BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,80
ALTIN 2.513,73

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye aday tepkisi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim beyannamesini açıklamasını eleştirdi Muharrem İnce'nin projelerini sordu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 49 Adet Yorum
Misafir

Adnan Menderes Hava alanını biz yaptık dedi, İzmir'de üstelik.Binali Yıldıra göre E-5 karayolunu da kendileri yapmış.İyice saçmalamaya başladılar.

Misafir

YSK ayak oyunları hazırlamaya başladı.Güney doğuda sandık birleştirme kararı aldı.

Misafir

Hala otoyol köprü otoyol köprü....

hakkı

bu genel müdür o kadar uyanıkki bir taşla bir bakç kuş vurmayı başaracağını sanıyor. ama nafile eğer ince %30 un üzerinde oy alırsa o koltuğu genelmüdürün altından çekip alacak.

SİVAS

AK PARTİLİYİM AMA ALTIN TEPSİDE TEK BAŞINA CHP İKTİDAR OLAMADI, OLSA NASIL OLURDU O DA BİLİNMEZ. MUHARREM İNCE 4. KÖPRUYU YAPACAM DİYOR SN ERDOĞAN YİNE BAĞIRIYOR SEN KİMSİN YAPACAKSIZ DİYE ÜSLUP HOŞ DEĞİL BAĞIRMAYLA HAKARET ETMEYLE MİLLETİ GERMEYİN ALLAHAŞKINA?

misafir

Bu ülkeye en büyük proje senin gitmen olacak.ülkeyi soydunuz ayrıştırdınız toplumu birbirine düşman ettiniz Avrupa bize oyun oynuyor dediğin Avrupa senin yaptığın herşeyi biliyor

Misafir

90 yıllık Türkiye devletinde CHP HERZAMAN BÜROKRASİDE İKTİDARI ELİNDE TUTMUŞTUR hangi parti hükümet olursa olsun CHP NİN BÜROKSASİSİ YÜZÜNDEN ASLA MUKTEDİR OLAMAMIŞLARDIR şimdi bu kendisinden iş isteyen kadına ve kızına sarkan MUARREME VE MUARREMCİLERE SORALIM DAĞA TAŞA HER METREKAREYE SELANİKLİNİN (PUT) heykelini diktiniz halende dikmeye devam ediyorsunuz putlara harcadığınız paraları neden BİLİME FENNE TEKNOLOJİYE HARCAMADINIZ? akparti yine yol köprü tünel yapıyorda vatandaşın büyük bir sorunu çözülüyor PUTLAR NE İŞE YARIYOR BANA KIVIRMADAN SÖYLEYİN CHP LİLER? tapınmak için ise zaten meralin dediği gibi iman tazelemeye gidiyorsunuz ne işe yarıyor bu putlar?

Burdayiz.

Slogan güzel, hadi gel burayıda yık:) artık harfiyatcılar işi kolaylaşacak yıkımcılar geliyor.

TACETTİN

YÜRÜÜÜ BE REİSİM YOLUN BAHTIN AÇIK OLSUN İNŞAALLAH

Misafir

Hile hurda ile Allah bile güç yetiremez sizlere.

MİSAFİR

FİZİKÇİ SEÇİM SONUÇLARINDAN SONRA MATAMATİKTE SINIFTA KALACAK NASIL KIVIRACAK GÖRECENİZ YÜZDE 57 OYU VAR REİSİN OSMANLI TOKADINA HAZIR OLUN FETÖ UŞAKLARI PKK UŞAKLARI EMPERYAL UŞAKLARI GERİDEN AYDINLAR SAHTE ÇAĞDAŞLAR İSLAM DÜŞMANLKARI DEVLET DÜŞMANLARI OSMANLI TOKADI GELİYOR MORARMAYA HAZIR OLUN ALLAH HİÇ BİR HAİNİ NANKÖRÜ İSLAM DÜŞMANINI SEVMEZ YİNE REZİL OLACANIZ AHANDA BEKLEYİN GÖRÜN

MİSAFİR

HESAP VERECEK YOK YANDAŞLAR FİLAN BUNLAR GILO BILO TÜRKİYE DÜŞMANLARININ TERÖR DOSTLARININ LAFLARI SİZİN HADDİNİZ DEĞİL ERDOĞANA HESAP SORMAK NAMUSLU İNSANLAR HESAPLARINI ALLAHA VE VİCDANLARINA VERİRLER SİZİN GİBİ SOLCU GEÇİNİP EKMEK YEDİĞİ KABA PİSLEMEZ TERÖRE BATIYA UŞAKLIK ETMEZ .SİZ DÜNYADA HESAP SORACAK EN SON KİŞİLERSİNİZ BU BÜYÜK LAFLARDAN VAZ GEÇİN HAYIR UŞAK OLDUĞUNUZUN BEYANIDIR BU YOKSA FASAFİSO SUNUZ,SEÇİMDE TOKADI YER TIPPIŞ TIPPIŞ GİDERSİNİZ BU AZİZ MİLLET CHPKKİYİSP GİBİ AZGIN SALDIRGAN TERÖR DOSTU BATI UŞAKLARINA HİÇ ÜLKEYİ BIRAKIRMI LAAAA,HEM BIRAKSADA BU İŞİ YAPACAK ADAM YOK ALAYI DİPLOMALI CAHİL ÜÇ GÜN İÇİNDE ÜLKENİN YARISINI PKK YA YARISINI FETÖYE AÇARLAR ARKASINDAN ABD BUNLARA IRAKTAKİ SURİYEDEKİ GİBİ DEMOKRASİ GETİRİR OYUN BU

