BIST 9.525
DOLAR 32,61
EURO 34,68
ALTIN 2.524,69

Cumhurbaşkanı kararları Resmi Gazete'de! 15 üniversiteye rektör atandı

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Erdoğan ayrıca 15 üniversiteye rektör ataması da yaptı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
Hakan

Demek böyle gerekiyormuş, başkanımız seçti , burda yok neden üni kendi sevmiyor vs. Gird MEB'in lüzumu yok olanları siz de biliyorsunuz.ya mezhep ya, ya köken, ya politik ya vsss bir sürü mevzut göre ya li yapılmasında da başkanın seçmesi daha makbul bence

Bu Fakir

Devletimizde öyle bir liyakat ve kariyer sistemi kurulmalıdır ki; idarecileri kişiler değil sistem atamış olsun. Atanan idareciler de kişilerin kölesi değil Devletin adamı olsun.

Misafir

Eğitim denince, üniversite deyince neden hemen İslam tarihi, Bilimi, Müslümanlık işin içine sokuluyor ki? Eğitimle, İslam ve Müslümanlık neden özdeşleştiriyor? Başka bilim dalları, sanat dalları yok mudur?

Misafir

üniversitelerin kendi seçmediği rektörlerimiz demokratik T.C. ne hayırlı olsun

Misafir

Eskiden diyorum rektör atamaları üniversitelerde basında falan tartışılırdı, atananların liyakatları çıkardı ortaya, şimdi ileri demokraside bunlara da gerek kalmadı

Bu Fakir

Tüm yetkiler bir kişide değil de atamalar bir sistem dahilinde olmalıydı. Yani idareci olacak adayı bir kişi değil şartlardan oluşan bir sistem belirlemeliydi. Aksi halde çöküş devam edecektir, kanaatindeyim.

Misafir

Arapliga degil Turklugu onem vermeliyiz,Turklugu on plana cikarmak yerine Arapligi on plana cikarirsaniz bu ulkeye yapilacak en buyuk zarar budur.

  • 1