BIST 9.803
DOLAR 32,51
EURO 34,97
ALTIN 2.437,15

Cübbeli'nin Mehmet Görmez'e öfkesinin nedeni buymuş!

Hürriyet gazetesi yazarı Akif Beki, Cübbeli Ahmet Hoca'nın Diyanet'teki görevinden istifa eden Mehmet Görmez'in ardından attığı çirkin tweetlerin nedenini bugünkü köşesinden yazdı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 34 Adet Yorum
gerçek

o toz kondurmadığınız GÖREMEZ efendi yahudi,hıristiyan cennete gidecek denen dinlerarası diyalog zamanında diyanetin 2 numaralı adamıydı ve papazlarla hazırlanan kitapta imzası vardı. işide karşı cübbeli hoca,GÖREMEZ efendinin inkar ettiği "fiten hadisleri" ile uyardı ve Türkiyeden katılımlar yok denecek kadar az oldu,GÖREMEZ efendi"SUSUYORDU". MUSTAFA ÖZTÜRK adlı ilahiyatçı bozuntusu haşa kurandaki kıssalara "MASAL" derken GÖREMEZ efendi susuyordu.eski içişleri bakanı haşa efendimize "gurulandı,kibirlendi"demişti ve GÖREMEZ efendi sustu ama ekranların karşına çıkıp içişleri bakanına karşı çıkan yine cübbeli hocaydı.15 temmuzda GÖREMEZ efendiyi bizler ekranlarda konuşurken duyamadık ama cübbeli hoca gece ekranların karşına çıkıp darbeye karşı açıklamalar yaptı.diyanetin başında 14 yıl kalan GÖREMEZ,emekliliğini açıklarken beşikteki çocuğun bile bildiği kıytırık fetö raporu açıkladı yerseniz. kısaca GÖREMEZ'inzamanı;ehli sünnet düşmanlarının cirit attığı bir zaman olarak anılacaktır.

evladı fatihan

cübbeli biz senin hapiste "hoca efendi hazretlerini rüyamda gördüm.muhabbet ettik lafını unutmadık."..ona gönderdiğin selamları..satranç konusunda dediklerini ...peygamberin sidiği şifa dediğini unutmadık..sizin mi itikadiniz dosdoğru ?..............

hak müdafası

ya adam diyanet işleri başkanı diyede her dediğine onay verecek halimiz yok sayın beki.adam hadis talebesiymiş güya.sadece mehdiliğimi diyor isa as yeryüzüne inmeceği hususndada yalan söylüyor.hadis kaynaklarında bile yok diyor.ya ayet bile varken ali imran 2-3-45-48- 55 / nisa 157 / zuhruf 57 /maide 110 /bunlar eyetler.mehdilik buhari müslim kütübü sitte kütübü tis'a denilen en meşhur ve mütevatir hadis kaynaklarında mevcut.ama bu diyanet işleri eski başkanı nediyor bu hadisler sorunlu diyor ve allah muhafaza bu önemli hadis kaynaklarına bile sorunlu diyorsa bu ümmet hadislere nasıl bakacak.yani milleti bile hadislere inanmayın tarzında söylemleri ile çok tehlikeli bir şey söylemiştir.bunun hesabını bu adam mahşerde nasıl verecek.nasıl bi anlayış nasıl bir ilim bu adam nasıl bu ilimle prof olmuş.allah cümlemizi korudu bu adamdan elhamdülillah.

Cihan Sönmez

Cübbeli kendi idam ipini kendi öz boynuna geçirip idam etmiştir, artık bu milletin gönlündeki yeri de bitmiştir. Biz Kur'an-ı Kerim'in de, hadis-i şeriflerin de yolunda olan Müslüman millet olarak Türkiye'de tüm zamanların en iyi Diyanet reisine yeni dönemde hayırlı hizmetler diliyor; yüce dinimiz İslam'ı "az bir dünya metaına" alet etmek için her fırıldağı çeviren bu uydurma hadisçi zihniyetin devletimiz tarafından yasal kontrol altına alınıp yeni Fetö'lerin oluşturulmamasını niyaz ediyoruz.

harputlu

Ahmet efendi seni severdim ama beş para etmezsin gözümde niye mi bir kaç yıl önce fethullah diyen birine nasılda çemkirmişmiştin fethullah demeyin hoca efendiye biz büyüklerimizden böyle gördük diye, şimdide zaten bizim büyüklerimiz söylemişlerdi bunun ne mal olduğunu demiyormusun yalancı çobandan hiç farkın kalmadı nabza göre şerbet veren zavallı birisin. Peygamber efendimiz müslüman hata yapar günah işler ama asla yalan söylemez buyuruyor nedir bu yaptıkların uyuyormu hiç dine imana.

Misafir

Görmez'in geçmişte dinler arası diyalogda etkin rol oynadığına da değinseydin sayın Beki.

AANdolu

Cübbelinin ilmini dilmem ama kullandığı ağız bir din adamına zerre kadar yakışmıyor! İnsan peşinden gittiği kişinin önce edebine sözüne bir bakar din ile ne kadar alakalı diye!!

soru

Cüppe li cezaevinden neyin karşılığında çıktın bi açıklarmısın ?

Hakan Sönmez

Bir de şu diyalog meselelerinden bahsedin bakalım Akif Efendi.

