BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,93
ALTIN 2.439,83

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ağlatan video

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan ile Altındağ Kültür Sarayı'nda düzenlenen AK Parti Kadın ve Gençlik Kolları vefa iftarına katıldı.

BU VİDEOYA YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
salhor

Gözünden yaş gelebilmek, bir Müslümanın yüksek hassâsiyet göstergesidir ve bu bir ilâhî ikrâmdır. Fakat ah benim sevgili cumhurreisim! Benim kızım, iki torunum 8 aydır hapiste kıvranan kat'î günahsız ve üstelik kefilim ki F.Gülen şerefsizine hiç bir zaman sempatiyle bakmayan damadımın mahkemesini bekliyorlar. Gözyaşları sel gibi. Moraller sıfır ve elbette beraat edecek; fakat devletine küsmüş durumda sayenizde hepsi de. Ben de aynı psikolojideyim. Sâye-i devletinizde, kuruluşundan beri AKP'li ve hiç bir Allah kulundan zerrece kılavuzluk, ilham almayacak derecede şiddetli milliyetçi, Elhamdu lillâh hepsi müslüman bir değil iki geniş aile, haritada kaçacak bir memleket arayacak hâle geldiler. Hüküm verecek mevkideki insanların titreştiklerini,hakkı teslimden korktuklarını görmek, beni nefret ettirdi. yıkkın, bıkkınız.Afv değil, hakk diyoruz; sadece mahkeme edilmeyi istiyoruz. Kimsenin şefkatine, himayesine ihtiyacımız yok. Sanmam ki anlaşılmış olayım.

HARBİ TÜRK

YAV BUNLARIN GÜNÜ AĞLAMAKLA GEÇİYOR DEVLET YÖNETMEK CİDDİİ İŞTİR.KAMERALARIN ÖNÜNDE AĞLANMAZ.!!!!

Misafir

DEVLETİN KESESİNDEN YENEN YEMEKLERE ACI BİBER KATMIŞLAR GALİBA..... TOKLUKTAN AĞLAYANLARA BAKIN, BİRDE YEDİKLERİ AKYEMEKLERDEN ZEHİRLENİP ŞEHİT OLAN TÜRKÜN EVLADINA BAKIN. KARARI MÜSLÜMAN TÜRK HALKI VERSİN

ALINTI

"...Millî Savunma Bakanlığı eski Genel Sekreteri Ümit Yalım, suç duyurusunda bulunuyor ve bakınız neler söylüyor:"*Misâk-ı Millî ve Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde bulunan 18 Türk Adası ve 1 Türk Kayalığı 2004 yılından beri Yunan işgali altındadır. *İzmir, Aydın ve Muğla il sınırları içinde bulunan vatan topraklarında, 13 yıldır Yunan bayrağı dalgalanıyor ve Yunan askerleri elini kolunu sallayarak dolaşıyor. *Türk adaları Yunan ordusunun ileri karakolu haline dönüştürülmüş ve Türkiye Cumhuriyeti, Erdoğan ve AKP Hükümetleri eliyle Ege Denizi'nde soyutlanarak Anadolu'ya hapsedilmiştir.*Devletin birliği ve tekliği ortadan kalkmış, otorite Yunanistan ile paylaşılarak, Türkiye'nin batısında ikili devlet düzenine geçilmiştir. *Türkiye Cumhuriyeti, Erdoğan ve AKP Hükümetleri döneminde, tarihinin ilk ve en büyük toprak kaybını yaşamış, Anayasanın 3. maddesi fiilen değiştirilmiş ve Türkiye batıdan bölünmüştür..."

Aslantepeli

heyecan mi yaptiniz len? Sadece ALLAH BAKi'DiR. katar'daki salak kankalarina ilet bunu

Misafir

bu ülkede duygulanacak öyle şeyler var ki... demek ki partisinin kadın kollarının çalışmalarından da duygulananlar varmış..

Huseyn Ciftci

Reis, bunları geçelim. biz seni 94 senesinden beri oylarımızla destekledik. yine de destekleyeceğiz. gözümüzün nurusun. ama sen bize niye destek vermiyorsun? şiir oku, mankenlerle şarkıcılarla iftar et, ama eti sütü kıymayı kuru fasulyeyi en pahalı fiyattan satılmasına 15 senedir müsade et, Allah reva mı? biraz da bize faydan dokunsa olmaz mı? selam ederim.

Ayyıldız

İlk başta insan, sora adam gibi adam, daha sonra beklenen istenen ve sevilen devlet adamı. Yüce Rabbim ömrüne ömür katsın Sn Başkanım.

Misafir

geleceğine ağlıyordur..............

Misafir

NERELERDEN NERELERE GELDIM DIYOR ? TIRNAKLARIMLA SÖKE SÖKE ALDIM ?

  • 1