BIST 9.722
DOLAR 32,53
EURO 34,93
ALTIN 2.425,40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Sen bu asrın Nene Hatun'usun'

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde vekillerle iftar programında konuştu. Erdoğan, konuşması sırasında, İngiltere'de terör örgütü PKK yandaşlarının hedefi haline gelen kadını arayarak teşekkür ettiğini söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 23 Adet Yorum
Misafir

bayrakla kandıramazsın insanları yetmezzzzz ATATÜRK düşmanı olmasaydın oyum sanaydı

nuriye gulmen

Dhkpc denen bu alcaklarin yunanistanda Lavrion diye bir teror kampi var bu kahpeler burada insanlara teror egitimi veriyor sonrada terorist yaptiklarikisiyi turkiyeye gonderip polise askere saldirtiyorlar allah dhkpc nin belasini versin yok olsunlar insallah

nuriye gulmen

Dhkpc denen bu allahin belalarinin ankarada idilcan kUltur merkezi diye bir yeri var bu allahsizlar burada iNsanlara teror egitimi veriyor

nuriye gulmen

Aferin teyzeye vermemis bayragimizi

nuriye gulmen

Dhkpc denen allahin belalari adliyede savcimizi sehit ettiginde hemen olay yerine chpli vekiller cagirildi ve bu insan musfettesi vekillerde bu pisliklerin probogandasini yaptilar yaziklar olsun

nuriye gulmen

Turkbayragina dokunan pkk li eli kirilsin kopsun

Misafir

erdoğan ın iktidarı için çalışan, yandaş ve çakma nene hatun.gerçek nene hatun un, adını kirlettiniz.

Misafir

sizin genelmüdür çıksın öyle bir iş yapsınki onuda bir şeye benzetelim.

Misafir

Bu isler bu kadar kolay mi bu isler?Birisi 2.Ataturk oluyor,birisi Nene Hatun,birisi Fatih Sultan Mehmet...siz tarihimizi bu kadar basit mi zannediyorsunuz.Kimlerle kimleri kiyasliyorsunuz.

EFE

AÇILIM SÜRECİNDE UYGULAMALARINA BAKARSANIZ HAMASETİN DİBİNİ GÖRÜRSÜNÜZ. HALA GÖZDELERİ OLAN YANDAŞ YAZARLARI BAYRAĞIMIZIN RENGİ BİLE DEĞİŞEBİLİR DEMİŞTİ.ANAYASANIN DEĞEİŞTİRİLEMEZ HÜKMÜ OLUR MU TARTIŞILMALI DEMİŞLERDİ .BUNU NE CHP NE DE MHP DEDİ AKP LİLER DEDİ. O MADDELERDEN BİRİ BAYRAKTI. BİZ BU FİLMİ HEP GÖRDÜK. ÜLKE VE BAYRAK SEVGİSİ ZAMANA VE MEKANA GÖRE OLMUYOR BUNU BİRİLERİ ANLATSIN...

ALPAGU

VAROL REİS SON NEFESİMİZE KADAR YANINDAYIZ. HER ŞEYE İNAT YOLA DEVAM.

Misafir

Başka ne diyorlar söyle hele ? Yeni kapı tokat gibi enselerine geçerilecekte diyor mu _?

Misafir

Sputnik’in İsrail’in Yedioth Aharonoth gazetesinin haberinden aktardığına göre, BM, Türkiye’nin İsrail yapımı elektronik cihazları İran’a naklederek BM Güvenlik Konseyi’nin Tahran’a yönelik yaptırımlarını ihlal edip etmediğini soruşturuyor.

Misafir

Muharrem İnce'nin katıldığı canlı yayın, reytingleri altüst etti.

VANLI ESNAF

Doğu ve g.doğuda terör bitti.Bölge rahatladı insanlar rahatladı inşaallah daha iyi olacak.kürt kardeşlerimizle bir sorunumuz yoktur.pkk ile sorumuz vardır.

Misafir

Nene Hatun olmak bu kadar kolay değil, O olsa gider kafasını ezerdi

Misafir

Çok adil bir seçim olacak inşallah. Yine herkes bizi kıskanacak. Bu millet uyuduğu ile kalacak.

Misafir

Recep Bey!........... Biz sana bu boş işlerle uğraş diye mi Devlet hazinesinden maaş veriyoruz!........Hükümetin ekonomi politikası tam anlamıyla iflas etti!.

Misafir

önce tabii Rusya'nin cekilmesi lazim, Putin yerse tabii!

Misafir

Bu Akşam Rusya ziyaretinde Türk askerine 'işgalci' diyen küstah ESAD'a ağzının payı verilmeli!_____________________

misafir

duyguda sevgide bunlar anacak allah tan korkan insanlarda bulunur

kundemacı

"Erken seçim çağrısı, Cumhur İttifakı'nda birlikte olduğumuz partiden geldiği için artık bu konuda bir karar verme mecburiyetiyle karşı karşıya kaldık." Çok güzel de; madem ki sizin programınızda olmadığı halde birlikte olduğunuz partiden gelince erken seçim kararı aldınız. Birlikte olduğunuz parti şimdi de AF diyor. Neden ilgisiz kaldınız iye sormazlar mı?

HATAYLI

Son Dakika!_________________ Putin, Soçi'de Suriye Başkanı Esad ile görüştü!.. Görüşmede, “Yabancı silahlı güçlerin Suriye topraklarından çıkarılması gerektiği” ifadesi kullandı.

  • 1