BIST 9.645
DOLAR 32,58
EURO 34,82
ALTIN 2.418,63

Çöp kamyoncularının eşcinsel ilişkisi belediyeyi karıştırdı

KAĞITHANE Belediyesi, 3 çöp kamyonu şoförünü, beraberlerinde çalışan çöp toplayıcısı işçi ile ilişkiye girdikleri gerekçesi ile işten çıkardı. Tazminatsız çıkarılan işçilerden ikisi işe iade davası açtı. Belediyeden yapılan açıklamada ise “İnfial duyduğumuz bir konu; taviz vermemiz mümkün değildir” denildi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 25 Adet Yorum
Misafir

Yorumuma dislike atan kişi her halde bunların içinden birisi:DDD

Misafir

Yorumuma dislike atan vatandaş sende mi onlardansın hımm

ftrx

Trencilik oynamışlar şöyle bir vagonların pasını almışlar

Misafir

Çöpcü yolu süpürüyormuş, trafik sıkışık, şoförün biri geri çekil ezileceksin demiş--Çöpcü şoföre çıkışmış ''Ben masana gelip ileride çalış diyormuyum'' Çöp kamyonu ve mesai saati onun işidir özel hayatı değil. LUT KAVMİ ARTIKLARINA KAPAK OLSUN.

Misafir

Çöpcünün aşkı--adnan hoca her istediğini yaparda parası olmayan çöpçüler yapamazmı?? Sapkınlık her tarafta kol geziyor.

gayet normal

belediye hangi partiden

Misafir

sen de aynı şeyi defalarca yapmışsın belli,onları koruduğuna göre

Dr.lecter

Bunlar gorunce üzülüp Allah yardimcilari olsun dedigm para filan verdiğim adamlar.Bu ne hal yahu? Bir daha yardım kuruluslarina para vermeyecegim bir daha iyilik yok.

Misafir

ne alakası var birader adamın anlında mı yazıyo gay olduğu?

salih

Utanmaz pislikler... Belediye hangi partiden diyenler, hangi parti olduğunun ne önemi var? Ahlaksızlık kim yaparsa yapsın çirkindir; belediye ve/veya parti ile alakası yoktur. Yine de meraklıları için söyleyeyim; Kağıthane Belediye Başkanı AK Partili...

Misafir

HANGİ PARTİDEN ZİYADE, BU İNSAN MÜSVEDDELERİ NEREDEN TÜREMİŞ? DİYE SORMAK LAZIM. NATO ZİRVESİNDE GÖRDÜK LÜKSENBURG BAŞBAKANI ERKEK KARISI(!) DA ERKEK..NEREYE GİDİYORUZ? AVRUPA DEĞERLER(!) Nİ BENİMSEMEK NEDİR NEREYE GÖTÜRÜR DİYE BAKMAK LAZIM.

darbeli matkap

hangi parti belediyesi bilen varmı acaba....nasıl almışlar bunları işe..hangi parti ise çok ayıp etmiş

MOLLA

"Lutilik mubah sayılmadıkça kıyamet kopmayacak." [Deylemi] GALİBA HIZLA İNSANOĞLU SONUNU HAZIRLIYOR...ÖDTÜ GİBİ BİR ÜNİVERSİTE DE BİLE BENZER PANKARTLAR TAŞINMADI MI? RAMAZAN GÜNÜ İZMİR'DE REZİLLER "onur" YÜRÜYÜŞÜ YAPMADI MI?...VE DESTEKÇİLER,SUSANLAR...TEHLİKE ÇANLARI ÇALIYOR.

MOLLA

İNSAN NEREYE KOŞUYOR? "Erkek erkekle, kadın kadınla yetinmedikçe, kıyamet kopmayacak." [Hatib)

merve cihan

Özel yaşam diye tutturmuş bazıları sanki evlerinde yapmışlar devletin çöp kamyonuyla dışarda yapmışlar bunun neresi özel özel decigin evde olur

Misafir

Uşak şoföre şoför uşağa çadır karışık. En iyisi bunları çöplüğe gömmek en doğrusu

Misafir

Lut kavminin kalıntısı neyi savunuyorsun AYIP tır

Misafir

bu konuda kesinlikle haklısınız. iş yerinde yaşansaydı olay, anlaşılabilirdi ancak iş yeri dışında yaşanmış, insanlar iş dışında dilediği gibi yaşayabilir, eşcinsellik işten çıkarılma sebebi değildir ve olamaz da, bir üst mahkemeye dava açarlarsa kazanırlar ama belediye ve çalışanları tarafından ağır mobbing uygulanacağına da adım gibi eminim. ayrıca özel hayatın ihlali için de bir tazminat davası açılabilir.

Misafir

Peki o halde size bir ahlaksızlık yapıldığında neden feryat figan edip ortalığı ayağa kaldırıyorsunuz. Madem ahlak dışı yaşamak serbest olmalı, siz de size yapılan ahlaksızlıklara ses çıkarmayın. Özel hayat başka birşey toplumsal ahlak kuralları başka birşey. Siz gidip o dediğinizi danimarka da yaşayabilirsiniz, ama burası Türkiye, buradaki kurallara uymak zorundasınız.

hamzahamza

Benim anlamadığım,çöp kamyonlarımı eşcinsel çıkmış yoksa şöförlermi:)ya arkadas ne oluyor bu ülkeye,hızlı birşekilde uçuruma gidiyoruz.kendimden korkar oldum,yanlış anlacaklar diye küçük çocuklardan bayanlardan uzak duruyorum artık,ne olucağı belli olmuyor

Demoo

İnsanların cinsel yaşantılarını eleştiremezsiniz ve işten çıkarılma sebebi olamaz çok saçma bir tecavüz söz konusu değil işveren işçinin özel hayatına hangi hakla müdahale ediyor ? Mahkemeye bir de özel hayatın gizliliği ile ilgili dava açın haksız işten çıkarılma ve tazminat hakkının yenmesi de söz konusu tabi bu devirde bu yobaz insanlardan artık gına geldi yaaa

resat

bide torun sahibi evli bekarda olsa sapıklıktır neyse

Misafir

Artık dolu yerine gökten taş yağmasını bekleyin.Allah'ım içimizdeki ahmaklar yüzünden bizi helak etme ne olur!

Misafir

Tövbe yarabbim. Cinsel ilişki kadınla erkek arasında olur. Kadınla kadın veya erkekle erkek arasında yaşanan şey cinsel ilişki değildir, sapkınlıktır.

lllllllllllllllllll

.)))))))).............................................................................

  • 1