BIST 9.058
DOLAR 32,32
EURO 35,11
ALTIN 2.292,82

Cumhurbaşkanı Erdoğan flaş AİHM çıkışı Bahçeli ile ittifakı görüşeceğiz

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, AİHM'in "Selahattin Demirtaş serbest bırakılsın" kararı için "Bizi bağlamaz" derken, yarın devlet bahçeli ile seçim ittifakını konuşacaklarını söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 39 Adet Yorum
Misafir

Vereceksin dediler de vermediniz mi!?

Orda bir köprü var uzakta

Hukuk cahilliğinde bir ilki gerçekleştirdik. Uluslararası antlaşmalar Anayasalardan bile daha üstündür. Bu nedenle AİHM bizi bağlamaz demek cahillikte bir zirvedir.

Misafir

BIZ BU KURU SIKI LAFLARI PAPAZ OLAYINDADA GÖRDÜYDÜK.BAK BAKALIM BAGLIYOR MU BAGLAMIYOR MU.

Calli Ūlkūcū

Reisim Ilk ònce ALLAH sonra biz yanindayiz.

Misafir

küme küme hüllooogggg

Misafir

Holtgen Twitter’da bir takip.isinin “Erdoğan’ın ‘AİHM’in Türkiye’de bağlayıcı olmadığına’ dair sözleri doğru mu?” sorusuna şu yanıtı verdi: “Konvansiyon’un [Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi] 46’ıncı maddesine göre, Mahkeme’nin kararları bütün üye devletleri bağlar.”Euroda 12 TL ye ciksin bak bakalim bagliyor mu baglamiyor mu?

Vatan sever

ALLAHINA GURBAN REIS DURMAK YOK YOLA DEVAM İNŞALLAH

Misafir

Beşinci amatör ligdeyiz!..sizin uzun reiz ancak oralarda oynar!..

✋ ✋ SOL AÇIK

✋ Türkiye yasta! Çünkü Futbolda 3 üncü Lig'e düşmüşüz!..... Hukuk Devleti, Basın özgürlüğü ve yargı bağımsızlığında hangi ligdeyiz?.....

Hangisi

3 isimden hangisi bunu söylüyor.

Misafir

Şimdi de Reep mi oldun EMRE 😁

Misafir

Emre misin neysen.Hatırlar mısın?Bu fakir yaşadıkça papazı vermeyeceğiz.

Misafir

Gideceğiz sen de bir yerlerinden çatla hahahahahaa

Murat sezer

Adaylara ve ittifaka bakmayacağız bu seçim. Bu seçim EYT seçimi olacak benim için

Emre

Demirtaş derhal serbest bırakılsın diyen kimler? CHP eş genel başkanları Kemal ve Muharrem, SP genel başkanı Temel, sözde İyi Parti genel başkanı Meral. Şimdi soruyorum. Demirtaş serbest bırakılırsa, CHP-SP-İYİ partililer koşa koşa karşılamaya girecekler mi?

Misafir

Abd bizde papaz bitmez...

Recep

AİHM PKK elebaşı Öcalan serbest bırakılsın diye karar verse uygulayacak mıyız? Hayır. FETÖ'cüleri salıverin dese yapacak mıyız? Hayır. Başkan, PKK, FETÖ, DHKPC vs ile mücadeleni sonuna kadar destekliyoruz. Ailece oyumuz sana. Sakın geri adım atma. Bu ülkeyi vatan hainlerine bırakmayacağız. Bu ülkeyi bölmek isteyen AB'ye karşı dik dur, asla taviz verme.

Recep

Pkk, Fetö, Dhkpc vs. elebaşlarını yargılamak yerine vatandaşlıktan çıkarıp sınır dışı edelim. Türkiye çiçek gibi olur. Bu ülkeyi ancak vatanseverler kalkındırıp büyütebilir. Tek vatan, bayrak, millet, devlet için Cumhur ittifakı devam etmeli. Bu ülkeyi CHP-HDP-SP-İyi ittifaka ASLA teslim etmeyeceğiz.

Misafir

Türkiyeyi ucurumun kenarina degil.ucuruma yuvarliyacaksin!

Misafir

İttifak konusu...Af talebi ve andımız meselesine rağmen Devlet bahçeli 180 derece dönüşle her dediğine "eyvallah emrin olur,ben taleplerimden vazgeçtim" derse...Dermi ki?

Misafir

o zaman idamı getir.hadi.....yine milletin gazını alıyon.

Misafir

insan hakları mı.., hdp mi... hdp vallah hakkımızı yiyor looo

Misafir

korkan senin gibi olsun..

Misafir

o zaman insan hakları mahkemesini ile olan sözleşmeleri iptal et. seni tanımıyorum de.. yakında yeni bir geri vites manevrası görebiliriz.

Bilen bilir

Şimdi baglamaz dedi görün bir kaç gun sonra 90 derece U dönüşü yapacak 16 yil biz aliştık bu tarhana çorbasina.dün diyordu türk akımindan avrupaya 100 milyar dolar dogal gaz satacakti ne oldu simdi