BIST 9.561
DOLAR 32,50
EURO 34,81
ALTIN 2.490,93

Cuma günü kutsal da siz ne ayaksınız Ayşenur Hanım…

İlla konuşacak, illa görüş belirtecek, illa birilerini küçümseyecek…

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 16 Adet Yorum
seda

islamiyete hakarete seyirci mi kalsınlar misafir

Misafir

Bu gibi insanlar Din aleyhinde konuşunca,bizim siyasal islamcılar çok mutlu oluyorlar

Misafir

O kadının inanç derecesini bilemem... Ancak ben sıradan bir Müslümanım... Cuma biz Müslümanlar için elbette kutsal bir gündür... Ancak sözde mümin(gönülden inanmış)gerçekte münafık (kalben sahtekar)olanların;Bismillah,Hamdolsun,Elhamdülillah,Rabbim kelimelerini sırf gösteriş yapmak ve bir yerlere ya da bir topluma karşı "RİYAKARCA" kullandıklarını gördükçe o kadına hak veriyorum...

HASAN BEŞER

Bu yazının altına bir imza da benden...

Muharrem Gürsoy

Kuran da bu geçen ifade nedir Sn. Beşer ben çok merak ettim. Eğer لِلصَّلَاةِ مِن يَوْمِ الْجُمُعَةِ ifadesini buna delil gösteriyorsanız, 5. günün isminin Cuma olarak değiştirilmesi Kuran'ın indirilmesinden yaklaşık 2 yy sonraya denk gelir. İnsanları kandırmayın. Salat da namaz demek değil, tekbaşına geçtiğinde tespih demektir ekımis salâte olarak geçtiğinde ise NAMAZdır.

Hakkı S.

Ayşenur ARSLAN bir gazetecidir. Konuşmalarının arasında BOP'çu AKP'nin "İslamcı" olduğunu vurgulayarak -güya eleştirmiş olarak- oylarını arttırmaya çalışan biridir. Oysa BOP'çuların Müslümanlığa değil Siyonizme hizmet ettikleri bir gerçektir.

vatandaş

Cuma günü kutsal diyorsun da bunu Kur-an temelinde ayetlere dayandırarak açıkla da bilgilenelim. Cuma günü kutsalsa diğer günler günahkar mı? Boş sallama dayanakları ile açıkla.

Misafir

Ayşenur Arslan İtalyan Dili ve Edebiyatı mezun oldu... Ne diyor?.......Gerçekten, samimiyetle söylüyorum: Seçim yapmayalım. Saray’ın tapusunu doğrudan Erdoğan’ın üzerine yapıverelim. Ömrü yettiğince otursun. Biz de kendi halimize bakalım.

kırk ayak ayşenur hanım

mustafa sen hristiyanların hazırlayıp kullandığı takvimdeki cuma gününe müslümanlar için kutsal değil diyen birine kızıyorsan ben seni haksız görürüm

kırk ayak

müslümanların kutsal diye bahsettiği cuma günü bizim şu an kullandığımız takvimdeki cuma gününe mi denk geliyor ki kadına laf söylüyorsun o cuma başka bu cuma başka takvimler farklı

mustafa kafam karıştı

30 03 2018 cuma kutsal mı diyorsun bence kutsal demeyenler de haklı olabilir nedeni ise bu takvim islamın bahsettiği islami takvim değil ki bunu da bize izah etmen gerekiyor

Hangi Cuma?................. Kime Cuma?...........Müslümanlar ın çoğunlukta olduğu ülkelerin bir tekinde insan hakları, çağdaş yaşam, modern hukuk, adam gibi demokrasi var mı?..

İslâm denen ilkellik!

İlkel İslâm Rejiminde 2007 yılında Ahmet Necdet Sezer cumhurbaşkanıyken aynı suçtan 4 dava vardı, bu rakam 2016 yılında 4 bin 157 oldu.

hadi

müslümansan eğer; gencecik kızları çayır çayır yakan tarikatlarla uğraş,oğlan çocuklarına bile cinsel istismar yapan tarikatcılar ile uğraş,ve bunu da normal gören hoca efendiler var onlarla uğraşta göreyim senin yüreğini hadi..

müslümanlık mı ?

ayeşegülle ve tv programları ile uğraşacağına hırsızlar ile uğraş,man adasından gelen paralar ile uğraş,birde bire ortaya çıkan gemiciklerle uğraş,cengizciklerle uğraş da göreyim senin müslümanığını

Cenk

Ayşenur Hanım fikrinle ismin birbirine zıt.Tavsiyem şu mübarek isimden kurtul (!) Elena maria gibi isimler sana çok yakışır.Yıllarca bu memlekette (yazarın bahsettiği gibi) branşı olmayan, abdestle namazla kuranla uzaktan yakından tanışıklığı olmayan zevzekler kendini fetva makamına koyup milleti çizgizinden saptırmak için misyonerlere taş çıkarmadılar mı ?

  • 1