BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,94
ALTIN 2.436,67

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nden çok çarpıcı FETÖ itirazı

FETÖ operasyonlarıyla ilgili eleştiri kervanına Cumhurbaşkanlığı Kurumsal İletişim Başkanı Mücahit Küçükyılmaz da katıldı. "28 Şubatçılarla FETÖ temizliği yapılamaz" diyen Küçükyılmaz, "Bu operasyonlar bize döndü" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 23 Adet Yorum
FETÖ düşmanı

FETÖ ile alakası olmayan insanlara zulüm ediliyor. İş sulandırılmaya başladı iyice. Çok iyi bildiğimiz akp li ve fetö ile bağlantısı olmayanları kattı polisler. Polisler temizlenmeden bu iş bitmez fetö bitmez ona destek verenler bitmez

Engizisyona Hayır

Demek ki bu Fetoculuğun ucu AKP'lilere dokunmaya başladı.

MİSAFİR

NE DEMİŞLER ?? DÜŞMEZ KALK MAZ BİR ALLAH-TIR ..KESER DÖNER -SAP DÖNER ..BİR GÜN SİZLEREDE ULAŞIR ..BU ÜLKE HEPİMİZİN --BUNU ŞU VEYA BU DİYE HİÇ KİMSENİN AYIRMAYA HAKKI YOKTUR..

Ömer Şah

"Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste" suça bulaşmamış onbinlerin ahı hava da mı kalacak hani suçluyu suçsuzdan ayıracaktınız sadece suçu yasal bankasya da hesabı bulunmasından dolayı atılan memurların ahı bile yeter

Alperen BOZKURT

Ne yazık ki 15 Temmuz 2016 İhanetinden sonra öncelikle Siyaset, İstihbarat ve Bürokraside yer alan FETÖ ve Ermeni Terör Örgütü PKK gibi terör örgütlerinin yandaşları alınıp yerlerine getirilmesi gereken Milli Kadrolar ile operasyonlara sükunet ile adaletten taviz vermeden devam edilmesi gerekirken; temizlenemeyen hainler; özellikle Ülkücüleri, Masumları mesleklerinden men ederek ve ettirerek özlenen birlik ve beraberliğin bozulmasına, Operasyonların sulandırılarak dikkatlerin kendilerinden uzak tutulmasına gayret ediyorlar. Bu dönemde özellikle Açığa Alma ve İhraç Listelerini oluşturanlar özellikle incelemeye alınmalı, mağdur olduğunu iddia edenlerin itiraz müracaatları çok iyi incelenmelidir. Adalet Mülkün yani Devletin Temelidir. Adalete güvenin kalmadığı yerde hainler kendilerine zemin bulmaya devam eder.

Misafir

Yiyin birbirinizi, saltanat uğruna kurban edildiklerini bile farkına varmayan kullanışlı aptallar.

salhor

Hakikaten 28 Şubatçılar bulunmaz bursa kumaşı olma yolunda. Meydan, Türk milletini öz kimliğinden, öz benliğinden soytarılığa çevirme gayretkeşleri olan 28 Şubatçı meymenetsizlere bırakılmamalı. Dün biri TV'deydi. Herif sanki 1000 karatlık elmas ayağına yatmış durumda. Aamet Nejlet'e, Hilmi Özkök'ü de eş ediverdi. Aşağıdaki "MERT" rumuzlu yorumcunun tespitleri l2'den vuruyor.

adalet

28 şubat sürecinde türbana teferruat diyen gülen ile akp'liler neden senelerce kolkola gezdiler peki? dünyevi çıkarlar için dininizi satanlarla beraber oldunuz

mert

fetöyle alakası olmayan yürekten akpartili olan kaç kişi memuriyetten atıldı haberiniz varmı.reis bence bi tabana kulak versin yetki verdiği insanlar fetöcü avlamıyor dindar avına çıkmış bu soysuzlar.fetö adı altında akpartililerede kan kusturuyo bazı hakim savcılar.bana öyle geliyorki bu 28 şubatçı tayfa halkı akpartiden soğutmak istiyo.akpartililerede operasyon yapıp bu işi erdoğan yapıyor havası vermek istiyorlar.çok dikkatli olmak lazım bu 28 şubatçı soysuzlar enaz fetö kadar tehlikelidir

EFE

UCUNDA HEPİNİZ OLDUĞU İÇİN Mİ BU KORKU .HEPİNİZ EMİSİ.DAYISI ,ENİŞTESİ ,KUZENİ İŞİN İÇİNDE İKEN TABİ OPERASYONLARI DURDURMAK İÇİN BİLDİK SÖYLEMLERİNİZ BAŞLAMIŞINIZ.ALINANLARIN %99 U NOKTA ATIŞI İKEN NE BU TELAŞ.ÜSTÜNÜZDEN YORGAN ÇEKİLOR ONDAN MI?

