BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,82
ALTIN 2.431,03

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Esed ile bir araya gelelim' diyen zavallılar

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Osmaniye'de partisinin 6. olağan il kongresinde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kasım 2019'da Türkiye'den bu ittifakın en anlamlı sesini dünyaya duyuracağız. Birileri bölmenin peşinde. Biz bir olacağız" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 34 Adet Yorum
osmancık

Esed ile bira araya gelmek şart değil ki. Kadim düşmanımız Rusya ile nasıl ittifak yaptık. Ortak düşman Amerikanın planlarını boşa çıkarmak için. Mehmetçiğin kanını heba etmemek için geçici stratejik ittifaklar neden yapılmasın.

Misafir

Adaleti vatan hainleri ve teröristler için isteyenler, son yıllarda polisime askerime devletime küfür derecesinde hakaret edenler milletimin hayrına güzel bir şey isterler mi. Bunlar bir şey teklif ediyorsa tersini yapmak milletimin hayrına olacaktır.

remzi çil

Bunun CHP ile alakası yok a saftirikler.Olay BOP BİP planları dahilinde gidiyor.

mecburen

Balaban Beyi___BOP icabı öyle düşünmek zorunda.Yoksa önce eşbaşkanlık gider sonra CB lığı.

Balaban Beyi

Yani Esad Suriyenin lideri olarak,Suriyede Devlete karşı isyan çıkaranlara " Peki efendim, ben çekiliyorum,buyrun Suriyeyi siz yönetin,istediğiniz gibi bölün " mü demeliydi ? Böyle bir şey olabilir mi ? Syn.Erdoğan çok yanlış düşünmektedir bu konuda..Devlet başkanının görevi Devletinin birliğini dirliğini egemenliğini korumaktır.Esad da bunu yapmaya çalışmaktadır,bana göre...

Misafir

vatan partisi buna karşı tavır almalıdır

Misafir

Kurulduğundan beri her seçimde Ak partiye oy vermiş insanlar olarak artık Oy vermeyeceğiz. Bundan sonra IYI partiliyiz. Inşallah 2019da herşey IYI olacak.

Misafir

Cansu sen zaten hicbir zaman CHPye Oy vermedin ki.

Ali

Bu ülkede artık koalisyon olmayacak. RTE (Tarihi araştırın)

MISAFIR

eğer 90 dakikalık bir maç oynanıyorsa ve hakem oynanmayan süreyi +4 dakika olarak belirtmişse, sen NE yapacaksin ?????

Turgut Şentürk

Bugün Esed ile görüşün diyenler, dün hainleri ceza evine atmayın, teröristleri ceza evlerinden serbest bırakın diyerek akılsız başlarının cezasını 400 km yürüyerek ayaklarına çektirmişlerdir.

Misafir

MHP'den 4,5 ayda 14 bin üyenin istifa ettiği, İyi Parti'nin üye sayısının 50 bini bulduğu açıklandı.

Sedat

Esad ile konuşalım diyenler, hiç dostumuz kalmadı diyenler, Dost dedikleri asıl düşmanlarımıza yalakalık eden ama evde, milletine Cumhuruna en ağır hakaretleri ve küfürleri edip sonra özgürlük yok diye yalan yaygara koparan hainler. Ama dost dedikleri düşmanlar dost olmadı, millettende uzak dursunlar, fitne fesatlar.

cansu

chp halkın partisi olmaktan uzaklaşıyor ben de oy vermecem birdaha

Mustafa

Keşke İsrail'e karşı da aynı tavrı göstersen.

Recep

30 milyarı ülkeye harcasaydı diyen misafir isimli zavallı kullanıcı... Eğer oraya onu harcamasa bırak akpartiyi ülken bile kalmazdı. Türkiye bu hamleyle dünyada ben de varım dedi.. Mesele ak-parti meselesi değil. Bir kürt olarak Turkiyenin bu operasyonunu destekliyorum. Bunu ancak 10 yıl sonra anlarsınız.

Cvp veremezler

Bu sorunun cevabini vermekten kaciyor siyasetcilerimiz.... esadin bulundugu afrin merkeze girecekmiyiz girmeyecekmiyiz

Misafir

emeklilerin intibak zammını verin adil olunuz

Misafir

Suriyeye harcanan Ülkemizin 30 milyar dolarını Ülkeye harcasak bu toplumun yüzü gülerdi ak partide % 50 lerin üzerinde devam ederdi

vatan sever

Reise laf atan zavallılara gülüyorum.

Misafir

Reise laf atan zavallılara gülüyorum.

Misafir

adamsın rte senin yanında olmak yerine korkup düşman safında saklanan zavallılar düşünsün 1 asıl sonrası topu bi çöp yığını gibi konuşulacak

MİSAFİR

Kaçırılan MIT ' çiler konuşmuş. -Hande Fırat ve Çetiner Çetin MIT için çalışıyor. - İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde AKP nin twitter ordusu var. - Erdoğan- Fidan her perşembe gibi görüşür ve sansasyonel haberleri Hande Fırat gibi isimler üzerinden yayınlarlar. BU HABER NEDEN SİTELERDE YOK, DEVLET PKK ELİNDEKİ MİTÇİLERİ KURTARMAK İÇİN NE YAPMAKTADIR, FACETİME HANDE FIRATIN 15 TEMMUZLA İLGİLİ BİLDİKLERİ NELERDİR

Merdan

Tipik AKePe Genel Başkanı konuşması ... Tabanına yapılan bir konuşma !... Türkiye ile ilgisi yok!

Misafir

Kendiniz söylüyorsunuz dolaylı olarak görüştüğünüzü sayın akp genel başkanı kimi kandırıyorsun görüşeceksin de görüşmek zorundasın suriyenin toprak bütünlüğünü korumak düşünceniz varsa tabi.