BIST 9.645
DOLAR 32,52
EURO 34,84
ALTIN 2.429,47

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Sen bittin!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hastanelerde tedavilerin ameliyatların durduğunu iddia eden Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklendi. Erdoğan; ''Ben zaten onun ne mal olduğunu biliyorum. En güçlü olduğumuz alandan bizi vuracağını zannediyorsun. Sen bittin bittin, tükendin sen'' dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 42 Adet Yorum
Misafir

" ''Ben zaten onun ne mal olduğunu biliyorum." Politika buysa ben politikadan nefret ediyorum! Kılıçdaroğlu iyi bir lider değil eyvallah...Ama bu karşıdaki kişiye "mal" diye hitap edilmesini gerektirir mi?

Misafir

Hastanelerin durumunu görmek için nalıncı keseri gibi kendilerine yontan siyasileri dinlemek anlamsız...Gidin onların içine ve bulundukları şehirlerin halkının söylediklerine bakın...O hastanelerin neden yapıldığını,tekerin dönüp dönmediğini,gelecekte neler olacağını yakından göreceksiniz!

Misafir

Kimin bittiğini mahalli seçimlerde göreceğiz başkan.Yıllarca millete okuduğun masallar bitti.Kitabın sonuna geldik artık.Tek bir şansın kaldı,Muhteşem üçlü olarak toplanacak,bir tiyatro daha çevirip,gene koltuğa yapışmanın bir formülünü bulursun evveallah.

Misafir

reis eğriye eğri doğruya doğru bende yalan yok hastaneler cidden rezil durumda 7 yıl önceki durum yooook hastane içleri pis ve çook kalabalık havasız üstelik ilaçlarda çok fiyatlandı

Misafir

"Mal" ne demek?Bu haberleri cocuklar da goruyor duyuyor.Siyasilerimiz agzina gelene soyluyor,sporcularimiz silah cekiyor evli kadina sarkiyor,dizilerimiz mafyayi ozendiriyor.

Misafir

Kurulduğu ilk günden beri gönülden destek verdiğim akp asıl bugün bitti allah Türkiye ye sahip çıksın

ekrem

bir cumhurbaşkanına yakışan çok güzel sözler!!! söyledikleriyle ufkumuza ufuk katan sözleri elmas gibi cumhurbaşkanımız var!! yazık ki bize ne yazık

MÜTEDEYYİN YURTTAŞ

Ona bittin, buna vatan haini derken 2002, 2007'leri arar olduk. O zamanlar bunlar konuşulmuyordu. Şu anda halimiz perişan, ona buna laf yerine eğitim düzeni, geçim derdi pahalılık ne olacak!

cep

Biten cebimizdeki para

akil fikir

KILICDAROGLU. A HABER ICIN. SIZ BITTINIZ DEDIYDI. BUNLARDA. KILICDAROGLU BIZI TEHDIT ETTI DIYE GOY GOY YAPMISLARDI...

HASAN AL

EY ... ABD O PAPAZ CASUS, YIKICI BÖLÜCÜLERİ ORGANİZE EDİYOR, BURASI HUKUK DEVLETİ ... PARDON ŞİMDİ SERBESST

Misafir

vallahi ona benzer haber yayınlandı kılıçdaroğlu haklı ona benzer haberi okuduk çok acil olmazsa ameliyat yok diye

Misafir

Umraniye çakmak; Ozel hastane zincirinin sahibi emine degilmi.duyamadım.

ÜMRANİYE-ÇAKMAK

SAYIN ERDOĞAN AK PARTİLİ BİRİSİ OLARAK ÖZEL HASTANELERDE FAHİŞ FİAT ALINIYOR EN UFAK BİR AĞRI İÇİN DAHİ AHLİLLER FİLMLER MR LER VATANDAŞI 500 TL İLE YOLCEDİYORLAR İSTERSENİZ ÇAKMAK ÜMRANİYEDEKİ HASTANELERİ ARAŞTIRIN LÜTFEN. BAŞTAN GÜZEL OLDU ÖZEL HASTANE SONRA MAALESEF DENETİM YOK HASTANE SAHİPLERİNİN VİJDANLARINA KALMIŞ? O VİJDANLARIN SONUCU BU MAALESEF LÜTFEN BUNLARA BİŞR ÇEKİ DÜZEN VERİLSİN SİZİ SEVEN HALKIN SOYULMASINA MÜSADE ETMEYİN.

Misafir

eyyy kılıçtaroğlu yine yaptın yapacağını .senin yüzünden saldılar adamı.

sefer

1980 askeri darbesinden önceki gibi millet sağcı solcu leninci maocu akıncı ülkücü kominist diye ayrışsın diye sn.genelbaşkan ve partideki yakın çevresi ile bazı medya ve bazı stklar toplumsal kutuplaşma olsun diye elinden geleni yaptı ama millet kapışmadı ise o ne yapsın reisden ikdidardan kurtulmak için

Misafir

Papazin tutuklandigibdada söyledim, ABD uzun vadede gerekirse Söke Söke alir ama veririz demustim hatta konuyu saptirmak icin iyi isleyen CHP srn suclusun senin yüzünden hatta casuslukla bile suclarlar demistim. Bugünler o günler

eren

Trump emretti papaz salındı neymiş Kılıdar bitmişmiş hahah

Misafir

Papaz gitti kim bitti acaba

harin

tamam da munbiçe neden türk evlatları giriyor türkiyedeki suriyelileri topla gönder burada nargile keyfi yapacagına ülkeleri için savassınlar

Misafir

5)suud krallığı mutlaka yerle yeksan edilmeli ve arap cumhuriyeti mutlaka kurulmalıdır.hem de vakit geçirilmeden.yoksa bu suudlar kesmedik muhalif kafa bırakmayacak.arabistan a demokrasi ancak cumhuriyetle gelebilir.başarılar,saygılar.

Misafir

2)peki neden türkiye ye gönderildi kaşıkçı?abd de, ona niçin tuzak kurmadılar?abd de tuzak kuramayacaklarını,kursalar bile açığa çıkıp yakalanacaklarını,abd li yetkililerin onlarla işbirliği yapmayacağını biliyorlardı da ondan türkiye seçildi.peki türkiye den niçin tırsmadılar ve kolayca tuzaklarını devreye koydular?

Misafir

1)katledilen cemal kaşıkçı,bir basit evrak almak istemiş.kendisi abd de ikamet ediyorken abd ki suud elçiliği onu türkiye ye yollamış,git oradan al diye.belli ki ,onu tuzağa yönlendirmiş.kaşıkçı, ankara suud elçiliğine evrak almak için gelir.ama o elçiliğe gelmezden yaklaşık iki saat önce,suud cellat timi elçiliğe gelmiş,kaşıkçıyı bekliyorlar.

eren

papaz serbest sen kılıçdara çat anca...

özgür yurttaş

sizin döneminizde her şey bitti. bir tek kılıçdaroğlu kalmıştı. o da bitsin..siz keyfinize bakın