Misafir

tam olarak bilmiyorum ama herhalde toplamda 200 bin kişi tutuklu ve ihraç var fazlada olabilir. Ailelerini de sayarsak 1 milyondan fazla. Bu kadar fetocu olduğuna ben inanmıyorum ki bu ne demek seçim olsa yüzde 10 gibi aşağı yukarı.

salami özde

kesinlikle doğru söz,aklınca yine Sayın erdoğan düşmanları takiye yaparak fetö adı altında tüm müslümanları fişleme ve işin cılkını çıkarma derdinde olup yine hain üs akıl oyunlarının içine girmiş durumları tazahür eder,burada belirlenen kriterlere bağlı kalınsın,yoksa sıkıntı doğar

Misafir

OPERASYONLARI EN BAŞINDAN BERİ 28 ŞUBATÇILAR VEYA NAMI DİĞER ERGENEKONCULAR YADA BUGÜNKÜ ADI İLE GÖKTÜRK YÖNETİYOR. EN BAŞINDAN BERİ BU İŞ TÜM CEMAAT TARİKAT VE AKP HEPSİNİ VURACAK DİYORUZ AMA NERDE O KADAR ZEKİ ADAM BU ÜLKEDE. AZİZ NESİN NE KADAR HAKLIYMIŞ...

Şükriye Cemil

28 Şubatçılar tüm cemaatçileri temizleyeceğiz diyerek hapisten çıktı, çıkarıldı. Diğer cemaatlere mensup sığ beyinler, bunu sadece Gülen Cemaati olarak algıladı, sevindi, ama şimdi sıra onlara geldi.

BALTAZAR

Sayın Cumhurbaşkanımıza sesleniyorum: N’olur 28 şubatçılarla FETÖ temizliği yapılmasın. 28 şubat zihniyetide fetö terör örgütü kadar tehlikelidir. Bu ülkeye, insanlarımıza en az fetö kadar zarar vermiştir. Zaten çoğu garibanlar 28 şubatçıların baskıları yüzünden (denize düşen yılana sarılır misâli) fetöye katıldılar. N’olur 28 şubatçıları ve yaptıklarını unutmayalım!!!!

yalanmı

beraber yürüdük biz bu yollarda

Murat askan

Yeni Türkiye Kapsayıcı,Eşitlikci ve Özgürlükcü olacaktı? Dinci,Mezhepci ve ırkcı terörün panzehiri Demokrasidir. Şu güzel Ülkemize Hakiki,Hakkaniyetli,Tutarlı bir UMut verin artık Allah aşkı için.

Anadolu insanı

Mücahit beyin çıkışına tümüyle katılıyorum. O gece insanlar geceyi dışarıda geçirirken bazıları evlerinde sayın Cumhurbaşkanımızın gidişini izlemek için geceyi hep ekran başında geçirdiler. Sonraki günlerde de tv lerde ahkam kesmeye başladılar. Gariban anadolu insanı her zamanki gibi görevini yaptı ve sessiz sedasız köşesine çekildi.

DİKKAT

Katılıyorum. 28 şubat zihniyeti kontrol altında diyen yanılır. Bunlar FETÖ den tehlikeli olabilir. Aklıselimle hareket etmek gerekiyor. Ayrıca Adaletten ayrılmamalıyız.

Engizisyona Hayır

28 Şubatçılar AKP'yi iktidara taşırken iyiydi de Fetocularla mücadele ederken mi kötüler!? Yoksa Fetocularla AKP'liler arasında bilmediğimiz şeyler mi var?

Misafir

AYNI YANLIŞ TÜRKİYENİN HER YERİNDE YAŞANIYOR DARBE GECESİ HER ŞEYİ GÖZE ALARAK YOLLARA ÇIKAN BİR ÇOK ARKADAŞ BU GÜN GÖZALTINA ALINIYOR LÜTFEN AKLA KARAYI SEÇSİNLER

cenk

Harika tesbitlerde bulunmuşlar.Fetö ile mücadele için özel komisyon kurulsun.Fetö temizliğini Fetöcülere bırakırsak yandı memleket.

Sezayi ALTIN

Sayın KÜÇÜKYILMAZ eğer size telefonla ulaşmam mümkünse sizinle görüşmek isterim. Sezayi ALTIN Tl: 05376243980 Saygılarımla.

  • 1