BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Cumhurbaşkanı Erdoğan Papa ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kudüs'teki son gelişmelerle ilgili olarak Katoliklerin ruhani lideri Papa Franciscus ile telefonda görüştü.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 16 Adet Yorum
Misafir

2)kudüs de dahil olmak üzere filistin (islam tarihinde kenan diyarı olarak bilinir)geçmişte 400 yıl osmanlıda kaldığı için,osmanlının malı sayılıyorsa ;geçmişte 3 bin yıl musevilerin elinde ve onların anayurdu olduğu için şimdi bal gibi musevilerin malı olur.kudüs ü zaten,israil savaş yolu ile ürdün den geri almıştır.türkler, moğolistan çöllerinde iken; yayılmacılık ve işgal geneleklerini icra etmedi mi?savaş yolu ile birçok memleketleri ele geçirmediler mi?ele geçirdikleri yerleri;yerleşim yerleri,şehirleri,başkentleri yapmadılar mı?onlar yapınca oluyor da,başkası yapınca niye olmuyor?

Misafir

1)kudüs,3 bin yıl boyunca musevilerin başkenti olmuştur.müslümanların ve osmanlının eline savaş yolu ile ele geçirilen kudüs,21 mayıs 1967 de 6 gün savaşları olarak bilinen savaş ile, ürdün den geri alınmıştır.filistin,osmanlının eline geçtiğinde,filistin bir bağımsız devlet değildi.osmanlıya bağlı bir sancaktı.filistin, hiçbir zaman bağımsız bir devlet olmamıştır.kudüs te, hiçbir zaman filistinlilerin başkenti olmamıştır.avrupa da bazı voyvodalar ve prenslikler osmanlıya bağlı yarı bağımsız olmuşlar ve başkentleri de olmuştur ,ama bu durum filistinliler için hiç uygulanmamıştır.

Misafir

Yeni Şafak gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, bugünkü yazısında İsrail ve ABD ile iş tutan Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Veliahtı Muhammed Bin Zaid ile S. Arabistan Veliahtı Muhammed Bin Selman'ı hedef aldı. Kudüs’ü sattılar!

Misafir

Kudüs’ü peşkeş çekenler Mekke’yi ve Medine’yi koruyamaz. Böyle bir ehliyetleri, yetkileri, sorumlulukları yoktur. Çok geçmeden İslam’ın kalbini de pazarlık konusu yapacaklar. Bugün ABD ve İsrail’le ittifak kuran bu yönetici ekip, kendi ülkelerinin parçalanmasına, Mekke ve Medine’nin rehin alınmasına hiçbir şekilde ses çıkaramayacak. "

MİSAFİR

VALA GARDAŞ ERDOĞANA BAKIYORUM NAMUSLU ONURLU İMANLI ADALETLİ MERHAMETLİ VATAN MİLLET SEVDALISI İNSANLIĞIN DOSTU BİR ADAM ...ONA SALDIRANLARA BAKIYORUM AYARI BOZUK SATILMIŞ ÇANAK YALAYICI TERÖR VE EMPERYAL DOSTU .ŞİMDİ BEN BU ADAMI SAVUNMAYAYIMMI YANİ

Misafir

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Veliahtı Muhammed Bin Zaid ile S. Arabistan Veliahtı Muhammed Bin Selman ABD ile, İsrail ile neyin pazarlığını yaptı?“Biz artık İsrail’in dostuyuz”, “Biz artık İsrail’le müttefikiz”, “Arap-İsrail kavgası bitmiştir” diyenler Kudüs’ü teslim ettiler.

Misafir

PAPADAN MEDET UMAN, ŞEYTANLA İŞBİRLİĞİ YAPMIŞ OLUR...

misafir

TÜRKİYE DÜŞMANLARI ŞİMDİDE PAPACI OLDU ERDOĞANA SALDIRIYORLAR .HAKLA BATILIN SAVAŞI .HAKKI SAVUNAN SAYIN ERDOĞAN .DİĞERLERİ KİRALIK SATILIK VATAN HAİNİ UŞAK

misafir

şimdide millet papacı oldu satılmış uşaklar erdoğan kimle konuşsa hemen erdoğanın konuştuğu kişinin ateşli taraftarı oluyorsunuz her ne konu olsa erdoğana saldırıyorsunuz erdoğana bakıyoruz namuslu imanlı dürüst vatansever gerçek aydın demekki sizde bir pozukluk var

selami

Aksama kadar papaya küfür edenler simdide kapisinda medet umuyor:sIkIysa amarika israil elçiliklerii kapatsanizya.

vatansever

İslamda ruhban sınıfı yoktur, fakat halifeliği getiremezsin diye birşeyde yoktur.Mangalda kül bırakmayanların papadan medet ummaları ise tam bir hayal kırıklığı.

Misafir

Papa ve Hıristiyan alemi Trump'a sormayacak mı biz o kadar haçlı seferleri yaptık Kudüs'ü yahudilere vermek için değil herhalde diyeceklerdir.ABD lilerin yani holywood menşeli bir çok film var bu konuda. Hz.İsa'yı Yahudiler öldürdü diye Yahudilere acayip kızgınlar zaten.En büyük tepki ABD'li Hırıitiyanlardan gelecektir.Bir avuç Evanjelistin Davidyan tarikatı gibi Moon tarikatı gibi heveslerine boyun eğecek değildir.Ezoterizm denen şey bir ekonomik sömürü aracıdır.Dünyayı ezoterik semboller ve kişiler değil Allah yönetiyor.Aksi derseniz ezoterizm derseniz Deizm hastalığına yakalanmışsınız demektir.

vere

Kurana göre dinimiizde ruhban sınıfı yoktur. Halifelik getiremezsin. Ayet bunu apacık koyuyor

Akil

Abd türkiyeye girmek için bahane arıyordu ve bahaneyi buldu. ama biz suriyelilere benzemeyiz hergün abd ye onlarca coni tabutu yollariz

HASAN

Müslümanlarına da bir ruhani liderin olması gerek bu yüzden halifelik makamı yeniden gelmeli

Misafir

Cum­hur­baş­ka­nı­’na “ha­ka­re­t” id­di­ala­rı re­kor­lar kı­rı­yor…...........

  • 1