Misafir

evet saraydan bahsediyorsan eşi benzeri yok 13 günlük masrafı o dikili ağacı yok dediklerinin yaptıkları şeker fabrikalarının masrafına bedel bu memlekete verdiğin en büyük zarar İSRAF ve her gün devletin paralarıyla yaptığın mitingler HARAM dır. Şöyle bir düşün özelleştirme adı altında sattığınız binlerce fabrikaları KİM yaptı o zaman nasıl boş ve yalan konuştuğunun farkına varırsın belki.

Misafir

Sen büyük harflerle yazma devam et AK Trol seni. İnan sen Allah'tan daha güçlü değilsin. Allah kendisiyle insanları kandıranları sevmez. Bunu o ufacık beynine sok.

MİSAFİR

BUNLAR EMPERYAL UŞAKLARI REİS MİLLİ DEĞİLLER TERÖRLEDE İÇ İÇELER BUNLAR KUYRUĞU ABD YE KISTIRMIŞ BUNLARDAN BİR HALT OLMAZ SENİ YÜZDE 60 LA BAŞKAN YAPACAĞIZ ÇARESİ YOK

Misafir

kimin bir dikili ağacı yok bu millet görüyor 80 yılda yapılan tüm fabrikaları satıp yok ettiniz o fabrikaları baban mı yaptı sana göre Süleyman demirel üniversitesini sen yaptın hatta kurtuluş savaşınıda sen kazandın salla bakalım nereye kadar.

Misafir

Fizikçi herşeyi hesaplamış da gelmiş,bu sefer iş Tamam...

Misafir

yine girmiş muhabbetin beline beline vuruyor. Allah korkun yok inancın yok anladık senin ne m. oldugunu anladık git de az otede oyna.

OSMAN

ESKİ BİR AKP Lİ OLARAK SÖYLÜYORUM. AKP NİN BİR DİKİLİ AĞACI YOK KI OLMADIĞINDAN BENİM İÇİN BİTMİŞTİR. DİĞER YANDAN SEÇİM ÇALIŞMALARINDA PARTİNİN DEĞİL DE DEVLETİN KAYNAKLARINI KULLANANLARI KINIYORUM HAKKIMI HELAL ETMİYORUM.

sadık

aday ince ise o niye projeleri açıklamadaı kemal açıklıyorsa o niye aday olmadı değilmi

Misafir

Tayyip bu iş bitti senin son günlerin insanlar bıktı artık senden TAMAM

MİLLİ NİZAM

GÜN GELİYOR DEVRAN DÖNÜYOR AKEPENİN HALKA HESAP VERME GÜNÜ YAKLAŞIYOR DÜNYA HESABI KOLAY OLUR AMA HESABIN BÜYÜĞÜ AHİRET YURDUNDA MAHKEME-İ KÜBRA DA

Misafir

İstanbul Atatürk Havalimanı’nda 15 dolar (70 TL) olan yolcu başına alınan hizmet bedeli 29 Ekim 2018’de faaliyete geçmesi beklenen 3. havalimanında 20 euro (110 TL) olacak. Dolar ve euro artışı kime yarıyor? Yolcuya mı, işletmeci firmaya mı? Şimşek’in vatandaştan anladığı bir avuç ‘yandaş’ ve milyoner ise söylenecek her söz israf sayılır.

Misafir

YANDAŞ FİRMALAR KAZANÇLI ÇIKTI Faizler geçen hafta yüzde 3 birden arttı. Kim kazandı? 15 senede 180 milyar dolar ödenen faiz lobisi kazandı. Dolar 5 ayda yüzde 22 arttı. Kim kazandı? Vatandaş hariç mutlu bir azınlık servetine servet kattı. 3.havalimanı, köprü, otoyol, enerji santralleri ve şehir hastaneleri gibi hem ‘Hazine garantili’ hem de dolar üzerinden yapılan Yap-İşlet-Devret ihalelerini kazanan ‘yandaş’ firmaların patronlarının keyfine diyecek yok. Dolar arttıkça onların kasasına girecek para da artıyor. Vatandaş pahalı diye geçmese Hazine ödüyor köprünün, tünelin parasını…

Misafir

Ziraat Bankası önünde bir çiftçi yine tütün balyalarını yakmaya kalktı. Daha evvel bidonlarla getirdiği sütleri Ziraat şubesinin önüne döken çiftçinin feryadı hâlâ sosyal medyada yankılanıyor. Motorin, benzin ve otogaz (LPG) fiyatları aldı başını gidiyor. Yeni zamlar seçime kadar vergiden mahsup edilerek vatandaştan saklanacak. Seçim geride kaldığında faizi ile geri alınacak o zamlar.