BIST 9.506
DOLAR 32,60
EURO 34,83
ALTIN 2.491,52

Cumhurbaşkanı Erdoğan o görüşmeyi anlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin ile akşam saatlerinde gerçekleştirdiği telefon görüşmesinin detaylarını anlattı. Erdoğan, Rusya ile ilişkilerin gelişerek devam edeceğini söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
baba yaga

birde yerli turistten bahsetseniz , hani su anadoluda hayatinda otel yada deniz gorememisinden. hala yuzme bile bilmeyip sezlongta bir gun gecirmeyeninden bahsedin. avrupa bizi kiskaniyor yalanlariyla uyuttugunuz milyonlardan bahsedin. kaci yurt disi gormus ne biliyomus aksama kadar insan gibi calismayip 55 inde dunydan gocup gidenlerden bahsedin.

ddd

Turist sayısında da rekora doğru koşuyoruz. eee TL nin değersiz olduğu bir dönemde turist artar düşünün ABD de bir asgari ücretli 1200 dolar alıyor buda 7500 TL yapıyor TC de ise 1600 TL arada 4 bin tl fark var ben bugün 7500 TL maaş alsam Antalyada 10 gün 10 gece tatil yaparım siz ucuz ülkeni kendi insanına pahallı diğer ülke insanına ucuz yaptınız utanmadan "Turist sayısında da rekora doğru koşuyoruz." diyor

Misafir

yasasin ne anlamadim?

Yaşasın tam bağımsızlık.

Ne abd, ne çin, ne rusya. Türkün Türk ten başka dostu yoktur. Yaşasın tam bağımsız Türkiye.

MISAFIR

TURKIYEYI CIN VE RUSYANIN KUCAGINA ATMAYA CALISIYORLAR

Misafir

Hele dolarin getirecegi etkiler sonuclar bi görülür. Fakirlik sefalet sosyal patlamalar Ailelerin dagilmasina kadar varan olaylar. Kimleri suclu göstereceksiniz? Evet her bir vatandas sükretmedigi suc isledigi icin suclu.

Misafir

Incirligi rus ussu yapalim pkkyi pyd yi suriyeden silip supurelim

Misafir

Birine yaklasmak icin digeriyle kavgami etmek gerek? Putin ne güzel adamsin, senin kiymetini simdi anladim ?

Misafir

Daha da iyi olacak inşAllah. Bazı atılımları yapmamız lazım artık Reis beklemesek diyorum hani... Şu atılması gereken 4 adım var ilkini atalım bence ...

  • 1