BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Cumhurbaşkanı Erdoğan sahurunu uçakta yaptı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İngiltere dönüşü uçakta sahur yaptı. Erdoğan Ramazan mesajı da vermeyi ihmal etmedi. Uçakta birlik ve beraberlik mesajı da veren Erdoğan, "Cenab-ı Allah'tan, bizleri birlik ve beraberlik içinde Ramazan Bayramı'na kavuşturmasını niyaz ediyorum" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
akif

yüzbinlerce kişi haklarında soruşturma açılmadan, takipsizlik kararı verilerek mesleklerinden ihraç oldu. Bu kadar kul hakkını yemişken sahuru uçakta yesen ne olur yemesen ne olur. ALLAH cc ahiretimizi mahvtmesin

Cem doğuhan

Reklam reklam reklam siyasi malzeme halkın dini duygularını istismar

Misafir

Sahur,iftar,namaz bunlar insanin mahremidir yayini,reklami yapilamaz!!!Su fotograflari yayinlayan kisi,ne zamandan beri dini vecibeler reklam araci oldu?Efendim?16 yildir mi???Bir de siz dindarsiniz Chp din karsiti oyle mi?Kullanmadiginiz bir tek deger kalmadi!!!!

Misafir

valla ağa sen ve seninkiler olduğun müddetçe birlik beraberlik zor

Hakan

iyi de bize ne? Orucunu Allah rızası için tutuyor ise Allah (c.c) kabul etsin. Bunda haberlik neresi var?

Misafir

Saghurda da konuşma yapmış...

Misafir

sayın ince ye kafayı takanlar,erdoğan ın takiyesi için son sürat çalışıyor.erdoğan yalakaları,istismarda sınır tanımıyor.

Misafir

BEN DE EVDE SAHUR YAPTIN ÇOLUK ÇOCUK...HANİ BELKİ MERAK EDEN VARDIR DİYE YAZAYIM DEDİM...AMA RESİM PAYLAŞMAYACAM, BEN FOTOCENİK DEĞİLİM DE:)

Turgay

Hani 90 km mesafede seferi olunuyordu?

  • 1