Misafir

cübbeli ilkokula bile gitmemis ama bir kesim tarafindan ciddiye aliniyor.. ayni seklide fetö da ilkokulu disardan bitimis.. bu ülkede cahil olmak varmis! pa$asi, hakimi, polisi, patronu, bürokrati önünde alesta!..(ifadeye giderken önde fetö imami K. Batmaz arkada koskoca ORGENERAL!.. kahroldum!)

mniksek

PAPANIN ZIRHLI ARACA BİNMESİNE GIG DEMEYİP, KENDİ DİYANET İŞLERİ BAŞKANIN LÜKS ARACA BİNMESİNİ ELEŞTİRMEK, TAM BİR DENSİZLİK, CÜBBELİYE GELİNCE BEN DÜN DEMİŞTİM, SAYIN GÖRMEZ CÜBBELİYE DİYANEETİN ÇANAĞINI YALAMASINA İZİN VERMEMİŞTİR DİYE, DEMEKKİ GÖRMEZ HAKLIYMIŞ, BÖYLE İÇİ BAŞKA KIYAFETİ BAŞKA DİN İSTİSMARCILARINA GEÇİT YOK ARTIK.

Misafir

FETÖNÜN TARİKATI NEYSE DİĞER TARİKATLARDA AYNIDIR.YA HEPSİYLE MÜCADELE EDİLMELİDİR YOKSA BU DİN İSTİSMARCILARIN İSLAMI YOK ETMESİNE SEYİRCİ KALINIR.

metin aydın

benim anlamadığım şey şu siz ne zamandır akif beki yi referans alıp onun kulağına fısıldanan şeyleri doğruymuş gibi manşet yapıyorsunuz. akif beki satılmışın önde gidenidir. gazeteside kendisi de halkın gözünde 5 kuruş etmez. ona itibar edenlerde halkın gözünde kaybolur gider. milletin referans alacağı kişiler bellidir.

darbeli matkap

biri hayalimde ,rüyamda bile görmeyeceğim lüküss gavur malı arabaya biner..biri yine hayatımda görmediğim binmediğim jet sikisine biniyor..hepside gavur malı..ama lafa geldimi ehli sünnet...köprüde tekme atarlar bunlara :)

adilolmaklazım.!!!!

Görmez gezideki cami olayını Kabataştaki bacıyı Ensar vakfını görmezden gelmişti,taraflı ve politik davrandı,!bu mudur din adamlığı,fetö 40 yıllık ihmalden ziyade 15 yıllık sarıp sarmalamadır ayrıca. halaa taraflı konuşuyor.!!!

metin aydın

yav tam adam gibi site takip edelim diyoruz yine cübbeli düşmanlığı.. en son haberden kaçtık buna tutulduk. dünkü gazeteciler fetva verir oldu. yahu allah kitap aşkına sabahtan akşama kadar eleştirdiğimiz eğitim sisteminin diyanetine kimse laf edemiyor. diyanet oryantalistlerin reformistlerin evi halinde. diyaneti takanmı var ya. takvimden başka hangi konuda halkın güvenini kazanmış. boş konuşmayın. sultanahmette kürsü istemiş mehmet görmez vermemiş. adamı güldürmeyin yaa. hoca türkiyenin heryerinde sohbet verir ve hitab ettiği kalabalık sultanahmetten kat kat fazla. benden size tavsiye cübbeli hocayı karalamak size hiçbirşey kazandırmaz.. kaybettirir.

1453

Bize göre de Cübbeli hocanın doğruluğu Görmez gibilerinin davranış ve söylemlerinden belli. Dikkat edin bu ülkeye, Yaşar Nuri, Mehmet Okuyan, Caner Taslaman gibi ehli sünnet dışı zihniyetlerin fikirlerini aşılamaya çalışıyorlar. Ama şunu unutmayın ki bu millet asla yanlış yolda bir araya gelmez.

Cübbeli Şerif

Cübbeli gene sidig içip kafa yapmış. Offff şunu artık görmek istemiyor müslümanlar. Gidip sidik-u şerifi içsin...

Misafir

hadi ordan cahil.Cübbelinin tek derdi islamiyeti düzgün anlatmak.Görmez sen ve sizin gibi düşünenler cuma namazlarında hutbelerde halen "kardeşlik iyilik güzellik falan filan" konularını anlatmaya devam etsin.Öncelikle filistinde ve birçok ülkede islam ayaklar altında ama halen hutbelerde iyilik yapın aman şunu yapın bunu yapın.Ümmeti konuşmuyorlar hutbelerde.Din-ayet işleri diyede bir kurumu yutturdular senelerdir uyumaya devam edin.

Misafir

bu memlekette akıllı bir hoca yokmu?hocalar çıkar için dini kullandıkları gibi çıkar için de kavga ediyorlar.birde fetöcü hocalar var.acaba hoca fetöcü diye şüphede eder olduk.baksanıza diyanette bile fetöcü imamlar varmış.şaşırdık kaldık.

Misafir

millet islamı bunlardan öğrenecekse vay haline

İnançlı YURTAŞ

Ey cüppeli, senin nasıl biri olduğunu inanan insanlar çok iyi anladı. Boşuna çırpınma al birinizi birinize vurun. Hiç fark etmez, ama gündemi nasıl değiştiririz de bu inançlı insanları oyalama taktiği yapıyorsun. Artık 2002, 2007'lerin saf destekçileri değiliz. Bizde din adına yapılan cambazlıkları (haşa uzda)anlıyoruz...

Misafir

Yaa cübbeli, bunlar ne gam senin hamin abdüllatif şenel değilmi? git ona bir kaç takla at senin adına konuşsun.

VATANDAŞ

ADAM GİBİ BİRİSİYDİ ŞİMDİYE KADAR KİNİN EN İYİSİYD

Misafir

çıkar davası ağır basınca birbirine girmekten geri kalmıyorlar.bir de islamı en iyi yaşayanların türkler olduğunu söyleyip durdular.islamı en iyi yaşadıklarını söyleyen türkler,çıkarları için birbirlerini yiyiyorlarsa sorgulanması gereken çok şeyleri vardır.