BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Çözüm sürecinde devletin B planı!

Yeni Akit yazarı Ersoy Dede, çözüm sürecinde işler yolunda gitmezse iki seçenekli bir model uygulanacağını ve devletin bir B planı olduğunu yazdı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
VATANDAŞ

A PLANI MI KALMIŞ B PLANI MI KALMIŞ C PLANI VAR YANI ÇÖZÜLME PLANI C PLANI ASKERLER ŞEHİT EDİLİYOR POLİSLER ŞEHİT EDİLİYOR PARALEL DİYEREK ÜLKENİN ASIL GÜNDEMİNİ GÖRMEZDEN GELİYORLAR BEBEK KATİLİNE YALVARIP DURUYORLAR BAYRAK YAKILIYOR ÖZERKLİK İLAN EDİLMİŞ YOLLARA HENDEKLER KAZIYORLAR YOL KESİP VATANDAŞDAN KİMLİK KONTROLÜ YAPIYORLAR

ssss

seçime kadar ertelendi o da oy tepkisi ve böyle sert açıklamaların nedeni de milliyetçi olan akplilerin oyundaki düşüşleri engelleyip MHP tabanından alınacak oyları artırmak

realite

aynen öyle

tespit

terör örgütü her fırsatta türkiyeyi sırttan vurmak için batı emperyalistlerinden emir bekler vaziyette pozisyon alıyor. halböyleyken sri lanka modeliyle bu örgütün son militanına kadar yerle yeksan edilmesi artık daha ciddi şekilde düşünülmelidir. kürt kardeşlerimiz 40 yıllık bu beladan en çok çeken kesimdir. eğer 2015'te pkk silah bırakmazsa, bu modele ilk olarak onlar destek verecektir.

bgas

Pkk insiyatifi bölgede ele geçirmiş durumda,köy boşaltma yanlışı ile türkiyenin büyük şehirlerine dağıtılan bölge halkından bazılarıda büyük şehirlerde pkk destekçiliği yapıyorlar.Devlet öncelikle vatandaşın güvenliğini sağlamak zorunda.Bunun için artık bir plan yapmalı.Eğer bu süreç biterse yukarıdaki modeller masaya yatırılmalı.İkisinide kamuoyu biliyor.

can

A planı Öcalan la pazarlık. B planı Öcalan a yalvarmak.

sürahi nine.

MAKSAT TÜRKİYEYİ ÖNÜNE SUNULAN SEÇENEKLERE ZORUNLU BIRAKMAK.

  • 1