BIST 9.704
DOLAR 32,52
EURO 34,79
ALTIN 2.421,44

Cumhurbaşkanı Erdoğan acı haberi verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'daki hain saldırıyla ilgili olarak "maalesef şehit ve yaralılarımız" var açıklaması yaptı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
GERİSİ HİKAYE

BİZİM İDAMI GERİ GETİRENE DEĞİL İDAMI UYGULAYAÇAK CESUR İNSANLARA İHTİYAÇIMIZ VAR.. BAŞKANLIK İÇİN DEĞİL ÜLKENİN SELAMETİ İÇİN..

Misafir

ALLAHIM DÜNKÜ MENFUR SALDIRIDA ŞEHİD DÜŞEN GENÇ VE YAŞLI VATANDAŞLARIMIZA SENDEN RAHMET DİLİYORUZ YAKINLARINA SABIR İHSAN EYLE, ÜLKEMİZİ BU KARANLIK ODAKLARDAN ŞERDEN HIYANETTEN TERÖR BELASINDAN KURTAR, BUNLARA YAPAN BUNLARA YARDIM EDEN UZAKTAN YAKINDAN KİM VEYA KİMLER VARSA BUNLARI HELAK EYLE, ÜZÜNTÜMÜZ ÇOK ACIMIZ ÇOK SEN ÜLKEMİ VE İNSANLARIMIZI KORU, ÜLKE OLARAK BÜYÜK BİR SINAVDAN GEÇİYORUZ, KENDİ ÇIKARLARI İÇİN ÜLKEYİ KAOSA SÜRÜKLEMEK İSTİYENLERİN DİLEK VE ARZULARINI ENGELLE BUNU YAPMAYA ÇALIŞANLARI EMELLERİNE ULAŞMALARINI ENGELLE, ALLAHIM SEN HERŞEYE KADİRSİN HERŞEYİ İYİ BİLİRSİN SENDEN DİLEĞİMİZ ÜLKEMİZİN HUZURU İNSANLARIN MUTLULUĞUDUR...

Misafir

bu ülke senin yüzünden,senin koltuk hırsın yüzünden bu hale geldi.

Türk de biziz Kürt de biziz kime ne!?

Zaten 14 yıldır bu Millete acı haberden başka ne vermişler ki!?

Zeynep

Siz kendinize dikkat edin , iyi bakın Sayın Cumhurbaşkanım ...baş olmazsa vücut ayaga kalkamaz , Allah Korusun işte o zaman parçalanır , ölürüz , yoksa sonuna kadar dayanır , savaşırız ; bu milleti başka milletler ile karıştırıyorlar , bu millet yüzyıl içinde iki kez kurtuluş savaşı verdi , galip geldi ...olur da kaçarım diye bacagını baglayıp yine de düşmanı hedefledi , üçüncü de dördüncü de veririz evvel Allah !

Misafir

AKP'liler RTE'yi dinlesin, Eğitimliler BBC'yi izlesin!___________

  • 1