 Haziran Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi kapsamında partisince düzenlenecek miting için Ağrı’ya geldi. Yıldırım konuşması sırasında, “Hemşehriniz olarak sizden güçlü bir destek bekliyorum Ağrı, Tamam mı?” diye sordu. Başbakan’ı dinlemek için orada bulunanlar ise ‘TAMAM’ diye cevap verdi.

Misafir

sebebi seçimi kaybedince sabaha karşı ülkeyi millet uyurken terk edecekler ,ama artık millet bütün kaçış yolları kapatsın hiç bir akpli ülkeden kaçamaz mutlaka hapse gireçekler.

ak mhp

yiyin efendiler yiyin...insanlar ramazan pidesi bile alamıyor...

Misafir

biraz daha eğlenin ...gününzü tamamlayın sona doğru hızla çakılıyorsunuz.inşallah birdaha adınız bile anılmayacaktır.

bir basit vatandaş

Partili Cumhurbaşkanlığı sistemi yürümüyor. Cumhurbaşkanlığından çok Particilik yapılıyor. Hem kendisinin hem de partisinin reklamını, propagandasını yapıyor, hem de Halkımızın cebinden yapılıyor.

METİN TAMER

OSMANLI IMPARATORLUĞU DA BÜTÜN GELİRİNİN BÜYÜK BİR KISMINI YALNIZ ISTANBUL A YATIRIM YAPTI,ANADOLU YA ZIRNIK KOKLATMADI,SADECE ORDU YA ASKER ALDILAR ANADOLUDAN. SONUNDA VAHDETTİN ÜLKEYİ TERK ETMEK MECBURİYETİNDE KALDI.5TEPEDE SARAY A YAKIN 3 HAVA ALANI BULUNMASININ NEDENİ SİZCE NEDİR?

abdülhamid

cemil barlas demis fetöcüler erdoganin diplomasini calmis, fetöcülerden hemen cevap, erdoganin diplomasini calacaktik ama bizde bulamadik

  • 1