BIST 9.091
DOLAR 32,37
EURO 34,99
ALTIN 2.325,79

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, uluslararası yayın kuruluşu El-Cezire'ye önemli açıklamalarda bulundu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 25 Adet Yorum
Misafir

fethullah kandırdı obama kandırdı şimdi başkan olacaksın bu ülke ne olacak peki bu millet ne olacak. durum vahim o zaman. pkk abd destegiyle gözümüzün önünde göre göre suriyede düzenli ordu haline geldi devlet kurma aşamasına getiriliyor ve biz durun bakalım şşştt abd noluyor alooo demiyoruz.

Misafir

RTEyi dinci terörist Hamas, bir de yobaz suudiler tebrik etti sadece. Trump tebrik etti diye millete yalan uydurdular, yani durum ortada. Tek bir demokratik ülke tebrik edip kamuoyu önünde kendini zor duruma sokup rezil etmek istemez.

vatanım

bir devlet adamın kalkıp falanca beni kandırdı beni aldattı demesi kadar utanç verici bir şey olamaz...

vatanım

yaptığın her yanlış kararda karşı taraf beni aldattı, kandırdı diyerek suçu atmak basit ama halk bunu yemiyor artık... yüksek maaş alan danışmanların ne işe yarıyor?

Yusuf Alptekin

Bunu çocukken şeker verip aldatmışlar

Misafir

beni bir daha birisi KANDIRIRSA valla gücenecem gari, yetti be, herkes beni kandırıyor. hey Allahım ne suç işledik biz yarabbim.

Misafir

sana bir şey söyleyim.insan dayak yiye yiye dayak atmasını öğrenir.sende dış politikada kandırıla kandırıla kandırmayı öğreneceksin diyeceğim ama 15 yıl oldu gelişme yok.üstelik hiç kandırılmadım da dedin.dış politikada kandırma yeteğin yok.ama iç politikada akkoyunluları iyi kandırıyorsun.

Misafir

o da mı kandırdı yahu... ne kadar saf bir insan şu cuhirpaşkanumiz..

Misafir

TÜRKİYEDE YÜZDE ELLİYİ KANDIRMAK MAALESEF ÇOCUK OYUNCAĞI ....SON SEÇİMDE YİNE KANDIRILMIŞ HERKESE KANAN ADAMIN ARDINDAN GİTTİLER,KENDİLERİDE KANDIRILDI. SÜREKLİ KANDIRILAN BİRİSİNİ DOKTORA İHTİYACI VAR DEMEKTİR.ECEVİT HASTALANINCA KAZAN KALDIRMIŞTI BUNLAR ,DEVLETİ HASTA BİİRSİNE YÖNETEMEZ DİYE... EEEE ,ŞEMDİ SÜREKLİ KANDIRILAN BİRİSİNE BİR DEVLET NASIL EMANET EDİELİR?

Misafir

HAHAAAAAAHHAAAAA....YİNE KANRIDMIŞLAR.... KANDIRILMIŞ YİNEENEEEE...HHEHEHHEHEEHEEEEEE KANDIRILIMIIMIYIIŞIIIIIIŞŞŞŞŞ HAHAHAAEEHEHEEEHEEHAAAAA HÖÖHÖHÖHEHEEE....GÜLMEKTEN ÇİŞİM GELDİ HAHAHAHAAAAA

vatandaş

demek obamada kandırmış yani odamı fetocu yoksa

Misafir

Bu ne kadar aldanmaktır...Feto 15 yıl sahnede...15 Temmuz... aldandık!...Obama değil, ABD oldum olası ne olduğu belli olan bir haçlı..Yine aldandık!...Biz ne zaman aldanmaktan kurtulacağız?

muhammed ali

hani siyasi hayatında hiç aldanmamıştı. foto aldalttı obama aldattı.

ali

Reis yapma,daha 2 hafta önce hiç bir zaman aldanan ve aldatan olmadım dememişmiydiniz.

ali glip

ne aptalmışım ya bi obama kalmıştı oda kandırmış

mert01

her ne hikmetse sadece bize kanmıyor. elin gavurları terör örgütleri pkk sı fetösü herkes kandırmış.

hakkı

Türk insanı olarak bizim hatamız da bu herkesi kendimiz gibi iyi niyetli sanıp aldanıyoruz halbuki bu gayri müslimlere güvenilmeyeceğini reis de biliyor ama devlet işlerinde duygusallık olmaz itimat etmeniz gerekir onlar için yalan söylemekte beis yok ama bizim için yalan büyük günahtır.

HASAN AL

OBAMA ALDATTI, PKK ALDATTI, FTÖ ALDATTI BARZANİ ALDATTI YİNEDE SİZ BANA ÇOK BÜYÜK YETKİ VERİN BİR DAHA ALDANIRSAK KADERE

şşş

sıra trump da oda aldatacak dikkat et...

Misafir

Referandumun sonucu sandıkta “hayır”, YSK’da “evet” iken, Bu mücadeleyi yükseltebilecek tek güç ise işçi sınıfı ve onun öncü siyasi kuvveti olan komünistler.

misafir

SENI KIM ALDATMADI KI...

Güçlü Türkiye

Türke türkten başka dostyok,ispatını hep beraber gördük,ey içimizdeki hainler,artık gerçekleri görünüz yoksa,dirilişimize önce sizden başlayacağız.

Misafir

Yaaa Tayyip Reis?..... Rejim değişikliği ile Hazinenin Anahtarı nadıl sana teslim edilecek?...

HİZMET

Obamanın ABD nin askerleri olan PKK PYD YPG LİLERİ KAZIYIP YOK EDİN BU HİZMET OLARAK YETER DE ARTAR BİLE.

adem

kandırmayan bir obama kalmıştı

  • 1