BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Cumhurbaşkanı Erdoğan: En büyük ihanet bu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sultan Abdülhamid'e yönelik karalamalara tepki göstererek, " Osmanlı'nın Cumhuriyet ile barışmasıdır Abdülhamit. Biz tarihimizle gurur duyuyoruz" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 13 Adet Yorum
Misafir

HDP 3. Olağan Kongresi tüm baskı, gözaltı ve engellemelere rağmen "Dirençliyiz, Umutluyuz, Kararlıyız" sloganıyla Ankara Spor Salonu'nda toplandı.

salla başı

hey arkadaş akıl verme ,böyle muhalefet ne ala, salla başı al maaşı,ülkenin gelişmesini görmüyormusunuz nankörler.

bos bos konusun

siz ne yüzsüz adamlarsınız. 15 senedir erdoğan bitti , ak parti gitti , şimdi gitti , bu seçim gitti , şimdi bitti , bu seçim bitti dediniz dediniz hala iktidarda erdoğan ??? gurursuz onursuz yüzsüz pişkin herifler. içinizde adam gibi adam olsa milleti peşine takardı ! içinizden adam çıkmadığı için dibin dibi kılıçdaroğlu gibi bir lider var başınızda. herife mankafa diyorlar ama yinede gidip onu partiye başkan seçiyorlar. seviyeniz bu iken Allah ömür verirse erdoğan değil 20 , 200 senede 2000 sende başınızda durur. sizde malmal bu seçim gitti der durursunuz.

Misafir

erdoğan ve bahçeli eridikçe birbirlerine sarılıyor,birbirlerine sarıldıkça eriyorlar.saldırganlaştıkça eriyor,eridikçe saldıganlaşıyorlar.kısır döngüye girdiler.

Misafir

emeklilerin intibak zamlarını verin artık adaletli olmak lazım

KARALÖK

MAN adası belgeleri gerçek.Üç kuruşluk şirket ne oldu da senin yakınlarına milyonlarca dolar gönderdi.Ahlak,bunun açıklanmasını gerektirir.Tekrar ediyorum AHLAK.

Misafir

sn cumhurbaaşkanı ülke var oluş mücadelesi verirken sizde hala başkanlık hırsındasınızz bir gün susunda ülke gölünmesin gerilmesin en büyük tarihci siz en büyük doktor siz en büyük ekonomist siz en büyük reis siz kaldırın seçimleri ohal ile sizden sonrada çocuklarını gelsin iktidara nedir bu hırs

Cevat

Abdülhamit SALTANAT PADİŞAHIDIR, Seçilmez babadan oğula geçen HALKIN SEÇMEDİĞİ, HALKIN YÖNETİCİSİNİ SEÇME HAKKININ OLMADIĞI YÖNETİM ŞEKLİNİN ÜRÜNÜDÜR.. TÜRKİYE CUMHURİYETİ CUMHUR BAŞKANINI HALK SEÇER, HALKIN SEÇTİĞİ BİR KİŞİDİR VE BU sebepten dolayı(demokratik olması) ABÜLHAMİTTEN ÇOK ÜSTÜN VE KIYMETLİ BİR KİŞİDİR.. NOKTA

Misafir

türkiyede eğitim öğretim bitmiştir tarım bitmiştir hayvancılık bitmiştir sanayi bitmiştir türkiyenin kendisi bitmiştir ama milletin haberi yok acun izlemekle meşgul

Misafir

Fatih Sultan Mehmet yağlı boya resimlerde kırmızı gül ile poz vermiş...SAV Muhamet gül çok veviyormuş, Hz.Ali en sevdiği Gül çiçeği,Hz İsa çok sevdiği çiçek Gül... gül çiçeği İnsanoğlu dünya tarihinde çok güzel yeri var..

ecemnur

Fatihten Sultan Mehmetten başka cihan imparatoru tanımam kusura bakılmasın...Osmanlıdan 500 sene ilerideymiş nur içinde yatsın.

Vatandaş

İç ve dış mihraklar etkisiyle ne geçmişimiz tam olarak ögretilebildi genç nesillere, ne de kültürel değerlerimiz. Binbir mücadele ile şerefli bir neslin torunları olarak geçmişimizle hep gurur duyanlardan olduk. Ecdadımızın asil kanından gelen bu şerefle biz gerktginde daha ne kurtulus mücadeleleri yaparız evelallah. Rabbim vatanımıza göz dikenleri helak etsin, şehitlerimize Allah rahmet eylesin.

mergen

asyadan anadoluya tüm devlet büyüklerimizle iftihar ediyoruz.an gelmiş hepsi halkımızın önderi olmuş türkün türk olmasında tarihe damga vurmuştur,allah hepsinden razı olsun ruhları şad olsun.

  • 1