BIST 9.693
DOLAR 32,51
EURO 34,76
ALTIN 2.496,27

Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın'dan ABD'ye sert tepki!

Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı ve Sözcüsü İbrahim Kalın, CENTCOM'um sosyal medya hesabından yaptığı PYD/YPG'nin oluşturduğu yapının "PKK ile ilişkisinin olmadığını iddia eden" açıklamasına sert tepki gösterdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
Misafir

pyd yi de vururuz sizi de vururuz diye bir çıkış bekliyorum ben gerçek vatansever gerçek dik duran kimse ondan. var mı böyle biri yürekli ve cesur. var mı incirlik denen köpek yuvasını kapatacak bir delikanlı gidip elini değil ayağını öpeyim.

mevhibe inal

BÖLGEMİZDE KAOS-İŞGAL yanlısı siyonist gurupların Clinton'u desteklemesi, Trump'ı karalayıp, itibarsızlaştırmaya çalışmaları...öze dönme, içe kapanma yanlısı Trump'a karşı bir Ümit doğmasına sebep oluyor.

Farklı Bakış

AĞZI OLAN KONUŞUYOR. BUNLAR DA EKRANLARDA GAZETELERDE HALKIN BEYNİNİ YIKAMAK İÇİN GÖREV YAPIYOR. BİR DE BOYLARINA POSTLARINA BAKMADAN KABADAYILIK YAPIYORLAR.

Misafir

ULEEEN HASAN HEDEPEDE SECIME GIRDI VE MECLISTE AMA PKK DESTECKCILIGI YAPIYORLAR DIMI IKINCISI ISE YAHUDILERE LAF SÖYLEME SONRA USTAN KIZAR DAHA YANI ARAYI DÜZELTTI ISRAIL ILE!!!!

hasan

misafirmi nesin ulen hamas seçime girip gazzede kazanmadımı buna terörist denirmi demkki, sende yagudi lobisindensin yuh sna

Misafir

HAYRET SANKI AKAEPE AVENESI HAMASI TERÖR ÖRGÜTÜ OLARAK KABUL EDIYOR SEN TÜM DÜNYANIN GÖZÜNDE TERÖR ÖRGÜTÜ OLAN HAMASA DESTEK VER SONRA DÜNYAYA KIZ PYD.YE DESTEK VERIYOR DIYE PYD YPG YADA PKK NEYSE HAMASTA O DEGILMI

Zeynep

Trump'ı beklerken , ''Godot'u beklerken ''e dönüştü iyice , oysa Trump ve avenesi , seçtigi bakanları tam bir Neocon ve Bop Projesi'ni başımıza açanlar da aslında Neocon'lar ...yani Trump'tan bu konularda geri adım veya insiyatif beklemek tam bir safdillik olur ,sadece bu kez ,anladıgım kadar , yumuşak yumuşak delecekler kırmızı çizgilerimizi ,besbelli !!'' Yok efendim Abd , artık Ortadogu'yu bırakıp Çin'e yönelecek ...'' gibi kendini aldatanlar , ancak bahane yaratırlar !!

Misafir

SN KALIN TÜRKİYE HARİCİNDE DÜNYADA HİÇBİR ÜLKE PYD Yİ TERÖR ÖRGÜTÜ OLARAK KABUL ETMİYOR PYD PKK NIN İDEOLOJİK ZEMİNLERİ AYNI ADAMLAR BUNU BİLİYOR

Misafir

PYD/YPG'nin oluşturduğu yapının, "PKK ile ilişkisinin olmadığı" madem ilişkisi vardı, neden 29 Ekim günü ülkemizden tören yaparak geçmelerine izin verdik, neden yakıt ve yemek paralarını biz ödedik.

Misafir

Ibrahim kali cok kalin konusuyor.Biraz daha kalin konusursa Dolar cildirir..

  • 1