BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,97
ALTIN 2.435,21

Cumhurbaşkanı Erdoğan Merkel ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan Almanya Başbakanı Angele Merkel ile telefonda görüştü. İki lider Eylül sonundaki görüşmelerine değinirken, Alman ve Türk ekonomiden sorumlu bakanlarının önümüzdeki günlerde biraraya gelmeleri konusunda anlaştılar.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 17 Adet Yorum
Misafir

Merkel akıllıdır.işini bilir.

Misafir

Merkrl bizimkini kandırır.

Misafir

Bu bizi gisganan alamanya şimdi gidikliyomu?

ysf

TABİKİ GÜÇLÜ TÜRKİYE İSTER 80 MİLYON NUFUSA ARABA SATIYOR MAKİNA SATIYOR BOŞAMI GÜÇLÜ TÜRKİYE İSTİYOR KAŞINIZA GÖZÜNÜZE Mİ HEVESLİ

Misafir

merkelsiz erdoğan ,erdoğansız merkel olmaz.

AS

RUSYA VE AB TÜRKİYE Yİ ABD NİN ÖNÜNE KOYUP TOKATLAMASIN HA...

Misafir

Dolar 6 ya düştü var ol reis.

Hasan

Eeyyy Merkel, eyyy almanya, siz Nazi‘siniz. Ben bu koltukda oldugum sürece deniz yücel hapisten cikamaz..göreceksiniz Daha neler görecek bu Millet

Misafir

RUSYA SENDROMU DİYORUM BU HALE.........

Misafir

BAKIYORUM HALİMİZE ..SUSMAK ZORUNDA KALIYORUM...BEN SUSUYORUM GÖNÜL SUSMUYOR ZORLA GÖNLÜDE SUSTURUYORUM VİCDAN SUSMUYOR.................NEYSEEE.

Aydın

Merkele neden muhtaç olalım.Almanyanın en büyük pazarı Türkiye.onlar bize muhtaç.Babasinin hayrınamı iş yapıyor Merkel.nokta atışı cahil yorumlar yapılmamalı.reis kaptan olmasa kim kaptan oldun fetö elebaşimi.batiyla anlastım.her dedigini yaparim anlayisindaki muharrem ince mi?Dış politikanin ne oldugunu bilmeyenler sallamasin.

Emin can

İyi gelişme,etrafımızda diplomasiyle ülke toplamaya devam..az düşman,çok dost..

Vatandaş

Şimdi bunlarla kavgalıydık, amerikayla iyiydik. Şimdi amerika ile kavgalıyız, bunlarla iyiyiz. Amerika ile barışacağız en nihayetinde, bunlarla papaz olacağız. Böyle gider bu iş.

Misafir

Kaptan gemiyi yürütemiyorsa, kaptan değiştirmek de bir yoldur.

Misafir

Diplomasız kaptanın yönettiği gemi ancak bu kadar yol alır.

Misafir

eeeeeeeyyyyy merrrrrkeeeeeel eeeeyyy aaaallllmaaaaanya dedik sonunda merkele muhtaç olduk .ne oldum demecen ne olacaaam deeeceeen

Misafir

Gemiyi kurtarmak için başarısız bir kaptanın etrafında toplaşmak mı yoksa geminin nasıl sağ salim yüzdürüleceğini söylemek mi gerekir?

  • 1