BIST 9.722
DOLAR 32,54
EURO 34,79
ALTIN 2.436,27

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avusturya'ya sert tepki

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul-Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen programın ardından açıklamalarda bulundu. Avusturya'nın 7 camiyi kapatma kararına ilişkin Erdoğan, "Bunun için de özellikle Batı dünyası, bu adamlarına çekidüzen vermesi gerekir'' dedi

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 63 Adet Yorum
Misafir

kemdin yazıp kendin cevap vermişsin...

Misafir

Babadan sigortalıya 500 Kocadan sigortalıya 750 kendisigortalıysa 1000 lira Tabii Suriyeli ise 1500 aldı.Sen nasıl 600 aldın?

Misafir

Suriyelilere 1500 verdiler

Misafir

Arap sevicileri unutmuşsun:

merkez efendi

Güneydoğu Sivil İrade Platformu tarafından organize edilen iftar programından Avusturyaya tepki vermişiz.Avusturya da çoooook duymuştur ya artık....

kundemacı

"Rüzgar ekersen, fırtına biçersin." hiç bir şeyde yapamazsın. Avusturya başbakanını terör örgütü üyesidir diye tutuklayabilir misin? Sonra şu herkes bilmeli Camiler kimsenin babasının malı değildir. Bu milletin malıdır. Camilerde hiç bir siyasi partinin propagandası yapılamaz, eğer Avusturya'daki camilerde Türkiye deki camiler gibi siyasete alet olmuşsa ki; öyledir sanırım, o zaman sonuçta böyle olur.

Hakkı Baba

Camileri kapattıranlar bir de karşıymışlar gibi sövüp sayıyorlar. Uyan Türk Milleti. AKP'lilerin ninnilerine kanma!

Misafir

seçime gerek yok, boşuna masraf. Adam gibi Cumhurbaşkanımız var. Başka da adam yok zaten.

Misafir

Cami cem yani toplanma yeridir.Anlayacağın her türlü sosyal siyasal durumların konuşulduğu yerdir.Şiddet olmadan herkes fikrini söylemelidir.Demokrasi budur.

Misafir

promter yasaklansin, politikaci baskasinin yazdigi yaziyi k okumasin

Misafir

peygamberle dalga geciyorlar, cünkü inanmiyorlar

ozan

bir bu eksik, hersey oy icin, oy din ve imanin önüne gecti

Mckt

Bu seçimlerde devlet adamı seçelim külhanbeyi değil.

Misafir

helal olsun yapanlara. Senin gibi fetöcülerde burdan ağlaşsınlar

Misafir

Ben 1000 aldım. Sende yalanınla kal

Hakkı Baba

AKP'liler Türkiye'de yaptığı gibi laik Avrupa'da da camilerde siyasi propaganda çalışmaları yapıyor. Avusturya ise bunu yapanları engelliyor. Siyonist BOP'çu AKP iktidarı bundan bile Haçlı-Hilal savaşı çıkartma gayretinde. Allah bunları bildiği gibi yapsın.

Misafir

Evet ama bunlar dışarıda, birde takviyeleri var içeride. Dışarıdakiler halolunur, içmizdeki biz gibi yaşayan iyi kamıufle olmuş Özgür, Kemal, Mustafa, Canan, Pervin, Aylin gibi aslında agop lar, maria lar etkisiz hale getirilmelidir.

Misafir

Muhalefet mi. Özel imal edilmiş kurgulanmış ihanet ve şer yuvası.

Misafir

Hadislerle alay eden dalga geçen kefereler hiç ummadığınız anda layığınızı bulacaksınız. Ya gözünüzden olcak kör kalacak, ya bacaklarınız kırılacak sakat kalacaksınız. Acaba bu kadar kolay mı atlatacaksınız. Bekleyelim görelim.

görsünler

Artık Ak parti ve reis, bir muhalefeti görsünler öğrensinler... emekli ikramiyelerinde 1000 lira dediler 600 lira yattı... bunlar muhalefeti bir görsünler artık..

Xxx

Kiyamam ben size :-) ne kadar ezik muhalifcikler varsa dolusmus buraya, ulan ne kendinize ne ailenize nede ülkenize zerre faydaniz yok, ömrünüz wc-mutfak arasinda bitiren böcekler sürüsüsünüz

Canki

Adama sormazlarmi kendi isine bak camiler ibadet yeridir siyaset degil

Medya

Kendisiyle aynı hayat görüşüne sahip meslektaşlarının “Hâlâ niye oralarda çalışıyorsunuz?” eleştirilerinin her birisi bir yumruk gibi geliyor ona. Sitemkâr bir şekilde “Tamam kardeşim, tamam yapmayalım! Teslim olalım gitsin!” diyor. Deniz’in her şeyin nasıl biteceğine dair bir yanıtı yok ama şöyle bir hissiyatı var. “Dik durmak için yutkunduğumuz şeyler var. Şu anda seninle konuşurken bile bastırdığım iç sesim var. Yarın öbür gün her şey bittiği zaman, ayağa kalkıp hüngür hüngür ağlayacağız.”

Misafir

Deniz defalarca gazeteden ayrılmayı düşünmüş. Kalmasını “mevzi tutmak”la açıklıyor. Yıllardır emek verdiği gazeteyi, bu fırtınalı dönemde yabancı ellere teslim etmek istemediğini, sağ salim kıyıya ulaştırmak istediğini söylüyor. Sohbet muhtemel bir haber konusuna uzandığında, bu haberin nasıl yapılabileceğini anlatırken gözleri parlayan, sesi canlanan Deniz, içinde bulunduğu durumu şöyle özetliyor: İçimiz şişti! Birinci sayfalara bakmak istemiyorum, hep aynı şeyler. Heyecan yok, tansiyon yok, haber yok. Ölüyorum. Haber olmayınca yaşam çekilmez oluyor. Her gün aynı yere gelip aynı rutini yapıyorsun. Depresyon başlıyor.

Misafir

Erdoğan’ın, madalya alan sporculara gönderdiği rutin tebrik mesajı bile, sayfada görünür kılınıyor. Oğul Bilal Erdoğan’ın ilgi alanı okçuluğa sayfalarca yer veriliyor. Erdoğan’ı destekleyen Hidayet Türkoğlu, Hamza Yerlikaya gibi sporcuların faaliyetleri, haber değeri olsun olmasın geniş şekilde veriliyor. Murat, buradaki mantığı şöyle açıklıyor: “Biz biraz Erdoğan adına düşünüyoruz; ‘Acaba Erdoğan ne der?’ Bunu tüm yandaş medya yapıyor.”