BIST 9.516
DOLAR 32,49
EURO 34,76
ALTIN 2.491,59

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 81 milyonla helalleşeceğiz

Nevşehir'deki mitingde konuşması devam eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kardeşlik vurgusu yaptı. Erdoğan '81 milyonla helalleşeceğiz' dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 86 Adet Yorum
Misafir

Gün geçtikçe helalleşeceğiniz kişilerden daha fazlası aramızdan ayrılıyor. Artık onlar bu tarafa gelmeyecek, biz o tarafa gideceğiz. Sebep olduğunuz mağduriyetleri giderin.

Misafir

hainleri nede güzel tarif etmiş reis "erken seçim istemek vatana ihanettir-rte"

Vatandaş

vatandaş olarak hakkımı helal etmiyorum sizlere...

Misafir

millet almanya'da yasiyor diye en tabi vatandaslik hakki olan oyunu kullanmasin mi? unutma ki avrupa da yasayan gurbetcilerin türkiye'de evleri var, aileleri var, kardesleri var, atalarinin mezari var. biz oralari kendi evlerini birakip kacan suriyelilere mi birakalim? ben tatile türkiye'ye gittigimde evimin karsi balkonunda pencereleri dikizleyen suriyeli istemiyorum, deniz kenarinda eli sortunun icinde bikinili kadinlari röntgenleyen, taciz eden suriyeli istemiyorum. sen evini barkini suriyelilere vereceksen ver ama biz gurbetciler vermeyiz. ülkemizde olan her olay bizi ilgilendirir ve rahatsizlik verir. biz suriyeliler gibi ülkemize ihanet etmiyoruz. devletimiz avrupali ülkelerle ikili antlasmalar yaptigi icin bizler bu gurbet eldeyiz. keyfimize burda degiliz. haddinizi bilin. suriyelilerle bizi bir tutmayin!!!

Misafir

Bu kadar yorumdan sadece birisinde helal edilmiş. Reissss Reisss, yandınkı ne yandın. Rabbim kimseyi bu durumlarda bırakmasın. Aminnnnnnn.

Misafir

Mesele devlet olduktan sonra herşeyi yapabiliriz reis, bunlara su bile yok

Misafir

neden helalleşiyoruz kiii....anlamadım ne suç işlediniz gene..

misafir

Sen sarayda otururken,vatandaşta yoksulluk çekerken nasıl helallaşacaksın.Ben hakkımı helal etmiyorum.haram olsun.

Misso

Hakkım varsa haram zıkkım olsun, ben sabrediyorum O gün gelecek elbette.

MÜSLÜMAN

ASIL HESAP MAHŞER GÜNÜ.ORAYI DÜŞÜN REİS BENCE.

Misafir

Hacı komedi gibisin.. Almanya'da yaşayıp Türkiyedeki Suriyeliden rahatsız olmak.....Nasıl bir kafa yapısı anlamak mümkün değil... O zaman Almanın seni istememesi normal... Hemen dön Türkiyeye...

Misafir

T-A-M-A-M DIYORUZ SENIN PILIN BITTI ARTIK T-E-M-A-M

kadir edgt

hakkımız haram olsun bu ramazandda

Misafir

Hukuk askıya alındı.Yargı çok mağdur üretti.

MİSAFİR

HAKKIM HELAL DEĞİLDİR...TAMAM

emekli

tamam..................

AYDINLAR

Türkiye hapishaneleri binlerce tutsak, öğrenci, akademisyen, işçi, emekçi, sosyalist, Alevi, Kürt her kesimden insanın hakkını neyle ödeyeceksin?......

Misafir

Hem maddi hem manevi haramdır hakkım tabi umurundaysa sözüm..

Misafir

Ayan beyan ortada!................ Gidiyorlar!.....Seçim yaklaştıkça sinirleri bozuluyor

Misafir

Tarih bugünleri çok iyi yazmayacak,

Sedat

Misafir. ..seni çakma Atatürkcü. .sen dua etki , Yavuzun tokatını yemiyorsun. .yoksa yine 500 sene ağlarsınıf.

VAZGECILMEZ DEGILSIN REIS...

valla ben hakkimi helal etmiyorum. 16 sene akpartiye oy verdim. reis'e oy topladim. ama az önce berlin-baskonsoloslugundan geldim. oyumu kullandim. meclis icin oyumu ülkemin ve milletimin sigortasi olarak gördügüm MHP'ye verdim. baskanlik seciminde ise milletin görüslerine önem vermedigi, milleti takmadigi ve referandum yapmadigi icin, suriyelilere milletin onayi olmadan vatandaslik verdigi icin reis'e vermedim. tepki oyu olarak Muharrem Ince'ye oy kullandim. reis bu sana bir uyaridir. ya suriyelileri ülkemizden gönderirsin, referandum yapar bize sorarsin, ya da bir daha oy alamazsin.

Misafir

atatürk tokatını yemeye hazırlanın.

Misafir

HER HATADAN SONRA DÖNMEK, HEP KALP KIRDIKTAN SONRA HELALLEŞMLEK, HEP KANDIRILMAKTAN İYİDİR...GÜZEL ÜLKEMİN YÖNETİCİLERİ BİRAZ ETİK EĞİTİMİ ALSINLAR..

üüüüüüüüüüü

iyi parti iktidar olacak erdoğan ancak gider hakkım da haram olsun