BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,91
ALTIN 2.437,95

Cübbeli'den devlete 'dipçikli' rüya uyarısı

Cübbeli Ahmet Hoca Vahdet gazetesindeki yazısında "Rüyamda gördüm Türkiye'yi yöneten en üst yetkililerin yerine dipçikli askerler geliyordu. Benim rüyalarım çıkar." dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 40 Adet Yorum
m şen

hocam rüyanız doğru çıktı çözüm süreci bitti askeri çözüm süreci başladı mevlam kesin çözümü nasip eylesin.

dgdgdr

senden de insan olmaz edepli ol!!!

Şaban GÜNBEY

Hocam muhakkak sol tarafına tükürmüştür..

Şaban GÜNBEY

rüyayı neye yorarsan ona gider derler...hocam iyiye niye yormadı acaba... hem rüya üç günden sonra bozulurmuş... rüya sahibini bağlarmış... I. Ahmed'in Rüyası I. Ahmed'in, Hüdâyî Hazretleri’ne mürid olduğu söylenir. Ahmed'in Hüdâyî Hazretleriyle tanışmasına gördüğü bir rüya aracı olmuştur. Padişah rüyasında Nemçe (Avusturya) kralı ile güreş tutmuş ve yenilerek sırtının yere geldiğini görmüş. Tabirciler pek hoş olmayan bu rüyanın tabirinde aciz kalınca, tavsiye üzerine rüyanın tabir edilmesi için padişah, elçiyle Hüdâyî Hazretleri'ne bir mektup göndermiş. O da rüyayı şöyle tabir etmiş: "Allah, cansızlar arasında yeryüzünü, vücutta da sırtı en kuvvetli yaratmıştır. Yerle sırtın bir araya gelmesinden iki kuvvet birleşmiş oluyor. Bu da düşmana galip gelineceğine işarettir." Gerçekten de Avusturya kralına karşı yapılan sefer, zaferle sonuçlanmış ve Estergon Kalesi geri alınmıştır. Rüyanın tabirinin doğru çıkması, Hüdâyî Hazretleri'ne karşı padişahın hayranlığına sebep olmuştur.

Ahmet

Bu ülkede darbe olmaz, terör olayını siyaset çözemedi. Azgınlar şanslarını harcadılar, bundan sonra çözüm askeri tedbirlerle olacak mecburen.

abcd

sarlatanlardan alim olmaz

Hacı

Rüya yorumlamaya gerek yok! Çok yakın zamanda olacağı bu zaten! Görünen köy kılavuz istemez! Sonuçta AKP nakavt olacak!...

şüheda

EY cübbeli:siz de bilirsiniz ki iyi rüya anlatılır kötüsü anlatılmaz. rüyayı nasıl yorarsan öyle çıkar . Bunu bu şekilde yaymak neyin nesi .

DOĞRUSU !

Bu rüyan umarım gerçekleşmez !

derin

"Mesela Anayasa Mahkemesi'nin bazı konularda alacağı kararları çok önceden görüyordum." Cübbeli hocam bu cümleni neden ispat etmiyorsun?

cemil

ustun acik kalmistir.

romeo

darbe olacak diye biliyor ondan dolayı uyanık geçiniyor dipçikli askerde ne? silahlı asker olurda dipçiklisi nasıl oluyor? ha ha ha ha.

Menderes Özefe

ALLAH beterinden korusun ülkemiz son 10 yılın en kanlı dönemini yaşıyor Hergün şehit haberleri geliyor ALLAH beterinden korusun

Rüya

Eğer rüyam çıkar diyorsa Cübbeli Hoca, o zaman hükümet önlem alamayacak demektir. Yok eğer hükümet önlem alırsa o zaman rüyası öıkmayacak demektir ki bu durumda yalancı duruma düşer. Bu arada geçen hafta Rüya ile amel edilmez diyen Diyanet İşleri Bakanının cevabını da merakla bekliyorum...

sabiş..

cübbeli ahmedi sevmiyorsunuz galiba ben küfürmü yazdımki yzımı onaylamadınız 15 gündür size misafirim yarısını onaylamadınız..

Aziz celik

ınsallah

osman

hEY YAVRUM HEY kan gölune döndu her yer beyaz kadin ticaretiyle hapise dusen bu kisi.. islami azinda dusmiyen kisiye bakin dinde kin varmi,nefret varmi ve kendisinde olmiyani asaglama varmi bunlar hepsi cupellide var..Islam dini sevgi hosgöru baris dinidir bu zavali araplarida gecti..en iyisi politikaci ol her ipte oynama ..

adem

rüyalarda bazı şeyler doğrudan bazı olaylar ise sembollerle anlatılır. kötü gibi çok rüya iyi, iyi gibi gözüken çok rüya da kötü olabilir. Şerlerden şerlilerden Allah 'a sığınırız. rüya ile amel edilmez. cübbeli böyle rüya gördü diye onun rüyasına göre yönetime yön verilmez. başka bir alimde çıksa ben şöyle rüya gördüm dese ne olacak? kura mı çekeceğiz. malum pensilvanyalı fetö de Peygamberimizi gördüğünü iddia ediyor. dizilerinde istismar ediyor. tedbir alınır tamam. ama rüya ilmi ayrı bişeydir.

Cübbesiz Ahmet

Bu rüya ilk değil cübbeli hoca.. daha neler var neler.. ne alimler neler gördü ama birileri hala göremedi maalesef..

dmr

yüzde 60 diye bir çoğunluk yok. yüzde 26, 16 ve 13 var. tabi birde bunların dışında salt çoğunluk olarak yüzde 40 var.

Akıllı

Memleketin içine düştü hale bak, çare üretmeye kalkışanlara bak. İş bu safsatacılara kaldıysa vay memleketin haline. Din ve itibar bezirganları bunlar. Dinin nezahetini de yok ettiler. Ama akılsızlar toplulu gözüyle bakıldığı için halkı bu yolla kandırmaya çalışıyorlar.

refik zengin

sizler ne yaptınız Müceddidleri Allah ın seçtiğini bilmeden Mısırda sözde 400 İslam alimine Mahmut efendiyi müceddid seçtirdiniz.Bu nasıl bir gaflettir.Müceddidleri Allah ın seçtiğini nasıl bilmezsiniz.Mahmut efendininde yapmayın çoçuklar hem kendinizi hem beni günaha sokmayın,müceddidleri Allah tayin eder demesi gerekmezmiydi. Peygamber Efendimiz bir hadis-i şeriflerinde şöyle buyurmaktadır: "Şüphesiz ki, Allah her yüzyılın başında bu ümmete dinî işlerini yenileyecek bir müceddid gönderecektir" (Ebu Davud, Melahim, 1)Cüppeli sende yanlış yoldasın o yüzden rüyaların aldatıcıdır.Sen gel gerçek müceddidi Said Nursi hz.lerini bulda nasiplen.

selim

ahmet hocanın bir tarafı açıkta kalmış, ayaz girmiş

celal

Cizre’de 2-3 günden bu yana 10 yaşındaki evladının cenazesi çürümesin diye bedenini buzla ovan anneye nasıl hesap verecekler. iyi okuyun

Ediz

Yüzde 60 kim jong gibi bir lideri hakediyor aslında. O zaman sesleri kesilir belki.