BIST 9.797
DOLAR 32,51
EURO 34,95
ALTIN 2.433,59

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika ekonomi mesajı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kurban Bayramı mesajı yayınladı. Ekonomiyle ilgili son dakika mesajlar veren Erdoğan; ''Ekonomimize yönelik saldırının ezan ve bayrağımıza yapılan saldırıdan farkı yok. Türkiye'yi döviz kuruyla pes ettireceklerini sananlar, yanıldıklarını pek yakında göreceklerdir'' dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 29 Adet Yorum
Misafir

Çocuk gibi ana ben değil o yaptı gevelemesi. Sarimsak dahil her şeyin başı olan sen ekonomik çöküntünün de baş aktörüsün. Oranı buranı sallama.

Misafir

Eknomik krizin nedenini papaz olarak gostererek ve kendini bir kahraman gibi alkislatabilmis olmasi bu milletin seviyesini gostermis oluyor...

BİLMECE Mİ BU...

PEK YAKINDA MI,AZZ SONRA MI??

Emin Can

Türkiye olarak ilacımız olan;hem devlet ve hükümet kadrolarında liyakat sahibi kişilere görev vermek,hem de yeni ittifak ve pazarlar oluşturmaktır..Allah ülkemize zeval vermesin..

Budur !

Güçlü devlet karizmatik lider. Sonuna kadar devam büyük reis.

Misafir

Bu senin arzun ve duan, ancak yanıldığınızı göreceksiniz

Misafir

2 ay sonra maaş ve emekli maaşlarını ödemiyecek bir ülkeye hazır olalım.Katar para verecekmiş,elin atı ile yola çıkan yaya kalır.Yarın Amerika,Katar'a höst çekerse ne yapacaksın.Ama bilmemiz gereken bir şey var,bu kavga danışıklı bir kavga.belgeler açıklandığında yaşıyor olurmuyuz,işte o belli değil.

aslan yürek

konuş sayın cumhurbaşkanım.yıllarca bu ülkeyi ezik hale getiren siyasetçilerimiz senden ders alsın.bu ülkenin bir gururu olduğunu sen hatırlattın.

vatandaş

sen oyke diyonda reis. tasarruf diyosunuz ama kastamonu gibi bi yerde vali sehre donecek diye dogu cevre yolunda araclar durdurulup vali gececek diye bekletiliyolar. ustune yigmislar ne kadar polis varsa yazik degil mi. teror bolgesimi burasida bu kadar bu kadar igreti ediyolar vatandasi bu tip uygulamalarla. vatandasada yazik orada bekleyen polisede. vatana yazik vatanaa..

Misafir

ne duruyorsun klavye başında yallah askere

Misafir

devekuşu kardeşim alaka çok sende o zeka varmı anlıyacak

ğğğğğğğğğğğğğ

boş laflarla Türkiye'nini geldiği nokta ortada

Misafir

Ezanla ne alakasi var???

Murat

Hersey duruldu ama neden doviz dusmuyor? Dıs gucler dıyerek ulkedekı ekonomik krizdende basarıyla cıktınız helal olsun valla artık tebrik ediyorum

Misafir

Evet biz güçlüyüz. Türk milletiyiz bunun farkındayız. Artık siyasilerin de güçlü bir ülkeyi yönettiklerini görüp gerekli önlemleri alması gerekir. Konuşmadan çatışmadan yapılmadı gerekeni yapın.

Vatansever

Reis boş ver hamaset nutuklarını. Emeklilerin maaşı nerde? Ülkemizde ilk defa bayram öncesi emekliler maaş alamadı. Damat unuttu herhalde.

Misafir

Ne iş yapıp ne vergisi ödüyorsun açıklarmısın ama yalan olmasın.

Turgay

Yine başladı hamasate lafı bırak icraata bak. Dolar kaç lira haberin var mı bir de saldırıyı atlattık diyor. 7 den 6 ya düşünce atlatmış oluyoruz bu kafa ile yakında 8 den 7 ye düşünce de atlatmış olacağız.

bir basit vatandaş

Türkiye, Çokbilmiş Cumhurbaşkanı RT Erdoğan'ın hatalarının cezasını çekiyor. Artık hataların cezası çok arttı. Bu cezaları çocuklarımın ve torunlarımın çekmesini istemiyorum. Ben bu hataların cezasını çekmeye müstahak değilim.

Misafir

türk ekonomistler yıllardır uyarıyor.türk ekonomisi çıkmazda diye.erdoğan umursamamışsa, suç kimin?

Misafir

Açıkçası reis, ekonominin 18 yılda bu hale gelmesinin sebebi, şu zamana kadar alınmamış önlemlerdir. Ahiret için dine sarılmayı anlarım ama koskoca Türkiye Cumhuriyetinin şu hale gelmesi ezana saldırmakla alakalı değildir. İsraf, lüks arabalar, eğitimden ve üretimden kısılarak betona gömülen yüksek meblalardır. Lüks araç ihaleleri yapılırken vatandaştan fedakarlık beklemek de çok gerçekçi değil

iğne

Vatandaş fakirleşirken, Ezan ve bayrak her zaman iş yapar.

Misafir

Birlikten dem vuruyor ama Sevdikleri yol arkadaslari Hain olarak Hapiste. Reza ya da mesajin yokmu.

Koza61

Sonuna kadar reisimizin yanındayız, herkes üzerine düşeni yapmalı. 25 senedir ilk defa bu dönemde ödediğim vergilere acımıyorum. Allah'a hamd olsun , başkanımız sağ olsun, milletimiz var olsun.

Abdullah

Hep Destek Tam Destek.Hergün tavuk gibi yaşamaktansa bir gün horoz gibi yaşamak evladır.