BIST 9.121
DOLAR 32,36
EURO 34,94
ALTIN 2.325,18

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'de flaş Brunson açıklaması

ABD'de bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Reuters haber Ajansı'na açıklamalarda bulundu. Tutuklu olan Brunson'la ilgili soruya yanıt veren Erdoğan, Merkez Bankası'nın faiz artışı kararından Suriye'deki sürece kadar bir çok konuda önemli açıklamalar yaptı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 36 Adet Yorum
Misafir

Perde arkasından papazı serbest bıraktıracak papaz ülkesine gidince hakimler yasayı uyguladi biz hukuk devletiyiz diyecek.

Misafir

Bırak rahibi serbest bıraksınlar da ekonomi biraz rahat nefes alsın dolar düşsün. battık battık

Zakir Şen

Yani yakında rahip yolcu.Zaten Sn Berberoğlu da toplumun gazını almak için serbest bırakıldı.asıl amaç rahipten kurtulmak.Tükürdüğünü yalamak bu olsa gerek...

hakan

yahu ver papazı al papazı diyen sen değil miydin? hayırdır şimdi mahkemeler bağımsız diyorsun. faizlere küfredip el altından merkez bankasına faiz artırdığınız gibi rahibi de salacaksınız. sonra diyeceksiniz ki mahkemeler bağımsız. artık sıkıldık bu dalavere işlerden iç siyasete oynayacam diye memleketi perişan ettiniz. şimdi de almanyaya göz kırpmışlar. eski sıcak ilişkilere geri döenlim demişler. arkadaş siz bu ülkenin faydasına mızararına mı iş yapıyorsunuz?

Misafir

TÜRKİYEYE GELİNCE DE EKONOMİK DRUMLA İLGİLİ DIŞ SALDIRI DİYOR

Misafir

yani rahip 12 edimde gidici öylemi? doların yükselmesi amerikanın tepkisi brunson yüzünden deniliyordu şimdi ne olduda ekonomik krizin brunsonla alakası yok denilmeye başlandı?

mavi

anladığım şu 12 ekimde rahibi gönderecek..

Tarkan

Ne diyor CB ni ekonomik krizle rahibin bir alakasi yok diyor. Simdi 1 2 ay oncesinde rahip yuzunden abd saldiriyor dolari yukseltiyor diyen yandaslar ne cevap vericek merak ediyorum bu kacinci binincidir herhalde

Misafir

Niye geçen yıl ver papazı al papazı diyordun ya....

Misafir

hakimler sizin önünüzde cüppe iliklemeye çalışan hakimler eğer rahibi salarlarsa tükürdüğünüzü yalamış olacaksınız idamdaki samimiyetinizide bugün anlayacağız hep böyle olmadımı zaten trübünlere gaz verdiniz alttan alta batınyla işbirliği yaptınız

terkeşli

E hani kriz papazın yüzündendi,verin papazı alın papazınızı demiştik?Yoksa Erdoğan burada ulusa mı sesleniyor ve diyor ki: ''Rkonomi duzelsin diye papazi salicaz ama soran olursa ekonomiyi "ben" duzelttim.'' mi demeye getiriyor gene anlamadımki?

terkeşli

Reis ekonominin kötüye gidişini görmezden gelerek Brunson'ı temizlemeye mi çalışıyor ne yapıyor anlamadım ki?

Miroğlu

Yargı bağımsız ha! Aslında bazı Avrupa ülkeleri ve ABD dışında hiçbir ülkede yargı bağımsız değil. Kuvvetler Ayrılığı OLMASINA rağmen yargı vatandaştan ziyade Egemen kesimin hizmetindedir. Ülkemizde ise son sistemle birlikte yargı tamamen siyasi iktidardan emir alan bir kuruma dönüştü. Bunu tüm dünya görüyor. Kendimizi kandırmaya gerek yok..!

Mehdi

Euro 8 e dayandi teğet geçecek. Ab bizi destekledi ama euro yuksek. Dolar icin diyelim abd ile sorunluyuz. Diger para birimleri niye yuksek? Bu dunya işini gucunu birakip bize dusmanlik mi yapiyor?

Misafir

Son birkaç gündür ikinci one minute filmi çekiliyor yersen....

ecemnur

Bu da reiscilere gelsin ahahahah bugünün geleceğini hepimiz biliyorduk beylerEkonomik sıkıntının Brunson ile yakından uzaktan alakası yoktur demiş.Yavaş dön reis ümmet yetişemiyor.Hani ABD nin kumpasıydı?

Misafir

ben bu konuşmadan şunu anladım 12 ekimde rahip serbest, ekonomik kriz var ve devam ediyor

MİSAFİR

ASRIN ESPİRİSİ: BİZDE YARGI BAĞIMSIZ...DOĞU PERİNÇEK YARGI SİYASETİN KÖPEĞİ DEDİ BİR TANE YARGI MENSUBU VEYA İKTİDAR CENAHINDAN BİR KİŞİ İTİRAZ ETMEDİ...ÇAY TOPLAYAN YARGI MI BAĞIMSIZ...YARGI TÜRK TARİHİNİN EN PESPAYE GÜNLERİNİ YAŞIYOR...KARAR AÇIKLARKEN AĞLAYAN HAKİMLER GÖRDÜK, BASMA KALIP ÖNCEDEN HAZIRLANMIŞ KARARLAR GÖRDÜK, BASKI VAR TAKİPSİZLİK YAZAMIYORUZ DİYEN SAVCILAR GÖRDÜK...BİRE BİR ŞAHİT OLDUKLARIM

Misafir

"Türkiye’de herkes beni bilir. Yüksek faize karşı olan birisiyim." Dünyada faize karşı olmayan var mı acep

Xtr

"Doğal gazı almak zorundayım" dese konu anlaşılacak zaten ama "milletim üşümez mı ben görevim milletimi ısıtmak" falan deyince işte iç siyaset oluyor bunun adı. Dış siyaset ile iç siyaset hiç bu kadar iç içe gecmemisti. Niye yapıyor bunu anlamıyorum.

ali

Sayın CB siyaset gereği farklı konuşuyor kabul edelim. Şimdi merak ediyorum,tv lerde bir papaz yüzünden ekonomik saldırı var diye çırpınan büyük!hoca Selman,büyük!devlet adamı mustafa şen,büyük! analist idris, CB nın bu sözünden sonra ne anlatacaklar,nasıl yön değiştirecekler.Bekleyip göreceğiz. Birde rahip salınırsa o zaman ne diyecekler.

burhan

Burada başka orada başka mı konuşuyor sanki.

paoaz

Ver papazı al papazı oyunu bitti, şimdi sırada papaz kaçtı oyunu var. Biizzlerr küresel oyuncularızzzz...

Ielsbıe

O zaman ekonomi krizle vatandaşı annasın ağlatan sebebi sizsiniz

ali sasıcan

ortada ekonomık bır basarısızlık var domatesın pazarda kılosu 7 tl olmus 1 sene once aldıgınız ürünü ne olursa olsun ıkı katına alıyorsunuz.Her sey dıs guclere baglanamaz 450 mılyar dolar dıs borc var cıkın durustce soyleyın bız bu ısı beceremıyoruz diye...