BIST 9.769
DOLAR 32,54
EURO 34,89
ALTIN 2.431,42

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan döviz çağrısı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, iftar sonrası yaptığı açıklamada, "Tüm vatandaşlarımızı, yurt dışında veya sistem dışında tuttukları paralarını bankalarımıza yatırmaya davet ediyorum." dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 63 Adet Yorum
Misafir

Mal varlığı listesinde binlerce dolar açıklayacaksınız ondan sonrada millete bozdurun diye çağrı yapacaksınız

Misafir

ya gerçekten insanlarda para olupta sakladığınımı düşünüyor yani bunu ciddi ciddi düşünüyormu acaba ya?????????????????????????

Misafir

2,60 ken dinledik bozdurduk aldık boyumuzun ölçüsünü...

KONUK

"Siyasette tecrübesi olmayanlara ülkenin yönetimini asla veremeyiz" ne demek oluyor? Sen iktidara geldiğinde çok mu başarılı ve tecrübeli idin? Kaybetme durumunu dikkate alarak kendine yol mu yapıyorsun? Rakiplerin en az senin kadar tecrübeli ve başarılı . Başaramayan, buna rağmen bu milletin sırtından inmemekte ısrar eden sensin. Senin başardığın tek şey etrafındakileri ve yandaşlarını Karun haline getirmek.

Misafir

Ayran uyuklatır da bu kadar yapmaz , sizlere başka birşey içiriyorlar her ne ise bilmiyorum. Belki de Hasan Sabbah'ın fedailerinin içtiği cinsten bir şey olmalı.

siz bozdurun

Millette dolarmı var hepsi sizde en son bozdurun yaya kalacaksınız dediğinde dolar 2.60 dı.

gereksiz

zararlarimizi karsila getirelim. paralarimiz 90% eridi. karsila zararlarimizi getirelim.

Misafir

EKLEYELİM .HALA BU İNTAHAR EDEN ARDAMIN ARDINDAN DA İNTİHARA OYVEREN VATAN HAİNİ CAHİLLER VAR

Misafir

kardeş,sen ne içiyon

bu defa olmaz

artık tamam.geçmişte yaptık ve boyumuzun ölçüsünü aldık.

Misafir

kim bu dis mihraklar ya. faiz lobisi kim.

mehmet simsek

para bitti inşaat paydos sayın seyircilerimiz büyük proje dedikleri projeler ülkenin kanını emmiştir hepimize geçmiş olsun altınlarda ingiltere de neyi bozduracağız

MİSAFİR

BENDEN SANA DERS: SUS YETER EKONOMİ ŞAHLANIR

Misafir

Di mi.Tam batamnadık iyice batalım.Dolar 20 tl olsun.Cari açık 1 katrilyon olsun.Ama Bilal ile Burak 5 er 10 ar gemi daha alsın.

terkos

Ay allaaam başlıklara bakar mısın.Ders vermeye çağırmışmış.

ertekin

Hani IMF 5 milyar dolar borç istemişti bizden?Şimdi bunu soranlara fetöcü diyorlar hain diyorlar.Peki IMF bizden 5 milyar istedi diyen yalancı olmuyor mu?

Misafir

Bankada Türk Lirası tutanlardan stopaj vergisi alıyorsunuz. Mesela onu almayıverin. TL tutanı teşvik edin.

FİKRET BODUROĞLU

TÜRKİYE KÖTÜ YÖNETİLDİ.ciddiye alıyormusunuz.ben almıyorum.bunlar gitmeli,sonradan hesap vermeli.türkiye bu yükü daha fazla taşımamalı.

Misafir

Hadi ıspatla fetöcü olduğunu.Ispatlamayan namerttir haysiyetsizdir.Ispatlıyamıyorsan hadi gel temizle görelim.

Misafir

Balatayı mı yaktın debriyaj mı sıyırdı?Ak Parti sayesinde bir iş tutturdunuz da cukkanız mı kesilecek diye korkuyorsunuz?

erdener aga

Tüm vatandaşlar derken:Benim ne yurt dışında ne sistem dışında param yok.Ama Zafer Çağlayan'ın ve diğer bakanların olabilir.Man adasında da olabilir bileneyiz.

hakkı

REİS sen ne diyorsan o. sonuna kadar destek tam destek.

Misafir

önce kendi ogullari ve damatlari ellerindeki dolar ve euroyu bir bozdursun millete örnek olsun millette bozdurur. sanki millet amerikan merkez bankasi ya! reisin oglu bilal beyin gemicikleri türk lirasiyla mi calisiyor?????

MİSAFİR

TÜRKİYENİN ERDOĞANDAN BAŞKA ÇIKAR YOLU YOK ,BU TERÖR DOSTU MUHALEFETE DEVLETİ VERSENİZ 24 SAATTE ÜLKEYİ SURİYEYE ÇEVİRİRLER BAKIN KURULMUŞ SAAT GİBİLER BİRİ DİYOR Kİ CEZAEVİNDEKİ TERÖRİSTLERİ ÇIKARALIM ÖBÜR SAHTE MİLLEYETÇİDE DİYORKİ OHALİ KALDIRALIM TERÖRE NEFES ALDIRALIM.YANİ BUNLAR ALLAH KORUSUN KAZANIRSA BATIYA FETÖYÜ DOĞUYA PKK YI YERLEŞTİRECEKLER ABD YİDE ÜSTLERİNE ÇEKECEKLER ALLAH KORUSUN HER GÜN BAŞIMIZA BOMBALAR YAĞACAK .AKILLI OLUN LÜTFEN AKILLI İHANET ŞEBEKELERİNİN SÖZLERİNE KANMAYIN IRAKI SURİYEYİ DE BÖYLE YIKTILAR SIRADA İRAN VE TÜRKİYE VAR BİZİM BİR DEZAVANTAJIMIZ İÇİMİZDE HAİN ÇOK

MİSAFİR

MUHALEFETİN FETÖDEN FARKIMI VAR İKİSİDE TÜRKİYE İÇİN TEHLİKELİ TERÖR DOSTU ,TAM TEMİZLİK LAZIM BUNLAR MECLİSTE OLMAMALI