BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,98
ALTIN 2.428,53

Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları A&G en son anket

Cumhurbaşkanlığı seçimine 4 gün kala son yapılan anket sonuçları ortaya çıktı. A&G araştırmanın en son anket sonucu sadece internethaber.com'da

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 250 Adet Yorum
kesin bu

Sayın uzman olduklarını savunan araştırma şirketleri ; T den 10 düş E ye 15,6 ekle sonuç bu olacaktır.Şayet kendilerine hiyanet edilen SP oylarının da GELMESİ İLE hesapladımızda EKM. kesin Cumbş.olacak.Sizler ne cevap vereceksiniz merak ediyorum.

vatandaş

tüm bunlar olurken sende yanlarındaydın galiba..

haci

TC CUMHURBAŞKANI HIRSIZ BİRİ OLAMAZ.

q H K

aynnnen kıskanann larr çatttlsınn hedef 2023 allahın izniyle beğensenizde beğenmesenizde paraleelci olun ne olursan ol ama vatanını düşşün tek çatıda birleşmeye R.T.E ( RECEP TAYYİP ERDOĞAN )

durum tespiti:

seçimi; sandığa gitmeyecek küskün ve kararsızlar etkileceyeğine (ve bunlarında kahir ekseriyeti muhalefet adayı sn ekmel beyin seçmenleri olacağına) göre yapılan hesaplamalar bunlar.motive edilmiş,algı yönetimi ile yönlendirilmiş, her halukarda kesin hükümlü,("çalıyorlar ama çaşılıyorlar!" sözün bittiği yerdir)akp seçmeni firesiz olacağına göre,katılım ne kadar çok olursa akp nin oy oranı da; o derece aşağıya düşer. BIRAKALIM;KÜSKÜNLÜĞÜ,KARARSIZLIĞI VE TATİL SEFASINI!..

RTE

İster hazmederek yaşayın isterseniz kabız olarak.. Bu takunyalılar 2002 den beri ülkeyi yönetiyor. Çıldırsanız da bağırsanızda..... Böyle giderse bu kafayla siyaset yapanların peşinden giderseniz bir daha iktidar olamazsınız. Halkın %50den fazlası bir kişiyi seviyor diğer yarısı parçalı ise sende bir sorun var. Noroloji uzmanına görünsen iyi olur. P tesi senin için kötü gün

RTE

P tesi görürsün .

bozok

Yo yok, babasının bi başkası olduğunu yeni öğrendiyse ondan demiştir. Koskoca başbakan yalan söylecek değil ya

takunyalı führer\'in kurmayı

Nazi İmparatorluğu’nda Goebbels’in ilkeleri: Bir yalanı sürekli tekrar edeceksiniz. Bunu yapınca halk o söylemin size ait olduğunu unutur ve kendi fikriymiş gibi inanmaya başlar.

Kahrolsun Takunyalı führer

Konu Cumhurbaşkanlığı seçimleri değil.. Konumuz Takunyalı führer'in tüm yolsuzlukları, ahlaksızlıkları ve vatana ihaneti ile yüce divan'a ne zaman gideceği?...

SIK BAKALIM SIK BAKALIM

Heyaaaaaaaaaaaa!... Rüşvet parası sıfırlamacısı imam tayyip Cumhurbaşkanı...Evrakta sahtecilik zanlısı Adviye'den olma, 1950 doğumlu Gül başbakan ................Seçimi var.

objektif

Şimdi yerel seçimde %89 katılımla AKP %45.6 aldı nasıl oluyor da %85 katılımla %55 alıyor.Allah için bir izah edin ya....Yani şu CHP ve MHP seçmeni gidip AKP ye mi gidecek.Bu kadar hakaret ve kutuplaşmaya rağmen gidecek..Biraz Rasyonel olun Allah için.

miyaaaaavvvvv....

trafoya van kedileri de girerse erdoğan %89,9 u bile bulabilir.bence ihsanoğlu ekibi sandıkların başında değil de trafoların başında nöbet tutsun.

fka

patlasanızda çatlasanızda her turlu hile hurda yapsanızda Recep Tayyip ERDOGAN Cumhurbaşkanı

ak

ak parti

zafer bizim

yok senin gibi eşşekleri bu hesaba kattık bu sonuç çıktı:))

sıfırla

2004 gürcüyim 2014 gürcü değilim bu hastalık belirtisi olabilirmi

zafer bizim

boş konuşma ya ilk turda koyar geçeriz sen düşünme bunları:)))))

zafer bizim

çok üzüldüm oy verecek bir adayınız bile yok ondan olabilir-mi?? cehepe yardakçıları sizi

rekor

dünyada her gün yalan söyleyen başbakan kimdir?

sıfırlanan konuşmalar

Dün Gürcü olmadığını söyleyen Erdoğan, 10 yıl önce “Ben Gürcüyüm” demiş... “Ben de Gürcüyüm, ailemiz Batum’dan Rize’ye göç etmiş bir Gürcü ailesi

yalan makinası

Katıldığı canlı yayında kendisinin Türk olduğunu belirterek Ermeni ve Gürcülerle ilgili ağır ifadeler kullanan Başbakan Erdoğan'ın yıllar önce "Ben Gürcüyüm" dedi

Aras aras

Kediler,valiler. Bakanlar, trafolar bu oranlara dahil mi acaba?

hasan kaya

bu kadar yalaka olmayın

Salih duman

Semih arkadas ankete kedilerde hesaba katıldığı duyorsun fareler cirit arttıkça etrafa hastalık bulaşmasın diye kediler her zaman onları temizlemesi gerekir. Bahanelere sığınıp saga sola vurma sizin bu beceriksiz liderleriniz olduğu sürece çok daha yan çizersiniz.